2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet tembelim pump ne yapem kapalıyım kampüs fobim var gören öğrenci min diyiii

oturaman canım onlar öldü lavabonun altında beyimi bekliyler beyim gelsin bulvara atcek hepsini balkondan artık kimin kafasına denk gelirse

Ben de oğlan uyanınca çıksam mı acaba bilmiyorumkismile Korkumdan adım atamıyorum dışarı. Ablam da boşver risk al ağlarsa ağlasın nasıl alışacak diyor ?

bacım alışsın dışarıya bence.
bu sefer çok yabancılar hem kalablığı hem de sokağı.

hoya çok geziyon otur evde biraz
böcüklerle sohbet et

hee sced doğru söyler.
böcükler napcek evde yalnız başına.
bak canları sıkılır tek başlarına, birbirleriyle oynaşıp ürerler sonra ben saa diyim..
kaydirigubbakcemile3

selda bacım,
o kaa yazdık sana deminden beri.
ses ver de iki kelam edelim

yook juliye dediydim.
ama sende uçamayacak olan ağırgillerdensen bizim gibi, sana da söyleyebilerem kaydirigubbakcemile3

gelen vuri giden vuri söle söle benede söyle.....bende kalıp var göbek var var oğlu var....ben göbek topipine gidem.. barim..:sinifsinif:

kısmet şekerim hayırlısı....bidakine gidersin inş...otur evinde nedcen gesmede bebeyle...bak bana evden çıkmıyim..aklinialirimsmile

ben seni ilkkez görüm gözden kaçmış sanırım ben yeni yeni girebiliorum malum gelen giden bebek görmesine ancak fırsat buluyourmm

bütün bebeklerde bu sorun var emmiyolarmış arkadaşlarım aynısnı diyor uykuda emziriyolarmış...mama sakın verme bırakabilir seni...hazırcı bebeler..

hoyanın evde nufus patlaması yasanacak desene bugün...gamyoncuiremsu

abii ne muhabbet döktürüyonuzz haa gidiyorum geliyorum bi bakıyorum 10 sayfa ilerlemiş hooopp oku dur mürselll akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…