2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mum çiçeği..valla bizde buluşalım yaaohaoldumsmile
günaydın

pump hoşgeldin duru ve çağana kocaman maşallah biz de buluşalım yaaa çatlatalım şunları

ilkolkul öğretmeniyim canım,ama öğretmenlik yapmıyorum,üniversitede rektörlükte çalışıyorum
inşallah bulaşmaz bebişlere canım.
sen ne örtmeniydin, dünden beri aklımda merak ettim unuttum sormayı[/B]

hoşbuldum tatlıımm

Allah seniniyiliğini versin emiii...yazmamışsın törende yaparmıydınız :)) ))))

sen gene iyi canımmm ben böcek görünce pılı pırtıyı toplayıp evden kaçıyorummm sempatiksalakcinni

ilkolkul öğretmeniyim canım,ama öğretmenlik yapmıyorum,üniversitede rektörlükte çalışıyorum

hm anladım, geçti merakım sağol sırnaşık şey

Allah seniniyiliğini versin emiii...yazmamışsın törende yaparmıydınız :)) ))))

valla ben sadece cinayet işiyle ilgileniyordum. defin işlemleri koceye aitti delikafadulden

günaydın kızlar ve bebiklerii :):):

günaydınn

ha bidee ben aşıyı yaptırmadım çocuk yakında virüs yumağı olacak :):):şimcik birde alerji işi çıktı zaten üfff

juli melisa hasta mı oldu? ben hala hem çorap hem de patikli alt giydiriyorum geceleri üzerini açmasın diye battaniyeye de sarıyorum ama nasıl beceriyorsa sabah üstü açık oluyo

oyy çok alemsin

günaydın mum çiçeği..valla bizde buluşalım yaaohaoldumsmile

hoşbuldum tatlıımm
tşk. rapunzel profesyonel yardım aldık ilaçlattık benüm herüfe kalsa boşver sonra yaptırırız diyodu aradım adamları eşimi de diktin başına bitti giitti

günaydın kızlar ve bebiklerii :):):

günaydın
ha bidee ben aşıyı yaptırmadım çocuk yakında virüs yumağı olacak :):):şimcik birde alerji işi çıktı zaten üfff

ne alerjisi
hoya benim böcük aletinden aldın mı?

hee aldım kocikim de dedi ki senin para harcamayan ve sessiz bi modelini alcam piyasaya çıktı mıalsanaalsanasmile

günaydın kızlar
melisa bütün gece üstüne actı
ben örtüyom o tepikliyo
sonuç: hırıltı ve hafif ökrüsük
ne yapmam lazım coğalmaması için
ıhlamur verdim az önce

geçmiş olsun juli..geçen benimkide öyle yaptı.uyanıncada ağlamıyo öksürük sesine koştum yanına ne ayağında çorap var ne üstünde örtü..hepsi tepinmekten çıkmış..gün içinde sıcak tuttum ayaklarını üstünü geçti.merak etme geçer meloşumunkide.

rapunzel bende bugün sahile incem karşısı uzak olur pendiğe doğru yürü..sahili arabalara kapatmışlar bugün ralli arabaları geçicekmiş..pazar günüde yarışvar şimdiden yer kapmaya gidiyom pazar içinlaelaelaelaelae

biz olduk rotarix aşımızı...5 şubat ta ilk dozu olduk 5 nisanda ikinci dozu olduk....eğer bişey olsa doktorumz söylerdi...

ohh ıhlamur iyi geldi yavrusuma şimdi bişi yok gibi
offf ödüm koptu yaaa

bende hamama gideğim bugün
25 senenin kiri cıkıcak belkim 500 gr gider kaydirigubbakcemile3

aşıdan geldik oğlum buay 700 gr almış boyudan 64 cm olmuş..demir ve devit devam edecekmiiiişiz

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam dün arkadaşım papatya getirdi kurutup ece'ye içirmek için aktardan aldığım çok acıydı bu daha iyiymiş
papatyaları ayıkladım yıkayıp mı kurutmalıyım yıkamadan mı???? bence yıkamalıyım ama papatya yıkanır mı onu bilmiyorum

ohh ıhlamur iyi geldi yavrusuma şimdi bişi yok gibi
offf ödüm koptu yaaa

bende hamama gideğim bugün
25 senenin kiri cıkıcak belkim 500 gr gider kaydirigubbakcemile3

ohh hadi gözün aydın canımcım.

culii kendini buhar odasına neyim kilitle, belkim acık buharlaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…