2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar
biz birazdan sağlık ocağına gidicez geçen gittiğimizde gelmemiz geeken tarihler vermişti bugünde o tarihlerden biri oyüzden hazırlandık babamızın bizi almasını bekliyoruz demirde şekerleme yapıyo uyu desen uyumaz biyere gidileceği zaman gözünü açamıyo
azcık baktım geçmişe kriz başın sağolsun canım
kızlar bugün buluştu en sonunda öyle mi ohhh ne güzel muhabbet ediyorlardır ya keşke bizde orada olsak fotolarla avuncaz artık

fatmazehra çok sinirlendim bak senin yerinde olsam sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazarım valiye bilem çıkarımalsanaalsanasmile

evet canım yarım gün şeklinde kadın tuttum salonun ve mutfağın camlarını kapılarını yaptı tüm evi silip süpürdü banyo-tuvalet temizledi sadece odaların camları ve kapıları kaldı.

ohh mis gibi olmuştur evin ne güzel güle güle kirletin bizim evi pislik götürüyo yarın yada cuma yapacağım bende.senin gibi bi kadın bulsam valla bende her hafta alırım ama gelenler 80 den aşağı gelmiyo onuda vermek istemiyorum onun yerine demire bişeyler alırım evide kendim temizlerim diyorum

basin saolsun canim allah rahmet eylesin aras da canim benim duzenelri bozuluyor evet hemen kalabalikta senin annen falan yaninda olsa en azidnan tek kisi bakar kucaktan kucaga dolasmayince duzeni bozulmaz prensin ya da soyleyeceksin canim kimse kirilacak diye dusunme
canim biz memlekete gidiyoruz maalesef katilamayacgiz yani oglusla artik mayistaki ikinci bulusmaya insallah hem acik havada yapariz hava daha da guzel olur bu arada ordaki bebek arabalarini kullanmayin ya ya sizin melekelrden once hadta bir bebis bindiyse grip mikrobu birkac saat kaliyor o ortamda kendi arabalarinizi babaslingelrini kullanin siz yine benden tavseiye ben biraz piprpikliyim bu konularda da
esmer şunu bi 3 yapsak :uhm:

tutku ben bugün pcye giremeyebilirim
saat 1 de koçtasın önünde görüşürüz
saat 10 gibi jasmin ve örtmenide arıcam
saolsun julim aradi sabah aslinda ne guzel olurdu gitsem ama burak dunden beri acaip huysuz kakasini yapamadi ustune de sanirim benim yedigim bsiey ona dokundu dunden beri kusup duruyor tiramisu yemistim 3 gunluk o dokundu sanirsam gece 12ye kadar dun hic uyumadi aglaya aglaya krize girdi nerdeyse hastaneye goturecektim annem gecer dedi rezen sicak su calpol falan verdim kendine geldi 12de uyudu bugun de hala oyle huysuz yatiyo yarim saate kalkiyor uyuyamiyor agrisi var o yuzden gelemedik bugun cok istedim ama burak pasa yapti yapacagini

ben yatiriken yan yatiriyoprum ama hemen ceviriyor kendini sirt ustu yatiyor burak bey ama yuzustu mumnkun degil normalde bile sevmiyor yuzustu yatmayi gunduz gece hic yatmaz ben de korkarim zaten o sekidle hci rahat degilmis gibi geliyor bana bir de yuzustu tikanacakmis kendini kurtaramaz gibi geliyor korkuyorum ben de

Merhaba hanımlar, Öncelikle hepinizin meleklerini allah sizlere bağışlasın
Ben aslında 2010 şubat annelerindenim ama bir takım nedenlerden dolayı 20.01. 2010 da doğdu oğluşum.. Orada çok güzel dostluklar edindik eminim sizlerlede paylaşacağımız bir çok konu olacak..Mümkün olduğunca takip ediyorum topiçlerinizi ve çok faydalı bilgiler alıyorum :) Bu arada oğlumun adı Yiğit Alp . Saçımızdaki konak probleminden dolayı yağladım kafasını :) şimdi uyuyor.. uyansın banyo yaptıracağım

Ben biraz diğer konularla haşirneşir olayım.. sevgiler.

