kızlar merhaba moralim çok bozuk
sgk ile uğraşyorum 14 arlıkta izne ayrıldım 18 aralıkda buğlem doğdu doğum öncesi 3 haftamı vermediler yaklaşık 600tl eksik ödenek çıktı sadece doğumdan sonra 90 gün ödüyolarmış ben bilmyosum hastanedeki raporlamdaki kız yanlış yönlerdi şimdide peşimzde dolanıyor özür diliyor bana 16 hafytanın parasını alablrsin demişti .ne yapcam bilmyorum lanet olsun bendede hata var duydum kıza özellkle sordum hayır kesnlkle alabilyorsun dedi
bebeeem gece 7 kere uyandı kucağıma aldım uyudu öldüm bittim netçem ben yav
7 kere mi :1shok:
hep emmek mi istedi, emme zamanının arasını açamıyor musun hoya
günaydın kızlarr....hazırlanmam lazım benim de malum buluşma var:)))yavrucaklarım fotoları faceye koyarız iri yarı tombul madde benim hemen tanırsın merak etme:))
hooya alllah sabır versin anacım ben 2 kereye bilem çokzor dayanıyom koynundamı yatıyo yatmıyo al koynuna belki seni istiyodur
3 te uydu sonra da sabah kalktıeee 7 kere uyandıysa hangi ara uyudu????????
ben dün gece yatarken ece'ye 120 cc mama verdim sabah 6 ya kadar uyudu
mama vermek istemiyordum ama dün gittiğimiz dr'da golden goat broşürlerini görünce sordum evde bu mamadan var vereyim mi diye o da bu çok güzel bundan verebilirsin dedi.
bir de 3 saatten önce emzirmek yok dedi kocama da kapak oldu
çevremdeki herkes sürekli emzirmemi söylüyordu bunları duydukça eşim de emzir aç bırakıyorsun diye tepeme dikiliyordu dün kendisi dr'dan duyunca çok iyi oldu rahat ettim valla
gazı olsa kucağıma alır almaz uyur mu
benim kimse görmüyormu:))))))))))))
günaydın kızlarr....hazırlanmam lazım benim de malum buluşma var:)))yavrucaklarım fotoları faceye koyarız iri yarı tombul madde benim hemen tanırsın merak etme:))
buhar olup ucmayım sonra eyvahedigeldismileelma dersem çık armut dersem çıkma.
ama en ideali 3 gün
su 3 saate bide biz gecsekbilmiyorumkismileeee 7 kere uyandıysa hangi ara uyudu????????
ben dün gece yatarken ece'ye 120 cc mama verdim sabah 6 ya kadar uyudu
mama vermek istemiyordum ama dün gittiğimiz dr'da golden goat broşürlerini görünce sordum evde bu mamadan var vereyim mi diye o da bu çok güzel bundan verebilirsin dedi.
bir de 3 saatten önce emzirmek yok dedi kocama da kapak oldu
çevremdeki herkes sürekli emzirmemi söylüyordu bunları duydukça eşim de emzir aç bırakıyorsun diye tepeme dikiliyordu dün kendisi dr'dan duyunca çok iyi oldu rahat ettim valla
nurda huysuz bi bebe o zaman...
buhar olup ucmayım sonra eyvahedigeldismile[/B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?