GEZİN BAKIYIM HANFENDİLER ESMER SEN NEREYE İŞLER NE OLCAK BACIIIkaydirigubbakcemile
selamlarrr
artık kk'ya giremiyorum, bir süre daha giremem sanırım...sizi çok özledim kıslaar...hem çok üzgün hem çok yorgun hem de darmadağım vaziyetteyim...bahsetmiştim kayınpederim kanserdi, geçen pazartesi kaybettik( balıkesir, bursa istanbul derken şimdi de gelen gidenle ilgileniyorum, tek gelin ben olduğum için o kadar yoruluyorum ki...Aras'ın da düzeni çok bozuldu, tanımadığım insanların kucağında gezip duruyor yavrum, elimden geldiğince insanları kırmadan alıp içeri götürüyorum ama bi süre sonra yine birileri almış öpüyor oluyor yavrumu delircem artık!!! hiç huysuzlanmayan kuzum yıktı bu gece ortalığı....neyse dua edin bana, bişileri normalleştirmek için bir uğrayayım dedim, öpüldünüz...
GEZİN BAKIYIM HANFENDİLER ESMER SEN NEREYE İŞLER NE OLCAK BACIIIkaydirigubbakcemile
yaptım işleri, bankaları da sabah yaparız.
hastayım olm kulakçıya gidiciim dohtora.
kulakçısı ben oliyim zemuszemus
gunaydın bu arada kızlarlaelaelaelaelae
ben egeyi artık yan yatıramıyorum. hemen yandan dikeliyor ve uykuya geçemiyor. yüzüstü çeviriyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor. ama bende zırt pırt kalkıp bakmak zorunda kalıyorum. nefes filan alamazsa diye. yatak odasıyla onun odası arasında mekik dokumaktan yoruldum. sizinkiler nasıl yatiyiiii??
yaptım işleri, bankaları da sabah yaparız.
hastayım olm kulakçıya gidiciim dohtora.
hasetlem ne bacım
kendisi üstün calısan eleman olduğundan patronu böle güzellikler yapiyiiibayanssulusmile
gunaydın bu arada kızlarlaelaelaelaelae
ben egeyi artık yan yatıramıyorum. hemen yandan dikeliyor ve uykuya geçemiyor. yüzüstü çeviriyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor. ama bende zırt pırt kalkıp bakmak zorunda kalıyorum. nefes filan alamazsa diye. yatak odasıyla onun odası arasında mekik dokumaktan yoruldum. sizinkiler nasıl yatiyiiii??
hamam böcemii akannehir
kk da laf yetiştirmekten evde iş falan yaptığın yok zatii olacağı buydu
heryeri kontrol et bi tane daha cıkarsa ilaçlatın evi canım
bözek kötü iş
bende bi ara pirelenmiştim yaa
bi haftada arıttık
pis karılar sizi
kk'da laf yetiştirceğinize evinizi temizleyinklava:
selamlarrr
artık kk'ya giremiyorum, bir süre daha giremem sanırım...sizi çok özledim kıslaar...hem çok üzgün hem çok yorgun hem de darmadağım vaziyetteyim...bahsetmiştim kayınpederim kanserdi, geçen pazartesi kaybettik( balıkesir, bursa istanbul derken şimdi de gelen gidenle ilgileniyorum, tek gelin ben olduğum için o kadar yoruluyorum ki...Aras'ın da düzeni çok bozuldu, tanımadığım insanların kucağında gezip duruyor yavrum, elimden geldiğince insanları kırmadan alıp içeri götürüyorum ama bi süre sonra yine birileri almış öpüyor oluyor yavrumu delircem artık!!! hiç huysuzlanmayan kuzum yıktı bu gece ortalığı....neyse dua edin bana, bişileri normalleştirmek için bir uğrayayım dedim, öpüldünüz...
kimse yokmu:)allahım uyku tutmuyor..hoya evi temizlemezsen olacagı buydu böcükler basar tabe..yarın marş marş ev temizlemeye bi kaç şişe çamaışır suuy al.
anam bu bebelerin de ne çabuk dişi çıkıyo zati hep erken dogdular pek aceleci bunlar:))inş bi kaç sene sonra evlenmezler:))
günaydınnn.
herkes bebeleri uyutmaya çalışıyor, ben benimkinin uyku saatini geçe kaydırmaya çalışıyorum.
ne ters karıyam yaa. kafamçokkarıştı
oo büyüdü nur demek. diş bile çıkarıyor.
memeleri koru, hart diye götürmesin kaydirigubbakcemile3
benim eski evde de çok çıkıyordu, kabusum olmuştu artık.
şimdi raid'in böcek yeminden al koy etrafa, bir tane daha çıkarsa mutlaka ilaçlat. çünkü mendebur hayvanlar acayip ürüyorlar. hemen önünü kesmen gerek.
başınız sağolsun kriz.
yeniden oturur Aras'ın düzeni merak etme.
hadi hayırlı olsun dişiniz de çıkması nerden baksan 2 ay sürer hoyacım...
nee iki ay mıakannehir
hnalbuki ne hayallerim vardı hemen dişi çıkacak 9 aylık yürüyecek gezecez el ele tutuşupkaydirigubbakcemile3
hemen en yakın markete git böcek yemi al evin dört bi yanına koy..hemen çaresine bak yoksa sararlar evi mazallah sonra önünü alamazsın..
resim aynı ben
beni tanıyabilmn için koydum
koçtasın önünde ahanda böle koca memeli biri görürsen o benim bayanssulusmile
günaydınlar kızlarr
maltepe-koçtaş Taksi ne yazar buluşma olayına katılma ile ilgili planlarım vardı ama akşam hepsi güme gittiiiplanlarımın içinde esmercim sende vardınn
ayy evet julii o beceriri işini hem oarayı halleder hem doktoru hemde ayazı gelir yine size yetişr hatun
günaydınlar kızlarr
maltepe-koçtaş Taksi ne yazar buluşma olayına katılma ile ilgili planlarım vardı ama akşam hepsi güme gittiiiplanlarımın içinde esmercim sende vardınn
gelmek istiyorum bakalımmbende pendikten taksiyle gelcem canım..20 falan yazar bana diye düşünüyorum..seninde 20 yi geçmez..gel gel kalabalık olalım
kız yok bu sefer başka bi durum :)) planım şuydu yanlız araba ile çıkamıyorum dedimki esmeride migrosun ordan alırım çocuklara o mukayet olur bende tın tın giderim ama akşam bir arkadaşımız böbrek nakli oldu memorial a gittik ziyaretine kocam (yine baş rollerde) arabanın altını vurdu sabahta aldı gitti arabayı servise.. bana da taksi parası bıraktı gitmek istersen git dedi tabi çıkarkende hava kötü üşütmeyesin çocuğu gel sen gitme dedi :)))))))))))yaparım ben, çok becerikli bi hatunumdur, heryere yeterim :1closedeyes:
rapunzel kocene selam söyle salsın acık seni sırnaşık şey
gene ıslatmayız oğlunu merak etmesin :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?