2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bende ocak annesiyim sünnet yaptıran ocak anneleri rica etsem konuma bakıp bilgilendirirmisiniz beni sünnet bölümünde konum

canım doğum öncesi 3 haftan yanar bu durumda, kız yanlış yönlendirmiş seni.
çünkü doğum öncesi 3 hafta evde olamadın, izne ayrıldığın gibi doğum yaptın.
düz mantıkla evde olduğun zaman süresi için para alıyorsun sgk'dan.
kesinti yapmak için açık arıyor zaten şerefsizler.

hooya alllah sabır versin anacım ben 2 kereye bilem çokzor dayanıyom koynundamı yatıyo yatmıyo al koynuna belki seni istiyodur

bebeeem gece 7 kere uyandı kucağıma aldım uyudu öldüm bittim netçem ben yav

eee 7 kere uyandıysa hangi ara uyudu????????
ben dün gece yatarken ece'ye 120 cc mama verdim sabah 6 ya kadar uyudu
mama vermek istemiyordum ama dün gittiğimiz dr'da golden goat broşürlerini görünce sordum evde bu mamadan var vereyim mi diye o da bu çok güzel bundan verebilirsin dedi.
bir de 3 saatten önce emzirmek yok dedi kocama da kapak oldu
çevremdeki herkes sürekli emzirmemi söylüyordu bunları duydukça eşim de emzir aç bırakıyorsun diye tepeme dikiliyordu dün kendisi dr'dan duyunca çok iyi oldu rahat ettim valla

7 kere mi :1shok:
hep emmek mi istedi, emme zamanının arasını açamıyor musun hoya

hayır emmek istemedi uyandı ağladı kucağımda uyudu koydum az zaman sonra tekrar kalktı
sabah kalktığımda kocemin göbekinin hizasına yatmışım hemen kalkayım diye

benim kimse görmüyormu:))))))))))))
günaydın kızlarr....hazırlanmam lazım benim de malum buluşma var:)))yavrucaklarım fotoları faceye koyarız iri yarı tombul madde benim hemen tanırsın merak etme:))

hooya alllah sabır versin anacım ben 2 kereye bilem çokzor dayanıyom koynundamı yatıyo yatmıyo al koynuna belki seni istiyodur

yatağında yatıyo
3 te uydu sonra da sabah kalktı

şahsen ben görmezden geliim ecrin.
bi yolunu bulup da gelemediğim için gidenleri de görmezden geliyorum :dilcikar:

hoya belki gazı neyim vardı, arada tutuyor huysuzlukları işte

benim kimse görmüyormu:))))))))))))
günaydın kızlarr....hazırlanmam lazım benim de malum buluşma var:)))yavrucaklarım fotoları faceye koyarız iri yarı tombul madde benim hemen tanırsın merak etme:))

[B]buda senin farkın[/B] şekerizemuszemusa.s.

siz bize gelin Hoyaaaalkisalkisalkis
malum benim iki bebeyle dışarı çıkmam pek mümkün olmayabilirbilmiyorumkismile

elma dersem çık armut dersem çıkma.
ama en ideali 3 gün
buhar olup ucmayım sonra eyvahedigeldismile
su 3 saate bide biz gecsekbilmiyorumkismile

nurda huysuz bi bebe o zaman...

anasına gecmiş velet

ben huysuzlandığı zman alnına parmağımla dokunuyorum hafif hafif masaj yapar gbi
5 dk sonra uyuyor

evet huysuz bi bebiş hep kucağımda durmak istiyi babası bile 5 dk yanlız kalamıyo onla ama komşu götürüyo bazen sevmeye 1 saate yakın kalıyo yalaka nolcek:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…