2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıın kızlaarrrzemuszemusopuyorumnanaktan
sağol bitanem,hoşbuldum
merhaba canim hosgeldin tekrar aramiza ozlemistik valla duru ile cagan da pek bi tatli olmuslar massallah onlara calismaya da baslamissin allah kolaylik versin canim

sağol canıımm,bütün bebeklerimizi nazarlardan korusun Allah..
pumpcum duruda çağanda çok büyümüşler maşallah çok tatlılar rabbim nazarlardan saklasın ikisinide

bende öyle düşünüyorum,yaz gelmeden sıcaklar bastırmadan hallediyim,mayısta olabilir.
pumpcım bizde geçen ay hallettik sünnet işini. iyi ki yaptırmışım bende. 6. aydan sonra daha zorlaşıyormuş bence de bir an önce halledin canım

günaydın kızlar
melisa bütün gece üstüne actı
ben örtüyom o tepikliyo
sonuç: hırıltı ve hafif ökrüsük
ne yapmam lazım coğalmaması için
ıhlamur verdim az önce

günaydın kuzum,benimkilerde öyle üstlerinde yorgan,battaniye bişey bırakmıyolar,tepine tepine açıyolar,ıhlamur iyi gelebilir,göğsünü ve sırtını sıcak tut,ateşini kontrol altında tut,yükselirse doktorunla konuşursun canım,geçmiş olsun kuzucuğumuza.
günaydın kızlar
ben örtüyom o tepikliyo
ıhlamur verdim az önce

saol pumpcum
kalın yelek kilotlu corap giydidim
giyinmeyi hiç sevmiyo
corapsız yatıyo
giydirdim ya surat asık :umursamaz:

sende hosgeldim özlemişim seni :1hug:
duru ile çağan nasıl

hoşbuldum canım,bende özledim vallaopuyorumnanaktan
bu kızlar çok zilli,benimkşde çıplak dolaşmayı çok seviyokaydirigubbakcemile3ama çorapsız bırakma canım,en kolay ayaklarından üşütürler
duru da çağanda iyiler,ama anemlerde herkes hasta inşallah bulaşmaz onlaradaeyvahedigeldismile
saol pumpcum
kalın yelek kilotlu corap giydidim
giyinmeyi hiç sevmiyo
corapsız yatıyo
giydirdim ya surat asık :umursamaz:

sende hosgeldim özlemişim seni :1hug:
duru ile çağan nasıl

cok seviyo corapsız yatmayı bende bi haftadır cıkartıyordum tabi gece er kalktığımda ayaklar dısarda sabaha karsı giydirdim ama ne faydaa

cok hastalarsa maske falan taksınlar canım

günaydınlar
biz bu rotanın 2 dozunuda olduk neolacak şimdieyvahedigeldismile

bişi olmaz canım
ben 2. dozu yaptırmadım ama yatırcam
hergün eften püften haber cıkıyo
sonucta zararı olan bişi değil

doğru söylüyosun aslında julietcim her kafadan bi ses çıkıyo aşıyı olmasaydık bu sefer olsamıydık acaba diye düşünecektik

doğru söylüyosun aslında julietcim her kafadan bi ses çıkıyo aşıyı olmasaydık bu sefer olsamıydık acaba diye düşünecektik

ben kesin öyle düşürdüm
allah korusun ya ishal olsa
cocuklar için isal cok zor direk serum takılıyor o yüzden ben yaptırdığım için rahatım
bu ası yı oldu hiç ishal olmayacak mı
elbet ishal olacak ama olup atlatacak

günaydın

pump hoşgeldin duru ve çağana kocaman maşallah biz de buluşalım yaaa çatlatalım şunları

culi gezente seni üşüttün gızı demüüü

yavrucaklarım hadi bakalımşimdiden geçmiş olsun

bitirdim işlerimi.
çıkıp bayrampaşa foruma mı gitsem naapsam :roflol:

günaydın kızlar
ben örtüyom o tepikliyo
ıhlamur verdim az önce

canımcım bence daha çorapları çıkarma daha eğer melisa üstünü açıyorsa.
geceleri hala serin oluyor hava. gerçi ev mutlaka sıcaktır ama hemencik üşüyo bu bebecikler.
ıhlamur geçirir sanırım

inşallah bulaşmaz bebişlere canım.
sen ne örtmeniydin, dünden beri aklımda merak ettim unuttum sormayı

günaydın kızlar nasılsınız? kızımı uyuttum kahvaltı tepsimi aldım pc'nin karşısına geçtim

pump hoşgeldin

esmer kesin kovulursun zaten bloğuna da yazmışın adam bi görse gittin sen ben söyliyem

günaydın kızlar
ben örtüyom o tepikliyo
ıhlamur verdim az önce

culiii ben nuru uyuturken kundak yapıyorum ayakları kapalı oluyor o zaman çorap da giydirmiyorum

dr.u ara da peditus ver

sen sus pasaklı hoya alsanaalsanasmile
yüzünü yıkamadan oturdu gene pc karsısına
yürü git yüzünü yıka bakem kaydirigubbakcemile

yüzümü yıkayalı çok oldu oğlum yemeğimi yedim bebemi uyuttum geldim:umursamaz:

ben bloğumu kapalı mı yapsem napsem acaba eyvahedigeldismile

yok yaa şansımı zorlamayem bencede.
daha haftaya ankaraya gitmek için 1 haftalık izin isteyecem kaydirigubbakcemile3

ıyyyk evde 3 4 tene leş var kocikim gelse de balkondan aşşa fırlatsa böhöööyyk

benim de eski ev giriş altı olduğu için yazları çok olurdu.
bir de lanet hayvanlar jet gibi hızlı gidiyorlar.
fısfısla öldürürdüm. belki saedece bayılmıştır, ayılınca kaçmasın diye de kafasına kova geçirir içine hapsederdim.
koce gelince kaldırırdı cenazeyi :roflol:

günaydınlar...

pumpkins hoşgeldin canım ikizlerle ne kadar zordur muhakkak ama bir o kadar da eğlencelidir diye hayal ediyorum :)

julliet inş. melisa düzelir hastalanmasın amann....bizimkide hep üzerini açıyor o nedenle uyku tulumu giydiriyorum her gece, gerçi bizim geceleri kalorifer kapanıyor çok soğuk olmasada normale göre düşüyor tabi sıcaklık...

yavrucaklarım inş. ateşsiz sorunsuz atlatırsınız aşı olayını...

Hoyacım sanada geçmiş olsun böcüklenmişsiniz 2 sene önce bizde de olmuştu mutfakta gördüm bir kaçtane ilaç almıştık kendimiz halletmiştik ...

Esra yeni nick süper en sevdiğim meyvedir Çilek bak şimdi seni yiyesim geldi :))

bugün hava 21 derece olacakmış bende oğluşu alıp yürüyüş yapayım diyorum acaba MAltepeden Forum İstanbula kadar yürüyebilirmiyiz ki ecrine süpriz olurdu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…