2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben geleyim canım laelaelaelaelaesositososito

ah ben bayılıyorum izmire ya..ben bucaya ve bornovaya gittim.konak zati ayrı güzel..bornova çok güzel..eşim 15 ay askerliğini yaptı orda.hey gidi günler

izmirim güzeldir yaa heryeri ayrı gusel
Slm kızlar,nasılsınız? benim oğlan hasta oldu galiba,uyanık olduğu anlarda çok ağlıyor. Boğazında hafif bir hırıltı da var ((( Bugün 4 te dra gitcez bakalım neyimiz var ...

geçmiş olsun canım. güzel haberlerle inş gelesiniz.

dün sgk ya gittim deli oldum akşam 5e kadr çıldırdım ortalığı birbirne kattım geldim raporumu verip paramı almaya başvuruda bulundum kendim hallediyim dedim .o kadr sıra bekledim sıram geldi birde ne olsun benim 5 haftalık uzatma raporu sgk ya aslı gelmemiş diye işlem baştılmıyor dedi veznedi hastaneyi aradım rapor bölümündeki kız ben gönderdim diyor sgkdaki gelmedi diyor derken ortalık karışdı hadi yavrum benim şarteller artı kafam bi sağa sola her kafadan bi ses evrak kayıtta gelmiş gözüküyor rapor bölümü gelmedi diyor bi sağa bi sola kavga başladı rapor bölümyle evrakdakiler birbine girdi neyse orda tanıdğım bi bayan vardı onla konuştum oda hastanaden al aslını getir dedi hastaneye gittik almaya ordaki kız bulamıyor yeni düzenldi geldik sgkya bu sferde ordaki raporla uyuşmuyor yanlış düzenlmiş derken saat 4bucuk oldu eşim aradı hastaneyi bi güzel fırçladı kız taksiye bnip sgk geldi ama saat 5 herkes servsise bnde evine gidyor evrakları bıraktık bugün işlme alcaklardı hastanedki kızda gdip ilgilencek bakalım ne olcak olmazsa ben yine gitcem sinirden akşam başıma ağrılar grdi

bu sg....yı allah kahretsin böyle bi yer olamaz çıldırdık artık düzenslk diz boyu

günaydın kızlar resimlerde sizde süpersiniz :lepi: kızlar yaa öykü elini bıraktı acayip parmak emmeye başladı hatta uykusunda bile almaya çalışıyo bazen parmak emmeye alışırsa kötü valla emzikde almıyo napcam bilmiyorum varmı sizden parmak emen

ayyy kucakcan olduk biz son bir kac gundur.zor attim yatagina kollarim koptuu

ayca bende resimler yok canim
ozge cok gecmiş olsun.hırıltı oluyor insallah hic bir seyi yoktur.haberleri bekliyoruz

rylai, 1 yasına kadar parmak emme olabilrimiş.

ben geleyim canım laelaelaelaelaesositososito

izmirim güzeldir yaa heryeri ayrı gusel

geçmiş olsun canım. güzel haberlerle inş gelesiniz.

sen gelme cıkks istemiim :dilcikar:

öyle bacım öyle. bende sinir harbi yaşamıştım.
benim de raporu kaybetmişlerdi.
huy edinmiş bunlar galiba kaybetmeyi

bizimki parmağını değil, direk yumruğunu emiyor

ayyy feyza neler yaşamışsın öyle....
zaten bu devlet dairelerindeki memurların çalışmalarına hastayımalsanaalsanasmile
problem çıkarmaya o kadar meyillilerki!!! işlerinini savsaklayarak yaptıklarından hiç bişey düzenli değil bişey bulamazlaralsanaalsanasmile

parmak değil de el emiyor çok fena bizimki. dişi mi kaşınıyro acep?
kızlar show tv yi açın

ne var canım. ipucu versene işteyiz malum

ayyy kucakcan olduk biz son bir kac gundur.zor attim yatagina kollarim koptuu

rylai, 1 yasına kadar parmak emme olabilrimiş.

sen gelme cıkks istemiim :dilcikar:

[

bizimki parmağını değil, direk yumruğunu emiyor

vazgeçtim ziplemiyciim o zaman isimleri yazamam altına.
msn var mı bu adreste. varsa açsana.
ben var mı bilemedim ekldim bilem mail adresini msn'ye kaydirigubbakcemile3

sorma devlet memurla yesin içsin yatsın gidersnz önlerinde yığınla evrak ama 3 aylık evraklar kaydirigubbakcemile3 sanırsınız çok yoğunlar çok işleri var onlar için olsa ne olmasa ne

birde bana demzmi 5 haftalık paranı almıyorsan başlatyım oldu dedim ben ağzım burnumda siz o paralrı yiyesinz diye çalıştım ben yemeyim siz yeyin öylemi dedim sempatiksalakcinni

sonra indirgandi yapcaklar 5 haftamı avcumu yalasınlar aklinialirimsmile

feyzae, insallah bugun hallolur bugun.cok can sıkıcı gercekten boylr işler

sorma canım çok sıkkın inş halleder annem hep derki kendi işini kendir gör el ne kadr anlar işinden pişman oldum gitmedğime ama iş yerindende zırt pırt izin isteyemem

maalesef bu işler böyle cnm benimde raporum geç gitti bide ben hastanede çalışıyorum muhasebe gitti diyo sgk yok diyo meğer yollamamış biizmkiler sonra sgk da birsürü detay hala bugün git yarın gel mantığıyla çalışıyolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…