günaydın
pump hoşgeldin duru ve çağana kocaman maşallah biz de buluşalım yaaa çatlatalım şunları
inşallah bulaşmaz bebişlere canım.
sen ne örtmeniydin, dünden beri aklımda merak ettim unuttum sormayı[/B]
günaydın kızlar nasılsınız? kızımı uyuttum kahvaltı tepsimi aldım pc'nin karşısına geçtim
pump hoşgeldin
esmer kesin kovulursun zaten bloğuna da yazmışın adam bi görse gittin sen ben söyliyem
benim de eski ev giriş altı olduğu için yazları çok olurdu.
bir de lanet hayvanlar jet gibi hızlı gidiyorlar.
fısfısla öldürürdüm. belki saedece bayılmıştır, ayılınca kaçmasın diye de kafasına kova geçirir içine hapsederdim.
koce gelince kaldırırdı cenazeyi :roflol:
fısfısla öldürürdüm. belki saedece bayılmıştır, ayılınca kaçmasın diye de kafasına kova geçirir içine hapsederdim.
ilkolkul öğretmeniyim canım,ama öğretmenlik yapmıyorum,üniversitede rektörlükte çalışıyorum
Allah seniniyiliğini versin emiii...yazmamışsın törende yaparmıydınız :)) ))))
günaydın kızlar ve bebiklerii :):):
günaydınlar...
pumpkins hoşgeldin canım ikizlerle ne kadar zordur muhakkak ama bir o kadar da eğlencelidir diye hayal ediyorum :)
günaydınlar...
pumpkins hoşgeldin canım ikizlerle ne kadar zordur muhakkak ama bir o kadar da eğlencelidir diye hayal ediyorum :)
julliet inş. melisa düzelir hastalanmasın amann....bizimkide hep üzerini açıyor o nedenle uyku tulumu giydiriyorum her gece, gerçi bizim geceleri kalorifer kapanıyor çok soğuk olmasada normale göre düşüyor tabi sıcaklık...
yavrucaklarım inş. ateşsiz sorunsuz atlatırsınız aşı olayını...
Hoyacım sanada geçmiş olsun böcüklenmişsiniz 2 sene önce bizde de olmuştu mutfakta gördüm bir kaçtane ilaç almıştık kendimiz halletmiştik ...
Esra yeni nick süper en sevdiğim meyvedir Çilek bak şimdi seni yiyesim geldi :))
bugün hava 21 derece olacakmış bende oğluşu alıp yürüyüş yapayım diyorum acaba MAltepeden Forum İstanbula kadar yürüyebilirmiyiz ki ecrine süpriz olurdu:))))
tşk. rapunzel profesyonel yardım aldık ilaçlattık benüm herüfe kalsa boşver sonra yaptırırız diyodu aradım adamları eşimi de diktin başına bitti giittigünaydın mum çiçeği..valla bizde buluşalım yaaohaoldumsmile
ilkolkul öğretmeniyim canım,ama öğretmenlik yapmıyorum,üniversitede rektörlükte çalışıyorum
hoşbuldum tatlıımm
günaydın kızlar ve bebiklerii :):):
ha bidee ben aşıyı yaptırmadım çocuk yakında virüs yumağı olacak :):):şimcik birde alerji işi çıktı zaten üfff
hoya benim böcük aletinden aldın mı?
hee aldım kocikim de dedi ki senin para harcamayan ve sessiz bi modelini alcam piyasaya çıktı mıalsanaalsanasmile
günaydın kızlar
melisa bütün gece üstüne actı
ben örtüyom o tepikliyo
sonuç: hırıltı ve hafif ökrüsük
ne yapmam lazım coğalmaması için
ıhlamur verdim az önce
ohh ıhlamur iyi geldi yavrusuma şimdi bişi yok gibi
offf ödüm koptu yaaa
bende hamama gideğim bugün
25 senenin kiri cıkıcak belkim 500 gr gider kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?