2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah,hayırlı olsun canım,ne güzel halletmişsiniz bak,çabucak iyileşir inşallah...bende birkaç ay içinde yaptırmak istiyorum Çağan'ın sünnetini.

ama bu ankarada yapılıyorrr bende sünnet ettircem bizimde pipi ucumuz darda iltihap çok çabuk kapar dedi doktor korkma canım pıttt diye çıkarıverirler de çok ağladımı sünnet edilirken ben hiç dayanamıyorum ağlamasına bende ağlıyorum

pumpkins sezon kapatılırmı hiç daha dur yazı var kışı var ilkbaharı var sonbaharı var dört mevsime kadar devaaaammmm zemuszemus

maşallah,hayırlı olsun canım,ne güzel halletmişsiniz bak,çabucak iyileşir inşallah...bende birkaç ay içinde yaptırmak istiyorum Çağan'ın sünnetini.

pumpkinscim valla eğer yaptırmak istiyorsan iyice hareketlenmeden yaptırmanı tavsiye ederim. şimdi bile bayağı zor oldu. 40 takla attık pipiyi bi yere değdirmiycez diye
pipisi resmen VIP muamelesi görüyor

pumpkins hosgeldin:))haid hayirli olsun işe donmussun.....masallah masallah cok guzel senin fıstıkla fındık:))

zambak
hadi gecmiş olsun atlattin.hem bak biliyorsun agri esiginin dusuk oldugunu, uzme kendini cok sakin

ozge minoset,parol icilebiliyor.hamilelikte iicilen ilaclar emzirirkende icilebilinirmiş.biraz uyusuan cok iyi gelir

ben de cok uykusuzm bahar yorgunlugu sanirim...benim cocukta huysuz bu aralar.demek bir cogumuzn oyle...

sünnette ağlamadıda lokal anestezinin etkisi geçince çok ağladı sonra yavaş yavaş düzeldi

pumpcum naber canım neden ettircen sünnet çağanı sende mehmet beye götürüyodun sanırsam doktora bize sünnet münnet demedi daha çok ufak değilmi bi problem yoksa neyse benim çağan ağlii gelirim gene

hade kıslar size iyi muhabbetler benimki idrar torbasını doldurdu hastanenin yolunu tutam ben byyy :1hug:

benim fikrim öyle canım,bakalım doktorumuz ne diyecek
pumpkinscim valla eğer yaptırmak istiyorsan iyice hareketlenmeden yaptırmanı tavsiye ederim. şimdi bile bayağı zor oldu. 40 takla attık pipiyi bi yere değdirmiycez diye
pipisi resmen VIP muamelesi görüyor

sağol tatlım...hoşbuldum.
iyi canım benim,sen nasılsın,evet bende Mehmet beye götürüyorum ona henüz sünnet meselesini sormadık bu benim fikrim,aklı ermeden ve çok hareketlenmeden yaptırmak istiyorum,daha çabuk atlatır diye düşünüyorum canım.
pumpcum naber canım neden ettircen sünnet çağanı sende mehmet beye götürüyodun sanırsam doktora bize sünnet münnet demedi daha çok ufak değilmi bi problem yoksa neyse benim çağan ağlii gelirim gene

zambakkiz hadi geçmiş olsun darısı başımıza, bende mayısta yaptıracam inşallah sünneti.
pumpinks kocaman olmuşlar yaa maşallah, çok güzeller.

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'. Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor. Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla yaşayacağımı söylemiştin neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin? Azrail cevap veriyor: 'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım ki :)))

adaşım canım hoşgeldin çok özledik seni inan geçen aklıma geldin telf.numaran olsa arayacaktım duuryla çağana bayıldım nasıl tatlılar ya Allah nazarlardan saklasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zambakkiz hadi geçmiş olsun darısı başımıza, bende mayısta yaptıracam inşallah sünneti.
pumpinks kocaman olmuşlar yaa maşallah, çok güzeller.

darısı başına canım seninki prematüre olduğu için fikir veremiyorumen iyisi küçükken yaptırmakmış onu anladım sadece keşke doğunca yaptırsaymışım

ay pump esmer daha çok ufaklar yaa bende erkek 2 tane çağandan önce daha abisi var kesilecek 6 yaşı bittisempatiksalakcinni ay ne biliyim ya bende çağan 2 yaşına değdiğinde abisiyle birlikte memlekette davullu zurnalı bi düğün istiyorum ama nasip bakalım
pumpcum nasıl 2 çocuklu olmak ben biriyle başedemezken gerçi bizim gazımız çok gaz bitse düzene gircek çağan inşallah çok tatlılar maşallah ikisinede işinde hayırlı olsun bebelere kim bakıyo sen işteyken
kız esra ben bu fıkrayı bi kere daha dinledidim çok güldüydüm çok güzel
esmer karısı bakıyomda hiçbigezmeden geri kalmıyosun yağların ericek fazla gezme ben gibi otu totişin üstüne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…