dışarısı çokmu soguk kızlar.ayrise montmu astronotmu giydirsem karar veremedim.hava durumu pilis...:)
ne hasetsin feyza ee :mymeka:
mont ve battaniye denilen bişi var herhal
ben kızımı hazırleyem
öptüm hepinizi
ya siz buluşun ne güzel...ben napim adanada tek başıma:gitme:
ayyy deli olacagım bu devlet hastanelerine yaa güya devlet hastanesi muayene randevusu vermiyo taaa haziran 15 e ultrason randevusu veriyo ya ama 300 tl verirsek hemen çekiyo hani randevuda yer yoktu parayı alınca yermi açıyo çok şerefsiz bu dr.lar ya. herkesi kendileri gibi kolay para kazanıyo sanıyorlar.. o tarihe kadar benım bebegım tedavı olmadanmı bekleyecek. hey allahım sen bılırsın.. allah parası olmayana yardım etsin..
sende benim amca kızı var adanada onla buluş zemuszemus
para olmayan ölcek kimsenin umrunda değil paran yoksa bu ülkede hiçbişeysin
sorma feyza ya çok sinirliyim.. dr o ultrason sonucuna göre bebegime cihaz takacaktı taa 2 ay sonraya gün verilirmi ..çok sinirliyim çokkkkalsanaalsanasmile
valla hava da bugün çok güzel burda...
şu misfir faslı erken biterse atacam kendimi dışarı şöyle he kızıma kendime cicilere bakayımbayanssulusmile
napim olmuyor ya kıyafetlerim off ya:1no2:...sadece bir kaçı oluyorsempatiksalakcinni
merhaba kızlar nasılsınız? benim evde temizlik vardı bugün ohhh tertemiz oldu evim
biraz geçmişe bakayım
geçiktrme sen özelde hallet bişeyler yap gelşim ayları cihaz felan diyorsun .bnde yaşlılara çok üzülüyorum çok hastaolan çocuklara resmn sürünüyolar bu devltte
ıyyy evde hamam böcüsü gördüm netçem ben öğğğgh iğrenç Çok üzgünüm çoook
hamam böcemii akannehir
kk da laf yetiştirmekten evde iş falan yaptığın yok zatii olacağı buydu
heryeri kontrol et bi tane daha cıkarsa ilaçlatın evi canım
bözek kötü iş
bende bi ara pirelenmiştim yaa
bi haftada arıttık
selamlarrr
artık kk'ya giremiyorum, bir süre daha giremem sanırım...sizi çok özledim kıslaar...hem çok üzgün hem çok yorgun hem de darmadağım vaziyetteyim...bahsetmiştim kayınpederim kanserdi, geçen pazartesi kaybettik( balıkesir, bursa istanbul derken şimdi de gelen gidenle ilgileniyorum, tek gelin ben olduğum için o kadar yoruluyorum ki...Aras'ın da düzeni çok bozuldu, tanımadığım insanların kucağında gezip duruyor yavrum, elimden geldiğince insanları kırmadan alıp içeri götürüyorum ama bi süre sonra yine birileri almış öpüyor oluyor yavrumu delircem artık!!! hiç huysuzlanmayan kuzum yıktı bu gece ortalığı....neyse dua edin bana, bişileri normalleştirmek için bir uğrayayım dedim, öpüldünüz...
nan var ya kovulursam ahanda bu buluşmaya gelen gacılar toplaşıp maaşımı ödeyeceksiniz.
iyi patron demedi ameliyata mı gidiyosun niye 12:00'de çıkacan diye
gunaydın bu arada kızlarlaelaelaelaelae
ben egeyi artık yan yatıramıyorum. hemen yandan dikeliyor ve uykuya geçemiyor. yüzüstü çeviriyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor. ama bende zırt pırt kalkıp bakmak zorunda kalıyorum. nefes filan alamazsa diye. yatak odasıyla onun odası arasında mekik dokumaktan yoruldum. sizinkiler nasıl yatiyiiii??
yok bee haset değilim aklım kalıyor muhabbetler gözümde canlanıyı güzel bi gün olcak belli :içelim:
ayyy deli olacagım bu devlet hastanelerine yaa güya devlet hastanesi muayene randevusu vermiyo taaa haziran 15 e ultrason randevusu veriyo ya ama 300 tl verirsek hemen çekiyo hani randevuda yer yoktu parayı alınca yermi açıyo çok şerefsiz bu dr.lar ya. herkesi kendileri gibi kolay para kazanıyo sanıyorlar.. o tarihe kadar benım bebegım tedavı olmadanmı bekleyecek. hey allahım sen bılırsın.. allah parası olmayana yardım etsin..
ohh ne güzel güle güle kirlenin canım
merhaba kızlar nasılsınız? benim evde temizlik vardı bugün ohhh tertemiz oldu evim
biraz geçmişe bakayım
kadınmı tuttun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?