merhaba canim hosgeldin tekrar aramiza ozlemistik valla duru ile cagan da pek bi tatli olmuslar massallah onlara calismaya da baslamissin allah kolaylik versin canim
pumpcum duruda çağanda çok büyümüşler maşallah çok tatlılar rabbim nazarlardan saklasın ikisinide
pumpcım bizde geçen ay hallettik sünnet işini. iyi ki yaptırmışım bende. 6. aydan sonra daha zorlaşıyormuş bence de bir an önce halledin canım
günaydın kızlar
melisa bütün gece üstüne actı
ben örtüyom o tepikliyo
sonuç: hırıltı ve hafif ökrüsük
ne yapmam lazım coğalmaması için
ıhlamur verdim az önce
günaydın kuzum,benimkilerde öyle üstlerinde yorgan,battaniye bişey bırakmıyolar,tepine tepine açıyolar,ıhlamur iyi gelebilir,göğsünü ve sırtını sıcak tut,ateşini kontrol altında tut,yükselirse doktorunla konuşursun canım,geçmiş olsun kuzucuğumuza.
saol pumpcum
kalın yelek kilotlu corap giydidim
giyinmeyi hiç sevmiyo
corapsız yatıyo
giydirdim ya surat asık :umursamaz:
sende hosgeldim özlemişim seni :1hug:
duru ile çağan nasıl
cok seviyo corapsız yatmayı bende bi haftadır cıkartıyordum tabi gece er kalktığımda ayaklar dısarda sabaha karsı giydirdim ama ne faydaahoşbuldum canım,bende özledim vallaopuyorumnanaktan
bu kızlar çok zilli,benimkşde çıplak dolaşmayı çok seviyokaydirigubbakcemile3ama çorapsız bırakma canım,en kolay ayaklarından üşütürler
duru da çağanda iyiler,ama anemlerde herkes hasta inşallah bulaşmaz onlaradaeyvahedigeldismile
günaydınlar
biz bu rotanın 2 dozunuda olduk neolacak şimdieyvahedigeldismile
doğru söylüyosun aslında julietcim her kafadan bi ses çıkıyo aşıyı olmasaydık bu sefer olsamıydık acaba diye düşünecektik
culi gezente seni üşüttün gızı demüüü
günaydın kızlar
ben örtüyom o tepikliyo
ıhlamur verdim az önce
hoşbuldum canım,bende özledim vallaopuyorumnanaktan
bu kızlar çok zilli,benimkşde çıplak dolaşmayı çok seviyokaydirigubbakcemile3ama çorapsız bırakma canım,en kolay ayaklarından üşütürler
duru da çağanda iyiler,ama anemlerde herkes hasta inşallah bulaşmaz onlaradaeyvahedigeldismile
günaydın kızlar
ben örtüyom o tepikliyo
ıhlamur verdim az önce
sen sus pasaklı hoya alsanaalsanasmile
yüzünü yıkamadan oturdu gene pc karsısına
yürü git yüzünü yıka bakem kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar nasılsınız? kızımı uyuttum kahvaltı tepsimi aldım pc'nin karşısına geçtim
pump hoşgeldin
esmer kesin kovulursun zaten bloğuna da yazmışın adam bi görse gittin sen ben söyliyem
ıyyyk evde 3 4 tene leş var kocikim gelse de balkondan aşşa fırlatsa böhöööyyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?