emin olm uçmazsın.
onun için 3 günden çok daha fazlasına ihtiyaç var sempatiksalakcinni
siz bize gelin Hoyaaaalkisalkisalkis
malum benim iki bebeyle dışarı çıkmam pek mümkün olmayabilirbilmiyorumkismile
oğluma alım NURU...iki huysuz iyi geçiniriler tencere kapak misali...alsanaalsanasmile
o zaman havalar az daha ısınsın yavrum ya,üşütmeyek bebeleri:bbo:hey pump çıkarsın yaa nolur nolur
banamı diyinn..:sinifsinif:
canım doğum öncesi 3 haftan yanar bu durumda, kız yanlış yönlendirmiş seni.
çünkü doğum öncesi 3 hafta evde olamadın, izne ayrıldığın gibi doğum yaptın.
düz mantıkla evde olduğun zaman süresi için para alıyorsun sgk'dan.
kesinti yapmak için açık arıyor zaten şerefsizler.
yaa geç oldu işteesmer gitti paracıklar gelip çalıştığımamı yanayım erken doğrduğumamu sgk 2 gündür gidp geldiğimemi bilmyorum .
Merhaba hanımlar, Öncelikle hepinizin meleklerini allah sizlere bağışlasın
Ben aslında 2010 şubat annelerindenim ama bir takım nedenlerden dolayı 20.01. 2010 da doğdu oğluşum.. Orada çok güzel dostluklar edindik eminim sizlerlede paylaşacağımız bir çok konu olacak..Mümkün olduğunca takip ediyorum topiçlerinizi ve çok faydalı bilgiler alıyorum :) Bu arada oğlumun adı Yiğit Alp . Saçımızdaki konak probleminden dolayı yağladım kafasını :) şimdi uyuyor.. uyansın banyo yaptıracağım
Ben biraz diğer konularla haşirneşir olayım.. sevgiler.
Slm kızlar nasılsınız??? Ben buluşmaya gidemedim yaaamafoldumben Hem benim oğlanın durumu hem de dün eşim dra gitmek için amire sinirlenmiş izin almadan gelmiş bugün izin al beni götür diyemedim. Desem taksiyle git diyecek yolda bu oğlan huzursuzlanırsa diye ona da cesaret edemedim. Kısmet değilmiş,bidahakine inş...
Tekrar merhaba hanımlar..Sizin aranıza yeni katılmak isteyenlere ve bilgilerinize paylaşmak isteyenlere yer yok anladığım kadarıyla keza yazdığım ilk ve son mesajımda hiçbiriniz ne bir hoşgeldin ne bir selam vermemişsiniz oysaki belkide hepiniz burada tanışıp buluşmaya varan bir arkadaşlık kurdunuz öyle değil mi?. Neyse uzatmaya luzum yok belkide bu mesajımı da okuyup cevap verme tenezzülünde bulunmayacağınızı tahmin ederek sizlere meleklerinizle beraber mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim..
haklısın, neresinden tutsan elinde kalıyor.
çok sinir bozucu bir durum..
Tekrar merhaba hanımlar..Sizin aranıza yeni katılmak isteyenlere ve bilgilerinize paylaşmak isteyenlere yer yok anladığım kadarıyla keza yazdığım ilk ve son mesajımda hiçbiriniz ne bir hoşgeldin ne bir selam vermemişsiniz oysaki belkide hepiniz burada tanışıp buluşmaya varan bir arkadaşlık kurdunuz öyle değil mi?. Neyse uzatmaya luzum yok belkide bu mesajımı da okuyup cevap verme tenezzülünde bulunmayacağınızı tahmin ederek sizlere meleklerinizle beraber mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?