gelmek istiyorum bakalımm
kız yok bu sefer başka bi durum :)) planım şuydu yanlız araba ile çıkamıyorum dedimki esmeride migrosun ordan alırım çocuklara o mukayet olur bende tın tın giderim ama akşam bir arkadaşımız böbrek nakli oldu memorial a gittik ziyaretine kocam (yine baş rollerde) arabanın altını vurdu sabahta aldı gitti arabayı servise.. bana da taksi parası bıraktı gitmek istersen git dedi tabi çıkarkende hava kötü üşütmeyesin çocuğu gel sen gitme dedi :)))))))))))
merhaba nasılsınız buluşuyorsunuz heee bu havada:))pehhhhhh zati hava bozuk:)
bende arkadaşıma gidicem birazdan.yarın doktor randevum var smear için:))
cuma gunude buluşma..feyza cumartesi dedik ama herkes çok kalabalık oluır dedi.bacım istiyordsan cumartesi sen gel foruma ikimiz buluşaım:)kayfe içerik:)
inş. gelicem cnm aksilik olmazsa senin nasılsa telin var bende ararım senirapunzelcimmm gelirsen ben de cok sevinirim:))
nereye kadar koruyabilicez ki soguktan cocuk hasta olmaz.hep ev hep ev bizede iyi olur
hırsla oturan zararla kalkarmıydı neydi o laf ondan işte bizim akşamki durum :))senin koce arabanın altını bilerek vurmuştur bacım :roflol:
bu bir işarttir rapunzel gitmeeeeee:)))
,başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma tesekkürler...yine buluşuyorsunuz yine gelemiyorum( halbuki rapunzelle konuşmuştuk pzt. bi buluşma daha olursa ben de gelmek istiyorum diye...benim için de gezin tanışın arkadalar...ben de eve tabak almaya gelmiştim, akşama dua var
başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma tesekkürler...yine buluşuyorsunuz yine gelemiyorum( halbuki rapunzelle konuşmuştuk pzt. bi buluşma daha olursa ben de gelmek istiyorum diye...benim için de gezin tanışın arkadalar...ben de eve tabak almaya gelmiştim, akşama dua var
yaww bende foto makinesi yok
olan varmı tutku örtmen burcuk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?