evet canım yarım gün şeklinde kadın tuttum salonun ve mutfağın camlarını kapılarını yaptı tüm evi silip süpürdü banyo-tuvalet temizledi sadece odaların camları ve kapıları kaldı.
basin saolsun canim allah rahmet eylesin aras da canim benim duzenelri bozuluyor evet hemen kalabalikta senin annen falan yaninda olsa en azidnan tek kisi bakar kucaktan kucaga dolasmayince duzeni bozulmaz prensin ya da soyleyeceksin canim kimse kirilacak diye dusunmeselamlarrr
artık kk'ya giremiyorum, bir süre daha giremem sanırım...sizi çok özledim kıslaar...hem çok üzgün hem çok yorgun hem de darmadağım vaziyetteyim...bahsetmiştim kayınpederim kanserdi, geçen pazartesi kaybettik( balıkesir, bursa istanbul derken şimdi de gelen gidenle ilgileniyorum, tek gelin ben olduğum için o kadar yoruluyorum ki...Aras'ın da düzeni çok bozuldu, tanımadığım insanların kucağında gezip duruyor yavrum, elimden geldiğince insanları kırmadan alıp içeri götürüyorum ama bi süre sonra yine birileri almış öpüyor oluyor yavrumu delircem artık!!! hiç huysuzlanmayan kuzum yıktı bu gece ortalığı....neyse dua edin bana, bişileri normalleştirmek için bir uğrayayım dedim, öpüldünüz...
canim biz memlekete gidiyoruz maalesef katilamayacgiz yani oglusla artik mayistaki ikinci bulusmaya insallah hem acik havada yapariz hava daha da guzel olur bu arada ordaki bebek arabalarini kullanmayin ya ya sizin melekelrden once hadta bir bebis bindiyse grip mikrobu birkac saat kaliyor o ortamda kendi arabalarinizi babaslingelrini kullanin siz yine benden tavseiye ben biraz piprpikliyim bu konularda dakızlar cuma gunu 12 30 da forum istanbulda ebebegin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin..ön tanışma olur.birdahakini de mayıs ayında bir cumartesi yaparız..bana gelmek isteyen tel nosunu versin..dedigim gibi bebek arabası veriliyor forumda araba taşımanıza gerek yok....
saolsun julim aradi sabah aslinda ne guzel olurdu gitsem ama burak dunden beri acaip huysuz kakasini yapamadi ustune de sanirim benim yedigim bsiey ona dokundu dunden beri kusup duruyor tiramisu yemistim 3 gunluk o dokundu sanirsam gece 12ye kadar dun hic uyumadi aglaya aglaya krize girdi nerdeyse hastaneye goturecektim annem gecer dedi rezen sicak su calpol falan verdim kendine geldi 12de uyudu bugun de hala oyle huysuz yatiyo yarim saate kalkiyor uyuyamiyor agrisi var o yuzden gelemedik bugun cok istedim ama burak pasa yapti yapacaginiesmer şunu bi 3 yapsak :uhm:
tutku ben bugün pcye giremeyebilirim
saat 1 de koçtasın önünde görüşürüz
saat 10 gibi jasmin ve örtmenide arıcam
gunaydın bu arada kızlarlaelaelaelaelae
ben egeyi artık yan yatıramıyorum. hemen yandan dikeliyor ve uykuya geçemiyor. yüzüstü çeviriyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor. ama bende zırt pırt kalkıp bakmak zorunda kalıyorum. nefes filan alamazsa diye. yatak odasıyla onun odası arasında mekik dokumaktan yoruldum. sizinkiler nasıl yatiyiiii??
fatmazehra çok sinirlendim bak senin yerinde olsam sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazarım valiye bilem çıkarımalsanaalsanasmile
evet cok sessiz gercekten 1 saattri bakmadim kimse bisey yazmamis bu arada burak cok huysuz diye bugun 35 cc kadar rezene cayi icirdim cok huysuz uyumuyro ve kakasini yapamiyor diye acaba fazla mi geldi simdi de uyanamiyor az once bi uyandi gozler acik ama ici uyuyor gozleri kayip gidiyor sarhoslar gibi anason carpti galiba cocugu daha once 7-8 cay kasigi veriyodum acaba fazla mi oldu kizlar siz rezene cayi verince ne kadar veriyosunuz acaba dokunur mu diye de korktum simdi
çok güzel geçti canım..keşke gelebilseydin sende..hepimiz çektik resim koyarız face e..
rapunzel,julii,öğretmenim,esmer ve ben vardık..
oku oku sıkıldım birde yazayım dedim nasılsınız dicem ama cevap veren olmayacak galiba ben yinede anlatayım misafirlerim geldi temizlik yemek uykusuzluk derken mahvoldum misafir evin bereketidir ammavelakin parça parçada çekilmiyor mevlütle 1 kerede uğurlayan arkadaşları tebrik ediyorum çook doğru bir karar çocukla çok zor böylesi yazın memlekette yapacaz mevlüt ama burdada gelen giden çok pilim bitmek üzere deşarj olmaya ihtiyacım var-tatlicadiarzu-
neyse bende bişiler atıştırayım bütün kiloyu verdik buhar olup uçucam gazman oğluşumun sayesindesempatiksalakcinniÇok üzgünüm çoook
çok güzel geçti canım..keşke gelebilseydin sende..hepimiz çektik resim koyarız face e..
ne guzel ya valla cok isterdim gelmeyi ama burak pasa huysuzluk yapti bugun izin vermedi bana insallah bir sonraki sefereçok güzel geçti canım..keşke gelebilseydin sende..hepimiz çektik resim koyarız face e..
bence çok değil canım ya ben ece'ye 80-100 cc veriyorum bana mısın demiyo
hiiiiçççç kıskanmadım, orda olmayı da hiiççç istemedim (iyiki pinokyo değiilim burnum istanbula varmıştı yoksa)
süperrr fotoo fotoo fotoooo
ne guzel ya valla cok isterdim gelmeyi ama burak pasa huysuzluk yapti bugun izin vermedi bana insallah bir sonraki sefere
ohhh buluşan buluşana koçtaş grubu hava bugün çok soğuk naptınıs bebeciklerlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?