2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam,

bende bugün çok keyif aldım umarım daha kalabalık bir tekrar daha yaparız... Uras orada ne güzel uyudu uyumasınada acısını evde bi güzel çıkardı şimdi adım attırmıyor evin içinde hep başında olucam hatta kucağımda olacak beyefendi ( şu anda kucağımda bende onunla yazmaya çalışıyorum

cok güzel bir gündü tadı damağımda kaldıı
en kısa zamnada daha kalabalık sekilde toplasalım
hadi pelite gel
belki uyur
bi sevemedik urası
melisa pek muhabbet edemedi uraslan :roflol:

hiiiiçççç kıskanmadım, orda olmayı da hiiççç istemedim (iyiki pinokyo değiilim burnum istanbula varmıştı yoksa)
çatlaaaaa emiiiiiiiiiiiii

olum sen düzgün annamadıysan ben neydeyim sempatiksalakcinni

bencede çok güzel bi gündü kızlar..

rapunzel bende aynı durumdayım utku kucağımda yazıyorum..akşam babamıza biz kızlarla buluştuk dedim..hava soğuktu hasta olmaz inşallah diyo..lmaz:

selammm:))fotograflari gordum bende cok guzeller

bende ayakkabisini cıkaertmakla hata etmişim.sanirim karni agridi.bakalım uyuyacak mi.

aaa tutkucccummm
doktorumuz derki.....:)))

saka bir yana hava guzeldi bence
hem ne diyoruz,hastaligi mikrop yapar)ama karni agırabilir Allah korusun

bir biz mi hasarsız atlattık. uyku saatini geriye çekmeye çalıştıkça abarttı herif. 19:00'da bana müsade dedi vurdu kafayı uyudu iyi mi akannehir

bizdede hasar yok aslında ama yavrum temiz havaya çıkınca sersemliyo erken uyuyo..huysuzlandı huysuzlandı uyuya kaldı utkuda..babasıda kaçtı bizden halı sahaya maça gitti..bende kaldım ortada.canım sıkılıyo.eyvahedigeldismile

öğretmenim ayağında bi çorapmı vardı sadece.öyleyse üşümüş olabilir..gözlüğünüde unutmuşsun zati.bende rapunzelin sandım sakın unutma gözlüğüü diyorum meğer seninmiş kaydirigubbakcemile3

sorma tutku yaa cok kotu oldu napıcam cumartesiye kadar bilemiyorum
gozluksuz pek yapamam.acele ile cıkınca unutmusumAllahtan farketmişsin.Cok tesekkur ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…