2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz bende çok güldüm ondan burayada yazayım dedim:)):lepi:

Başım çatlıcak resmen,sabahtan beri yiğit de huysuz o ağlayınca daha da artıyor sinirlerim iyice gerildi...

cnm minoset plus iç bişi olmaz banada doktor içebilirsin demişti hamileykende onu kullanıyodum arada da olsa dayanamıcak gibiysen eziyet etme kendine

kızlar rota virüs aşısı askıya alınmış içinde domuz dna sı varmış vurdurmayın aşıyı diyolar kafamçokkarıştı

ya ben rotavirus 1 yaptırdım geçen ay ağıza sıkıyolar ilacı zaten iğne vurulmuyo ağızdan oluyo rotavirus 2 ne zaman yapılıcak bilmiyorum canım sıkıldı şimdi bişi olmaz heralde dimieyvahedigeldismile

bizim fotolarımız topiğine nolldu,kapanmış sanırım,yeni resimlerini ekliycektim benimkilerin neyse buraya ekliyim,bakın bakalım büyümüşler mi teyzelerieyvahedigeldismile
Çağan

Duru

kocaman olmuşlar ya maşallah maşallah
kim der erken doğdular diye valla
ilk başta ayrılmak çok zor oluyo ama alışıyo insan evde olmak sürekli inanılmaz bunaltıyo benimde annem bakıyo güvenli ellerde olduğunu bilmek ayrı bir rahatlama sebebi gerçi annem epey bir yoruluyo senin annen 2siyle nasıl başediyo tebrik ederim valla:))

Ohh ne güzel anneannelerinin yanınızda olması iyi. Benim de işe başlamam gerekiyordu ama raporla 1 ay uzattım. yiğit bu aralar çok huysuz bakalım dra gitcez bugün..

hay allah neden acaba huysuzluğu napıyo canım huysuzluk derken güzel haberlerle dön doktordan inşallah havalarda etkiliyo hepimizi

darısı başına canım seninki prematüre olduğu için fikir veremiyorumen iyisi küçükken yaptırmakmış onu anladım sadece keşke doğunca yaptırsaymışım

evet bende çok istemiştim doğar doğmaz yaptırmayı ama prematüreliğimizden dolayı ancak izin çıktı bize.
bir an önce yaptırmak istiyorum.
aklı erince yaptırmak bana travma yaşatmak gibi geliyor.

yaa ben davul zurna işlerini zaten sevmem kaydirigubbakcemile3
ama aklı ermeden olsun bitsin.
ay benim bebe normal doğaydı daha gözünü açamadan gidecekti pipinin yarısı

olm gezmekle yağ eriseydi sırım gibi olmuştum ben şimdiye.
yok erimiyolar

Son düzenleme:
kızlar rota virüs aşısı askıya alınmış içinde domuz dna sı varmış vurdurmayın aşıyı diyolar kafamçokkarıştı
aaa biz gecen ay olduk bile 4. ayda da 2.si olacak nerde okudun canim bu bilgiyi haber kaynagini verirsen doktorumuza sorarim kulaktan dolma bilgi olmasin da
hoşbulduk canım,Ege'cik napıyo?,bakıcam şimdi faceden resimlerineyerimseniben
esroşum güzel yorumların için teşekkürler canımopuyorumnanaktan
merhaba canim hosgeldin tekrar aramiza ozlemistik valla duru ile cagan da pek bi tatli olmuslar massallah onlara calismaya da baslamissin allah kolaylik versin canim
insallah acimaz annesi bebkelrin agri esigi bizden yuksek merak etme memyi dayarsin agzina susar hemen ben asi yapilirken oyle yapiyorum meme acik bekliyorum kucagimda asiyi olur olmaz dayiyorum memeyi sut askina susuyor :) gerci bu ayki karma asida hic aglamadi kuzum massallah benden dayanikli
benimkide çok huysuz mevsim değişmesi yüzünden mi acaba bende doktordan geldim bende alerji olduğu için bebemede bulaşmış şimdi idrar torbasıyla duruyo idrarını yapsa tahlile gitces hastaneye geri
gecmis olsun canim insallah onemli bisey cikmaz

