2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya siz buluşun ne güzel...ben napim adanada tek başıma:gitme:

ayyy deli olacagım bu devlet hastanelerine yaa güya devlet hastanesi muayene randevusu vermiyo taaa haziran 15 e ultrason randevusu veriyo ya ama 300 tl verirsek hemen çekiyo hani randevuda yer yoktu parayı alınca yermi açıyo çok şerefsiz bu dr.lar ya. herkesi kendileri gibi kolay para kazanıyo sanıyorlar.. o tarihe kadar benım bebegım tedavı olmadanmı bekleyecek. hey allahım sen bılırsın.. allah parası olmayana yardım etsin..

para olmayan ölcek kimsenin umrunda değil paran yoksa bu ülkede hiçbişeysin

sende benim amca kızı var adanada onla buluş zemuszemus

valla hava da bugün çok güzel burda...
şu misfir faslı erken biterse atacam kendimi dışarı şöyle he kızıma kendime cicilere bakayımbayanssulusmile
napim olmuyor ya kıyafetlerim off ya:1no2:...sadece bir kaçı oluyorsempatiksalakcinni

sorma feyza ya çok sinirliyim.. dr o ultrason sonucuna göre bebegime cihaz takacaktı taa 2 ay sonraya gün verilirmi ..çok sinirliyim çokkkkalsanaalsanasmile

geçiktrme sen özelde hallet bişeyler yap gelşim ayları cihaz felan diyorsun .bnde yaşlılara çok üzülüyorum çok hastaolan çocuklara resmn sürünüyolar bu devltte

benmde hiç pantolonum kalmıştı üst kısım oluyorda alt 38e çıktı 5 tane pantoln aldım işe 1 hafta aynı pantolonla gittm geldim hemn hafta sonu çıkıp aldım hiçbirşey olmuyor üfff

sende çık bak güzel şeyler var yeni sezonda

merhaba kızlar nasılsınız? benim evde temizlik vardı bugün ohhh tertemiz oldu evim
biraz geçmişe bakayım

geçiktrme sen özelde hallet bişeyler yap gelşim ayları cihaz felan diyorsun .bnde yaşlılara çok üzülüyorum çok hastaolan çocuklara resmn sürünüyolar bu devltte

canım başka dr dan istemiyor bi dr adı verdi ben onun usg sıne guvenıyorum onda çektirin dedi o hn da randevulu olursa 15 haziran 300 tl verirsen hemen çekerim diyor.. uyuzzz:mymeka:

ıyyy evde hamam böcüsü gördüm netçem ben öğğğgh iğrenç Çok üzgünüm çoook

bişey olmaz hoya bizm burdaki evlerin hepsinde çok var
ben korktuğum için prize takılan bi alet aldık radyofrekans dalgaları yayıyormuş böcükler gelemiyo internetten siperiş vermiştik

yok be temizlikle alakalı değil bu böcükler bence bizim burda ne kadar temizlesen de bazı evler böcek kaynıyo biz dediğim aletle çözüm bulduk aleti çıkarsam prizden ertesi gün doluyorşar eve

başınız sağ olsun canım

nan var ya kovulursam ahanda bu buluşmaya gelen gacılar toplaşıp maaşımı ödeyeceksiniz.
iyi patron demedi ameliyata mı gidiyosun niye 12:00'de çıkacan diye

senin patron burayı okuyo bence bugünlük bi güzellik yapiim dedi sana

ben yan yatırıyorum ama kendisi hemendönüyor uykusunda da değişik pozisyonlara geçiyo artık ben de rahat bıraktım canı nasıl isterse öyle yatsın diyorum

yok bee haset değilim aklım kalıyor muhabbetler gözümde canlanıyı güzel bi gün olcak belli :içelim:

walla benim de çok aklım kalıyo şimdi ne güzel muhabbet ediyolardır
ayyy ben de orda olmak istiyorum
keşke kendilerini de kameraya çekip face e koysalardı
fazla abarttım sanki

malesef devlet hastaneleri böyle insan çok üzülüyor Allah düşürmesin
problem nedir kızında?

ohh ne güzel güle güle kirlenin canım

teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…