2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba nasılsınız buluşuyorsunuz heee bu havada:))pehhhhhh zati hava bozuk:)
bende arkadaşıma gidicem birazdan.yarın doktor randevum var smear için:))
cuma gunude buluşma..feyza cumartesi dedik ama herkes çok kalabalık oluır dedi.bacım istiyordsan cumartesi sen gel foruma ikimiz buluşaım:)kayfe içerik:)

rapunzelcimmm gelirsen ben de cok sevinirim:))
nereye kadar koruyabilicez ki soguktan cocuk hasta olmaz.hep ev hep ev bizede iyi olur

senin koce arabanın altını bilerek vurmuştur bacım :roflol:

başsağlığı dileyen tüm arkadaşlarıma tesekkürler...yine buluşuyorsunuz yine gelemiyorum ( halbuki rapunzelle konuşmuştuk pzt. bi buluşma daha olursa ben de gelmek istiyorum diye...benim için de gezin tanışın arkadalar...ben de eve tabak almaya gelmiştim, akşama dua var

kızlar cuma gunu 12 30 da forum istanbulda ebebegin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin..ön tanışma olur.birdahakini de mayıs ayında bir cumartesi yaparız..bana gelmek isteyen tel nosunu versin..dedigim gibi bebek arabası veriliyor forumda araba taşımanıza gerek yok....
allahım rezil oldum ya şebege döndük:))

raunzelim gelmeni cok isterim yaa,kandır koceni
kar yağmıyıkii
kapalı yerde otururuz

tamam canım anladım şaka yapıyorum ben gezin tozun siz resimleri çekin bol bol bakalımbizde gelemeynler olarak :gitme:

rapunzelcimmm gelirsen ben de cok sevinirim:))
nereye kadar koruyabilicez ki soguktan cocuk hasta olmaz.hep ev hep ev bizede iyi olur
inş. gelicem cnm aksilik olmazsa senin nasılsa telin var bende ararım seni

senin koce arabanın altını bilerek vurmuştur bacım :roflol:
hırsla oturan zararla kalkarmıydı neydi o laf ondan işte bizim akşamki durum :))

bu bir işarttir rapunzel gitmeeeeee:)))

diyosuuuuuuuuuuun hımmmmmmmmmeyvahedigeldismile

,

tatlım sana yine kolaylıklar diliyorum bu arada bizim idrarda enfeksiyon çıktı inş. sizin temizçıkmıştır antibiyotik verdi dr.

olsun canım.
sen herşeyi yoluna koy buluşuruz gene merak etme.
Allah kabul etsin şimdiden

yaww bende foto makinesi yok
olan varmı tutku örtmen burcuk....

bende var getiririm ben

ben yavaş yavaş hazırlanem.
culi çok işin var bugün bacım benim kulaa açacan otribebeylen
nefes egzersizi yapmaya başla şimdiden, melisanın murnundaki sümüklere benzemez benim kulaam kaydirigubbakcemile3

yaşasın rapuzel :lepi: geliyiii

esmer hazırım bekliyim callet egzerszi yaptım olarmıkiiii

ecrin yollamaz benim koca
cuma günü hamama gidecem isterden oraa gel yerimseniben

dışarısı çokmu soguk kızlar.ayrise montmu astronotmu giydirsem karar veremedim.hava durumu pilis...:)

ecriiinnnnnn

bunu kaç kere daha yazcaksın ?????????????*

kızlar cuma gunu 12 30 da forum istanbulda ebebegin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin..ön tanışma olur.birdahakini de mayıs ayında bir cumartesi yaparız..bana gelmek isteyen tel nosunu versin..dedigim gibi bebek arabası veriliyor forumda araba taşımanıza gerek yok....

rapunzel gitme boşver boşver kocanı dinle ( bnde elimden geleni yapıyorum yani buluşmasınlar diyee) püffffffsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…