2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyza kesinlikle benim de buna benzer o kadar iş basima geldiki...herkes sucu baskasina atiyor.ahh ahhh....annenin dedigi cok dogru ama insan herseye yetişemiyor işte...sakin olmaya caliş kendine zarar verme...

günaydın kızlarr,ben geeeelldiimmmzemuszemus
iznim bitti,işe döndüm bugün,artık internete daha kolay girebilicem,topiğimizi ve sizleri çok özledim,napıyomuş benim güzel ocak annelerimboshayallersmile

örtmenim artık dün çok gerilmkten bacaklarım bile kasılmış akşam yatağa bi atmışım kendimi delksiz 7 saat hiç uyanmmamışım kızımda sağolsun 11de uyudu sabah 6ya kadr maşallh süphanallah uyanmadı dinlendim biraz

iznim bitti,işe döndüm bugün,artık internete daha kolay girebilicem,topiğimizi ve sizleri çok özledim,napıyomuş benim güzel ocak annelerimboshayallersmile

aaa hoşgeldin canım yaa bebişlere nasıl kim bakıyor hoşgeldin .nasıl zor oldu demi bugün işe gelmek.ikizler nasıl olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım benim özlemişiz valla seni:)) face varsa ekle bizim grubu :)

aa süper süper..
hoşgeldin canım, çok özledik valla seni.
bebişler nasıl, kime bıraktın.
onları da geçtim sen nasılsın anlat bakalım..

hoşbulduk canlarım,bebişlerim iyi,annaneleri bakıyo şu anda,pazartesi günüde bakıcı başlayacak,ayrılmak çok zor oldu:gitme:,siz nasılsınız,nasıl güzel yeğenlerim?
aaa hoşgeldin canım yaa bebişlere nasıl kim bakıyor hoşgeldin .nasıl zor oldu demi bugün işe gelmek.ikizler nasıl olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım benim özlemişiz valla seni:)) face varsa ekle bizim grubu :)

aa süper süper..

Ayaz nasıl esmerim,resimlerinden takip ettiğim kadarıyla gayet iyi ,toparlanmış görünüyo,bende prematüre bebek annesi olduğum için yaşanılan sıkıntıları biliyorum canım.
aa süper süper..

Ayaz nasıl esmerim,resimlerinden takip ettiğim kadarıyla gayet iyi ,toparlanmış görünüyo,bende prematüre bebek annesi olduğum için yaşanılan sıkıntıları biliyorum canım.

çok zor günler geçti ama iyi artık çok şükür.
ikiz zorluğunu da biliyorum, yeğenlerim ikiz, aklıma hep geldin valla ne yapıyor diye.
işin de ilk günleri zor oluyor ama lışıyorsun bir kaç güne.
alışınca iyi geliyor evden çıkmak, rahatlatıyor insanı merak etme.
işyerinde dinlenmiş bile oluyorsun bazen kaydirigubbakcemile3

Esra Türkpençe
umarım beni bulur,çünkü bazı arkadaşlarım arattıklarında beni bulamadıklarını söylüyolar,sizde isterseniz ekleyebilirsiniz canım
canım grup kapalı ayarlandı, o yüzden bulamazsın.
meltem ya da pamuk davet göneriyor.
sen isim-soyad yaz, melteme mesaj atalım sana davet yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…