2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

soğuğu bebekler bıngıldaklarından alıyolarmış.
oğlum soguk alınca gözlerinin önü çöküyo pek nadir needeceksemm

aşıdan geldik oğlum buay 700 gr almış boyudan 64 cm olmuş..demir ve devit devam edecekmiiiişiz

ohh maşallah size

bence yıkamak gerek yaa.
yıkamadan kurutursan tozu toprağı üstünde kalır, kaynatınca da suya geçer.

yıkıyorum o zaman
bir de şimdi ece huzursuz papatya vermek istiyorum rahatlatsın diye kurutmadan versem olur mu

buluşma fotolarınıza baktım faceden..bebekleriniz ne kaaa şirinler bayıldım..

bugünde ecrinler buluşuyo dimi ecrini pek merak ediyim ...görmedim

teşekürler esmercik sankı bana az kilo alıyo gibi geliyo istiyorumki şöyle tosun gibi olsun aşının acısı çıkmaya başlar saatler ilerledikçe benim nazlı oglum 3 gün burnumdan getirir

meltem beni eklemiş ama hala davet göndermedi face'ten,bi el atıverin şu işe kızlar ya,bende bakacam resimlereeyvahedigeldismile

bbenide biri hamama götürse fena olmaz göbegim feci eşimin keten pantolanları giyiyyorum şimdilik alışverişe çıkacam iyce sezon açılsın..

ama ya zayıflarsam almakta istemiyim nepcam ben şimdi??

temem öle yapıyım
ben bilmiyim hacı
kapa dersen kaparım
kaç saat kalayım eyvahedigeldismile

elma dersem çık armut dersem çıkma.
ama en ideali 3 gün

teşekürler esmercik sankı bana az kilo alıyo gibi geliyo istiyorumki şöyle tosun gibi olsun aşının acısı çıkmaya başlar saatler ilerledikçe benim nazlı oglum 3 gün burnumdan getirir

yok artık azaldı kilo alımları. 1'er kilo bekleme zaten. gayet normal.
aşı da ateş yapmaz inşallah.
ama yaparsa da korkma, sonuçta hastalık değil biliyorsun.
bizim ilk dozlar 38,6'ya çıkarmıştı ateşi ama ilaçsız atlatmıştık.

yavrucuklarım maşallah oğluna 700 gr az değil bence de
biz dün aşı olduk gece ateşi 38,4 e çıktı yarım ölçek minoset verdim sabah ateşi yoktu ama şimdi ateşi yine var gibi geldi birazdan ölçeceğim bi de huzursuz ilk dozu daha kolay atlatmıştık papatya vereyim bakalım ateş düşürücü etkisi de varmış ilaçtan iyidir sonuçta

evt dogru aslın da ilk aylarda daha çok alıyo.. bana bakma sen ben hemen kilo alsın büyüsün istiyorum..
bazen de hiç büyümesin hep seveyim diyorum..
aşı bizde vucut ağrısı yapıyo ateş yapmadı..yaparsada surubu hazır çok huysuzlaşıyo aşı olunca..
zaten huysuz süreklı kuçakta...bacıı:sinifsinif:

günaydın kızlarr....hazırlanmam lazım benim de malum buluşma var:)))yavrucaklarım fotoları faceye koyarız iri yarı tombul madde benim hemen tanırsın merak etme:))

kızlar merhaba moralim çok bozuk

sgk ile uğraşyorum 14 arlıkta izne ayrıldım 18 aralıkda buğlem doğdu doğum öncesi 3 haftamı vermediler yaklaşık 600tl eksik ödenek çıktı sadece doğumdan sonra 90 gün ödüyolarmış ben bilmyosum hastanedeki raporlamdaki kız yanlış yönlerdi şimdide peşimzde dolanıyor özür diliyor bana 16 hafytanın parasını alablrsin demişti .ne yapcam bilmyorum lanet olsun bendede hata var duydum kıza özellkle sordum hayır kesnlkle alabilyorsun dedi

saol canım biz ilk dozu zor geçirdik bakalım bu nasıl gececek aynı olur dedi hemşire bakalım...
calpol verririm ben de ..

papatya bende vereyim huysuzlaşırsa..hem uyutur... belki..

HOYA REZENE VER GÜZEL UYUTUYO..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…