heyyo nickim değişmiş kızlr benım esra yani eski anneolmakistiyorum yeni chileck:))
scededu geçmiş olsun senin şu nickide bi yazamıyorum ne demek bu yaaa..
yavrucaklarım bende kullanmayı düşünmüyorum yazdı işte kadının gönlü olsun:)))zaten dombiliyim ilacıda içersem kapıalrdan bilem sıgamam..
canım ben senelerce kullandım ve hiç kilo almadım.
ya bu sağlık ocağındakiler mi birşey bilmiyor dr lar mı? inasını allak bullak etmeye bayılıyorlar. neyseki için rahatlamış canım . hayret birşeyler ya. sıkma canını
hadi yaaa ay ne korkutucu oluyrolar yaaa
Allah korusun, su demire ne tatkiklar.
bi biz disardan veriyoruz demir-ki ben kullanmayacagim.internmette de arastirdim ancak gerekirse disardan verilir diyor.
rahatlamana sevindim.gecmiş olsunn
Sced geçmiş olsun canım,sağlıkocağındakiler bi alem zaten sinir oluyorum her gidişimde. Diğer kontrollerin iyi çıkmasına sevindim,gözünüz aydın...
Biz de şimdi kontrolden geldik,şükür herşey yolunda. Benim oğlanın tüm ağlamaları huysuzluğundanmış,dr hiçbişeyi yok gayet iyi dedi. Aman içim rahatladı bi sorun olmasında çekicem artık ağlamalarını ne yapayım :)))
kıslar dua eden herkese teşekkürler. doktordan geldk
kıskacımızı çıkardılar tahmin ettiğim kadar çok ağlamadı. biraz ağladı tabi ama olsun o kadar dimi atlattık çok şükür bi iki gün yara yerinde hassasiyet olabilirmiş ama olsun çoğu gitti azı kaldı. Sünnetide aradan çıkarmış olduk böylece darısı sünnet olacak bebiklerin annelerinin başına zemuszemus zemuszemus
heyyo nickim değişmiş kızlr benım esra yani eski anneolmakistiyorum yeni chileck:))
Yeni nickin hayırlı olsun, ben boy-kilo çizelgesinde de değiştiriyorum hemen. a.s
merhaba kızlar sabahtan beri dışardaydık eve yeni geldik
aşı için sağlık ocağına gittik kanına bakıcaz dediler iyi bakın dedik
parmağından kan aldılar demiri düşük çıktı hemen gidin damar yolundan kan aldırıp tekrar tahlil yaptırın kansızlık var gelişim geriliği olur kalbinde üfürük olur vs bir sürü şey söylediler ece'nin kilo alımı zaten çok az bi panik oldum hemen hastaneye gittik. iki tane çocuk dr'u birlikte baktı bu aylarda kansızlık olmayan bebek nerdeyse yoktur cocuğun canını yakmaya gerek yok dediler idrar tahlili istediler temiz çıktı. biz daha önce kalça usg çektirmemiştik onu çektirdik o da iyi çıktı. ohhh içim rahatladı çok korkmuştum
selam kızlar..1 de çıktım evden yeni girdim daha..ne gezdim yine off çok yoruldum..cumartesi evlilik yıldönümümüz eşime hediye aldım oğluşuma lcw dan şapka ve alt eşofman aldım..kendime ıvır zıvır takı aldım biraz..zemuszemus
kıslar dua eden herkese teşekkürler. doktordan geldk
kıskacımızı çıkardılar tahmin ettiğim kadar çok ağlamadı. biraz ağladı tabi ama olsun o kadar dimi atlattık çok şükür bi iki gün yara yerinde hassasiyet olabilirmiş ama olsun çoğu gitti azı kaldı. Sünnetide aradan çıkarmış olduk böylece darısı sünnet olacak bebiklerin annelerinin başına zemuszemus zemuszemus
Juli bu avatardaki çıtı pıtı kızçe sen misin laelaelaelaelae
oyyy bugün evi ilaçlattık böcüklere ölüüüümguclubacismile
ben de gezmelere gittim avmye gezim bebemlen
2 gün temizlik yapmayacam
haftaya nevşehir kozaklıya gidiyoruz 3 günlüğüne assos termal otele çok mutluyum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?