günaydın kızlar
pişşşttt dün buluşanlar size günaydın yok
örtmenim
ara esmeri getirsin
jet hanım ya yetişir oraa :roflol:
kaçta geldi esmer julii.
esmer 2 de oraya gittiğine göre sen kesin dr a falan gitmedin otri bebeyle kendin mi açtın yoksa
evet ille de istanbul
3 yıldır gitmiyorum bu yıl çok istiyorum istanbula gitmeyi
önümüzdeki yıl taşınma ihtimalimiz var bu ihtimalin gerçek olmasını çok istiyorum
ben istanbulda okudum sonra çalıştım
7 yılım geçti orda
fazla değil canım ben de yaklaşık o kadar veriyorum...evet cok sessiz gercekten 1 saattri bakmadim kimse bisey yazmamis bu arada burak cok huysuz diye bugun 35 cc kadar rezene cayi icirdim cok huysuz uyumuyro ve kakasini yapamiyor diye acaba fazla mi geldi simdi de uyanamiyor az once bi uyandi gozler acik ama ici uyuyor gozleri kayip gidiyor sarhoslar gibi anason carpti galiba cocugu daha once 7-8 cay kasigi veriyodum acaba fazla mi oldu kizlar siz rezene cayi verince ne kadar veriyosunuz acaba dokunur mu diye de korktum simdi
slm canım hşg...Merhaba hanımlar, Öncelikle hepinizin meleklerini allah sizlere bağışlasın
Ben aslında 2010 şubat annelerindenim ama bir takım nedenlerden dolayı 20.01. 2010 da doğdu oğluşum.. Orada çok güzel dostluklar edindik eminim sizlerlede paylaşacağımız bir çok konu olacak..Mümkün olduğunca takip ediyorum topiçlerinizi ve çok faydalı bilgiler alıyorum :) Bu arada oğlumun adı Yiğit Alp . Saçımızdaki konak probleminden dolayı yağladım kafasını :) şimdi uyuyor.. uyansın banyo yaptıracağım
Ben biraz diğer konularla haşirneşir olayım.. sevgiler.
beğendin mi bayanssulusmile
2 falandı
oda adresi yanlıs verdimde gecikti
yoksa bizden önce damlıcaktı laelaelaelaelae
ben sevmedim izmiri ne yalan.istanbul gibisi yok.illede istanbul..ayvalık çanakkale taraflarıda hoşuma gidiyor.
nan tutku sürtük ettin utkucuğumu. kaydirigubbakcemile3
örtmenim gördüm seni aşağıda. bak ne geldi aklıma.
cumartesi senin gözlüğü verecem ya. bizim evde takılalım bu sefer. hem başka gelmek isteyen olursa kızlardan onlarda gelsin.
bi değişiklik olur hem, ne dersin??
valla burcu çocuğum gezmekten bıktı zati eve gelince mayışıyo bi rahatlık çöküyo ama hediye almam lazım..ne alacağımı bilmesemde.cumarteside doluyum evlilik yıldönümümde sana gelcem senin evde kutlarım artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız ecrin neresini sevmedin bakem sen izmirin ?alsanaalsanasmile
kocenle gel o zaman.
kutlama odası tahsis ederim size :roflol:
esmerrr
olabilir tabi canim ama cumartesi biz burda olmayabiliriz.belki bu aksam gelir alirim gozluug, bir dahakine bulusuruz olmadi??hakkimi kaybettiysem sen bana gelirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?