2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oğluma alım NURU...iki huysuz iyi geçiniriler tencere kapak misali...alsanaalsanasmile

yay kızları çok enerjıktır hiç yerinde durmazlar şekil a benim kız.....ve çok huysuzz.babanesine çekmiş cadı..mafoldumben

yaa geç oldu işteesmer gitti paracıklar gelip çalıştığımamı yanayım erken doğrduğumamu sgk 2 gündür gidp geldiğimemi bilmyorum .

Slm kızlar nasılsınız??? Ben buluşmaya gidemedim yaaamafoldumben Hem benim oğlanın durumu hem de dün eşim dra gitmek için amire sinirlenmiş izin almadan gelmiş bugün izin al beni götür diyemedim. Desem taksiyle git diyecek yolda bu oğlan huzursuzlanırsa diye ona da cesaret edemedim. Kısmet değilmiş,bidahakine inş...

Tekrar merhaba hanımlar..Sizin aranıza yeni katılmak isteyenlere ve bilgilerinize paylaşmak isteyenlere yer yok anladığım kadarıyla keza yazdığım ilk ve son mesajımda hiçbiriniz ne bir hoşgeldin ne bir selam vermemişsiniz oysaki belkide hepiniz burada tanışıp buluşmaya varan bir arkadaşlık kurdunuz öyle değil mi?. Neyse uzatmaya luzum yok belkide bu mesajımı da okuyup cevap verme tenezzülünde bulunmayacağınızı tahmin ederek sizlere meleklerinizle beraber mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim..

hayrlısı çocuk huysuz olunca insanın bi yere gidesi gelmyor .bir dahaki sfere inş bnde katılmayı düşünyorum

selda merhaba canım hoş geldin burda kimse o şeklde yapmaz hoşgeldin derdi mutlaka bi yanlışık olmuştr .sen hemn alınganlık yapma gel bakıyım konuşalım biraz kaydirigubbakcemile5

canım hemen alınganlık yapma
burda herkese yer var ama gözümüzden kaçmış olabilir
artık eskisi gibi burda fazla vakit geçiremiyoruz
yazacaklarımızı yazıp çıkıyoruz genelllikle her yazılanı okuyamıyoruz malesef

selda diğer topikte demiştim ama görmedin sanırım doğum hikayelerinde
yer olmaz olur mu canım gel muhabbet edek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…