2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar sabahtan beri dışardaydık eve yeni geldik
aşı için sağlık ocağına gittik kanına bakıcaz dediler iyi bakın dedik
parmağından kan aldılar demiri düşük çıktı hemen gidin damar yolundan kan aldırıp tekrar tahlil yaptırın kansızlık var gelişim geriliği olur kalbinde üfürük olur vs bir sürü şey söylediler ece'nin kilo alımı zaten çok az bi panik oldum hemen hastaneye gittik. iki tane çocuk dr'u birlikte baktı bu aylarda kansızlık olmayan bebek nerdeyse yoktur cocuğun canını yakmaya gerek yok dediler idrar tahlili istediler temiz çıktı. biz daha önce kalça usg çektirmemiştik onu çektirdik o da iyi çıktı. ohhh içim rahatladı çok korkmuştum

scededu geçmiş olsun senin şu nickide bi yazamıyorum ne demek bu yaaa..
yavrucaklarım bende kullanmayı düşünmüyorum yazdı işte kadının gönlü olsun:)))zaten dombiliyim ilacıda içersem kapıalrdan bilem sıgamam..

dogum kontrol hapı kilo aldırıyo diyolar..kullananlar...

bende emzirme bitince başlıcam bakalım.......

canım ben senelerce kullandım ve hiç kilo almadım.

ya bu sağlık ocağındakiler mi birşey bilmiyor dr lar mı? inasını allak bullak etmeye bayılıyorlar. neyseki için rahatlamış canım . hayret birşeyler ya. sıkma canını

hadi yaaa ay ne korkutucu oluyrolar yaaa
Allah korusun, su demire ne tatkiklar.
bi biz disardan veriyoruz demir-ki ben kullanmayacagim.internmette de arastirdim ancak gerekirse disardan verilir diyor.
rahatlamana sevindim.gecmiş olsunn

Sced geçmiş olsun canım,sağlıkocağındakiler bi alem zaten sinir oluyorum her gidişimde. Diğer kontrollerin iyi çıkmasına sevindim,gözünüz aydın...

Biz de şimdi kontrolden geldik,şükür herşey yolunda. Benim oğlanın tüm ağlamaları huysuzluğundanmış,dr hiçbişeyi yok gayet iyi dedi. Aman içim rahatladı bi sorun olmasında çekicem artık ağlamalarını ne yapayım :)))

scedcedu cnm ya geçmiş olsunn valla şu sağlık ocağındakiler de herşeye atlamasalar olmuyor sanki:mymeka:

COLOR="red"]özgee[/COLOR] size de geçmiş olsun cnm ya çoook sevindim herşeyin yolunda olmasına...

ecrin bende düşünüyorum baston tarzı almayı yazın alacam birazn daha büyüsünde hem hafif oluyor hem az yer kaplıyor hemen katlanıyor...

ayça bende annemlere yazlıga falan giderken götürmek için aldım açıkcası basit biey piyasa 90 100 liraymış 75 e aldım:)çingenelik yaPIP şimdi birde yagmurluk hediye edersiniz dedim hediye etti adam:))idare eder..bendeki chicco eşimle biyere giderken iyide tek başıma zor oluyor agır biraz.

özge senin paşa cazgırlıga başlamış desene:))allahtan birşeyi yokmuş önemli olan o..

esra maşallah bebegine çok tatlı .kızlar sizede öyle geliyormu bilmiyorum ama bütün bebekler birbirine benziyor gibi geliyo bana..

fatma banada öyle geliyordu ilk başlarda ama şimdi yüz hatları oturmaya başlayınca degiştiler gibi.

selam kızlar..1 de çıktım evden yeni girdim daha..ne gezdim yine off çok yoruldum..cumartesi evlilik yıldönümümüz eşime hediye aldım oğluşuma lcw dan şapka ve alt eşofman aldım..kendime ıvır zıvır takı aldım biraz..zemuszemus

kıslar dua eden herkese teşekkürler. doktordan geldk
kıskacımızı çıkardılar tahmin ettiğim kadar çok ağlamadı. biraz ağladı tabi ama olsun o kadar dimi atlattık çok şükür bi iki gün yara yerinde hassasiyet olabilirmiş ama olsun çoğu gitti azı kaldı. Sünnetide aradan çıkarmış olduk böylece darısı sünnet olacak bebiklerin annelerinin başına zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…