biz daha 3 gunlukken hallettik o isi hastaneden cikmadan cok da memnunum bu kararimdan hicbisey anlamadi yavrum 3-4 gunde iyilesti ne kanama oldu ne bisey ama biz normal methodla olduk plastik kiskac falan degil sitesine baktim da simdi o method daha zor geldi bana lokal anesteziyle pipisine surulen bir krem ile oldu burak hic narkoz almadan 6 aya kadar narkozsuz oluyolar yaptirmayi dusunenler hemen yaptirsin bence 2 tane iyi doktor ismi verebilriim isteyenlere kardesimin oglusunu sunent eden doktor da super bizimki de cok iyi bu arada cadaloz 2-6 yas arasi sunent cok travmatik sonuclar dogurabiliyomus gelevcek yasantisinda ya 2 yasa kadar ya da 6 yastan sonra oneriyo doktorlar en guzeli bebekken anlamazken max. 5 gunde iyilesiyor o kadar bile surmuyor bezli donem en rahati hareket etmedikelrinden

aynen canim ben de senin gibi dusundum hemen yaptirdim burak pasa daha gozunu acamnadan gitti pipspi yavrumun :) herkes itiraz etti bana ama dinlemedim kimseyi valla esimi de kandirdim yaptirdik davul zurna olayina gelince babanensi dedesi yine de yapacakmis yapsinlar onlar ugrastiktan sonra no problem

pumpcum duruda çağanda çok büyümüşler maşallah çok tatlılar rabbim nazarlardan saklasın ikisinide

valla ben geçen gün EyipSultana gittim orda sünnet çocuklarına bayıldım nasip ksımet olursa bende demiri 4-5 yaşındayken sünnet ettiricem.biz nikahla evlendik düğün yapmadık yapamadık acımız vardı ve çok tazeydi kısmet olursa sünnetini evlilik yıldönümümüze getirip bembeyaz gelinlik gibi bir tuvalet giyip süper bir düğün yapıcam oğlumda bunları hatırlasın istiyorum onun için biraz daha beklemek istiyorum.

geçenlerde dinlediğim bir doktorda aynısını söledi sünnet için ya en uygun zaman 0-2 ve 5-7 yaş aralıklarıymış
bende 5 yaşına kadar beklicem bu arada olurda kardeşide erkek olursa 2sini bir arada çıkarırım eşime göre 2.de erkek olurmuş:)

yok jasmincim
ağrı eşiğinin düşük olduğunu sünnet olduğunda anladık. anestezinin etkisi herkesten çabuk geçti bizimkinde herkes sadece ilk gün ağrı kesici kullanırken bizimki ikinci gün akşama kadar ağrı kesici ile idare etti. bide memiş olayına gelince zaten zor alıyor memeyi mama takviyeliyiz biz. uyanır uyanmaz ağzına tepmem lazım. iyice uyandığında yada ağlarken vermek istesem dahada çıldırıyor ah keşke memişte sakinleşebilseydi :

e kimsecikler yok ben olmadığımda syafalar su gibi ilerliyo ben olduğumda ses seda çıkmıyo gidiyim isterseniz:)))))))))))))))

pumpcım bizde geçen ay hallettik sünnet işini. iyi ki yaptırmışım bende. 6. aydan sonra daha zorlaşıyormuş bence de bir an önce halledin canım

merhaba kızlar ben geldim dr gittim smear alındı.dogum kontrol hapı önerdi:)))hava çok guzeldi gezdik kızımla.ve saraçhaneden basit bir baston aldım yazlıga vs götürmek için:))her gören abla bi alana bi bedavamı vardı dedi aldıgımı kullandıgım arabaya asıp taşıdımda:))
sizlerde ne var ne yok.yarın buluşuyoruz çok heyecanlı:)

kız anne olmka naber kız bacım ev işi derken gidip geliyoz işte sanırım herkez benim gibi yoksa seni ihmal edermiyiz canım nasılsın iyimisin

selam herkese bende geldim geçmişe bakamadım vaktim yok oğlumla gezdik sonra geldik bonyo yaptırdım şimdide yemek yapmam lazım bir bakayım dedim ne var ne yok

ecrin yarın kimler geliyor şimdi kaç kişi olacağız

bizde 2 yaşından sonra yaptırcaz ALLAH KISMET EDERSE....

bizimkinin pipisi yarım sünletlii o yüzden ameliyat tarzı bişeyle sünnnet olacak...

6000.mesajım kk bana ödül verir yakında artık:))

kızlar cuma gunu 12 30 da forum istanbulda ebebegin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin..ön tanışma olur.birdahakini de mayıs ayında bir cumartesi yaparız..bana gelmek isteyen tel nosunu versin..dedigim gibi bebek arabası veriliyor forumda araba taşımanıza gerek yok....

oferta gelenler.
1 ben
2 özgee
3 oferta
4 ndk
5 anne olmak i demirin annesi:)...
6 deppo
7 frangipani kesin degil gelmeye çalışacak

Son düzenleme:

dogum kontrol hapı kilo aldırıyo diyolar..kullananlar...

bende emzirme bitince başlıcam bakalım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…