fatmazehra çok sinirlendim bak senin yerinde olsam sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazarım valiye bilem çıkarımalsanaalsanasmile

hoya bende dedım eşime şikayet edecegim diye ama eşim işimizi yapmaz ultrasonu çektirelimde sonra dedi uff

evet cok sessiz gercekten 1 saattri bakmadim kimse bisey yazmamis bu arada burak cok huysuz diye bugun 35 cc kadar rezene cayi icirdim cok huysuz uyumuyro ve kakasini yapamiyor diye acaba fazla mi geldi simdi de uyanamiyor az once bi uyandi gozler acik ama ici uyuyor gozleri kayip gidiyor sarhoslar gibi anason carpti galiba cocugu daha once 7-8 cay kasigi veriyodum acaba fazla mi oldu kizlar siz rezene cayi verince ne kadar veriyosunuz acaba dokunur mu diye de korktum simdi

çok güzel geçti canım..keşke gelebilseydin sende..hepimiz çektik resim koyarız face e..
rapunzel,julii,öğretmenim,esmer ve ben vardık..

oku oku sıkıldım birde yazayım dedim nasılsınız dicem ama cevap veren olmayacak galiba ben yinede anlatayım misafirlerim geldi temizlik yemek uykusuzluk derken mahvoldum misafir evin bereketidir ammavelakin parça parçada çekilmiyor mevlütle 1 kerede uğurlayan arkadaşları tebrik ediyorum çook doğru bir karar çocukla çok zor böylesi yazın memlekette yapacaz mevlüt ama burdada gelen giden çok pilim bitmek üzere deşarj olmaya ihtiyacım var-tatlicadiarzu-

neyse bende bişiler atıştırayım bütün kiloyu verdik buhar olup uçucam gazman oğluşumun sayesindesempatiksalakcinniÇok üzgünüm çoook

bence çok değil canım ya ben ece'ye 80-100 cc veriyorum bana mısın demiyo

çok güzel geçti canım..keşke gelebilseydin sende..hepimiz çektik resim koyarız face e..

hiiiiçççç kıskanmadım, orda olmayı da hiiççç istemedim (iyiki pinokyo değiilim burnum istanbula varmıştı yoksa)

neden cevap vermeyelim canım iyiyiz bebeklerin parmağında oyuncak oldukmisafir zor walla benim haftasonu yatılı misafirim gelecek 3-4 günlüğüne onlardan hemen sonra da kayınvalidemler gelecek şimdiden düşünüyorum

ne guzel ya valla cok isterdim gelmeyi ama burak pasa huysuzluk yapti bugun izin vermedi bana insallah bir sonraki sefere
bence çok değil canım ya ben ece'ye 80-100 cc veriyorum bana mısın demiyo

iyi o zaman canim bend e fazla mi geldi acaba diyodum esim de telefonda kizdi icirme soyle sutten baska seyler oglusuma diyor uzaktan soylemesi kolay tabi gel de sen sustur o zman krize girince dedim :)

ohhh buluşan buluşana koçtaş grubu hava bugün çok soğuk naptınıs bebeciklerlee

geldim bende.
kulaklarımı da çatırdım gidip, ohh mis gibi duyuyorum artık.
julinin tüm engelleme çabalarına rağmen bende katıldım. kadına koçtaştan tuzla yönüne doğru mu yürüyecem dedim evet dedi. akannehir
ona kalsa tuzladan çıkmıştım valla.
allahtan dolmuşçu ondan daha insaflı çıktı da tarif etti bana pelit'i :dilcikar:

çok güzel bi gündü kızlar. bebişleri canlı canlı mıncırdık, anaları gördük.
çok keyif aldım ben.
darısı bir dahaki buluşmaya daha da kalabalık inşallah.
opuyorumnanaktan

hiiiiçççç kıskanmadım, orda olmayı da hiiççç istemedim (iyiki pinokyo değiilim burnum istanbula varmıştı yoksa)

çatır çatır sesler geliyo, acaba sced mi çatladı nedir delikafadulden

süperrr fotoo fotoo fotoooo

hazırlar efenim. face'den buyrun

ne guzel ya valla cok isterdim gelmeyi ama burak pasa huysuzluk yapti bugun izin vermedi bana insallah bir sonraki sefere

sağlık olsun canım. dah açok buluşuruz

ohhh buluşan buluşana koçtaş grubu hava bugün çok soğuk naptınıs bebeciklerlee

pelit'te oturduk canım. sıcacıktı orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…