2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pumpkins hoşgeldin...a.s.
bebişlerin nasıl....
sütün yetttimi ikisinede?
kiloların ne alemde bakalım....:1hug:

hoşbuldum canım,malesef sütüm yetmedi,mama takviyesi yaptık,şimdide sütüm gitti,sadece mama yiyolar,sen nasılsın,kuzun nasıl?,canlarım ben bi yemek yiyim geliyimopuyorumnanaktan
pumpkins hoşgeldin...a.s.
bebişlerin nasıl....
sütün yetttimi ikisinede?
kiloların ne alemde bakalım....:1hug:

vazgeçtim ziplemiyciim o zaman isimleri yazamam altına.
msn var mı bu adreste. varsa açsana.
ben var mı bilemedim ekldim bilem mail adresini msn'ye kaydirigubbakcemile3

kız versene bana msn adresiniii
burcucum varsın cnm bnm msnmde...ekledim seni...

bende bendeeee

günaydın kızlarr,ben geeeelldiimmmzemuszemus
iznim bitti,işe döndüm bugün,artık internete daha kolay girebilicem,topiğimizi ve sizleri çok özledim,napıyomuş benim güzel ocak annelerimboshayallersmile

canımmmmm hoşgeldinn aramıza hem burayqa hemde çalışan anneler olarak bize. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. bende şimmdi face ten ekliyorum seniii

öf kendimce 1-2 nick yazdım gönderdim hiç beceremiyorum bu işleri ya
keşke zamanında bu kadar uzun almasaymışım nickimi şimdi daha kısa 1-2 bişi yazdım bakalım hangisi uygun gelcek:)hiç yardımcı olmadınız küsttüüüm:))))))

guclubacismile
valla ben oldum ya( 3-4 gün sürdü bideergenliğe yeni girdim sanki hemen yüüzmde 1-2 salak sivilce pörtledi bile

ayy benim yüzümü görsen sanki 17 yaşındaki halim sivilce dolu acaba bnde mi adet olcam

nick bnde dğiştrmek istyorum bize bir yardımcı olsun yawwwww

tünaydın kızlaaar ay ben bugün geç kalmışımmm kk ya girmeye muhabbetler olmuş bitmiş bile :)

koçtaş grubu insan bi davet ederdi unuttunuz beni dimeee eğer işlerim bitseydi süprüzz yapacaktım ama aşı olduk ve çok huysuzlandı eymen bir daha ki sefere bende gelcem ama cuma yada cumartesi olursa

Başım çatlıcak resmen,sabahtan beri yiğit de huysuz o ağlayınca daha da artıyor sinirlerim iyice gerildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…