2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

waaaaayyyyyyy bugün büyük gün buluşma var haaa...

resimleri geçiktirmeden koyun...

avatarın çuk oturmuş juli hanımm...

ay selamsız girdim herkese meraba..

oglumun hiç keyfi yok bugün mızık mızık hiç durmuyo.....uyutayım bariii.

canım başınız sağolsun. inş en kısa zamanda herşey yoluna girer

ne güzel buluşma var bugun desenize. hemen fotoları koyun . iyi eğlenin .pek güzel oluyor valla tanışmak kaynaşmak

gunaydın bu arada kızlarlaelaelaelaelae

ben egeyi artık yan yatıramıyorum. hemen yandan dikeliyor ve uykuya geçemiyor. yüzüstü çeviriyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor. ama bende zırt pırt kalkıp bakmak zorunda kalıyorum. nefes filan alamazsa diye. yatak odasıyla onun odası arasında mekik dokumaktan yoruldum. sizinkiler nasıl yatiyiiii??

kulakçısı ben oliyim zemuszemus

hee otribebe-serum fizyolocik ikilisi sağolsun kaydirigubbakcemile3

benimki de yan yatmıyor artıkın atıyo kendini sırtüstü.
arkasına yastık koysam bu sefer de kıçın kıçın gidip yatağa yanlamasına sırtüstü yatıyor.
bende bazen yüzüstü yatırıyorum, çok güzel uyuyor o zaman

yaptım işleri, bankaları da sabah yaparız.
hastayım olm kulakçıya gidiciim dohtora.

oo maşllh hızlısın canım banka işleri hallettysen gerisi kolay benim içinde gezin artıkım

ecrinde cuma yapıyor hanfendi buluşmayı ben bir dahakine katılcakmışım bu ön tanışmaymış felan filan dün öyle yazmış neyse bende resimlere bakar bakar dururum boshayallersmile

benim kız bırak yüz üstü uyumayı ayanıkken bile sinir oluyor tepine tepine kayıyor yattığı yerden çığlık çığlığa kalıyor

günaydınlar kızlarr

maltepe-koçtaş Taksi ne yazar buluşma olayına katılma ile ilgili planlarım vardı ama akşam hepsi güme gittiii planlarımın içinde esmercim sende vardınn

çocuum durmyo çok yaramazdiş çıkariyi yaPaman hacı:umursamaz:

pis karılar sizi
kk'da laf yetiştirceğinize evinizi temizleyin klava:

sen kendüne bah kardeşini çaarıyon iş yapmaya temboşalsanaalsanasmile

canım başınız sağolsun Allah sana sabır versin

halıları veriyom böğün yıkamaya yarın sabah da ilaçlama şirketi gelip ilaçlayacak ben farkedeiye çoğalmıştır bu meret ev çok eski bizim deguclubacismile

şimdilik damağıyla ezmekle meşgul nur

ilaçlatacam hacı eşim öldürdüydü bi ara üremiştir zati

resim aynı ben
beni tanıyabilmn için koydum
koçtasın önünde ahanda böle koca memeli biri görürsen o benim bayanssulusmile

culi ayıp ayıp sallama şeyleri
benim halamın da gocaman şeyleri konyada kaşık havası var kaşığı alıp düğünlerde hoplata hoplata oynardı şeylerini ayy o geldü aklumasositososito

günaydın kızlar nasılsınız,benimkini hala yan yatırıyorum çünkü arada kusmaları oluyo hala ama başını hemen çevirmek istiyo bende yastığın altına destek koyuyorum diğer tarafa dönemiyo o zmn

günaydınlar kızlarr

maltepe-koçtaş Taksi ne yazar buluşma olayına katılma ile ilgili planlarım vardı ama akşam hepsi güme gittiii planlarımın içinde esmercim sende vardınn

bende pendikten taksiyle gelcem canım..20 falan yazar bana diye düşünüyorum..seninde 20 yi geçmez..gel gel kalabalık olalım

ayy evet julii o beceriri işini hem oarayı halleder hem doktoru hemde ayazı gelir yine size yetişr hatun

yaparım ben, çok becerikli bi hatunumdur, heryere yeterim :1closedeyes:

günaydınlar kızlarr

rapunzel kocene selam söyle salsın acık seni sırnaşık şey
gene ıslatmayız oğlunu merak etmesin :roflol:

bende pendikten taksiyle gelcem canım..20 falan yazar bana diye düşünüyorum..seninde 20 yi geçmez..gel gel kalabalık olalım
gelmek istiyorum bakalımm

yaparım ben, çok becerikli bi hatunumdur, heryere yeterim :1closedeyes:

rapunzel kocene selam söyle salsın acık seni sırnaşık şey
gene ıslatmayız oğlunu merak etmesin :roflol:
kız yok bu sefer başka bi durum :)) planım şuydu yanlız araba ile çıkamıyorum dedimki esmeride migrosun ordan alırım çocuklara o mukayet olur bende tın tın giderim ama akşam bir arkadaşımız böbrek nakli oldu memorial a gittik ziyaretine kocam (yine baş rollerde) arabanın altını vurdu sabahta aldı gitti arabayı servise.. bana da taksi parası bıraktı gitmek istersen git dedi tabi çıkarkende hava kötü üşütmeyesin çocuğu gel sen gitme dedi :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…