hoya çok geziyon otur evde biraz
böcüklerle sohbet et
Ben de oğlan uyanınca çıksam mı acaba bilmiyorumkismile Korkumdan adım atamıyorum dışarı. Ablam da boşver risk al ağlarsa ağlasın nasıl alışacak diyor ?
hoya çok geziyon otur evde biraz
böcüklerle sohbet et
yook juliye dediydim.
ama sende uçamayacak olan ağırgillerdensen bizim gibi, sana da söyleyebilerem kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar nasılsınız??? Ben buluşmaya gidemedim yaaamafoldumben Hem benim oğlanın durumu hem de dün eşim dra gitmek için amire sinirlenmiş izin almadan gelmiş bugün izin al beni götür diyemedim. Desem taksiyle git diyecek yolda bu oğlan huzursuzlanırsa diye ona da cesaret edemedim. Kısmet değilmiş,bidahakine inş...
Tekrar merhaba hanımlar..Sizin aranıza yeni katılmak isteyenlere ve bilgilerinize paylaşmak isteyenlere yer yok anladığım kadarıyla keza yazdığım ilk ve son mesajımda hiçbiriniz ne bir hoşgeldin ne bir selam vermemişsiniz oysaki belkide hepiniz burada tanışıp buluşmaya varan bir arkadaşlık kurdunuz öyle değil mi?. Neyse uzatmaya luzum yok belkide bu mesajımı da okuyup cevap verme tenezzülünde bulunmayacağınızı tahmin ederek sizlere meleklerinizle beraber mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim..
emmiyor emmiyor emmiyor :gitme:
gece uyurken emziriyom o kada
güzdüz 5 dk oda ağlaya zırlaya
nereye varacak bu işin sonu
sakın su sıra mama verme diyolar
bırakmaya meğilliymiş
offff
ne güzel saatlerde emerdi
şimdi eser kalmadı
selda bacım,
o kaa yazdık sana deminden beri.
ses ver de iki kelam edelim
evet bu seferde o ses vermiyiii:1no2:
bacım alışsın dışarıya bence.
bu sefer çok yabancılar hem kalablığı hem de sokağı.
hee sced doğru söyler.
böcükler napcek evde yalnız başına.
bak canları sıkılır tek başlarına, birbirleriyle oynaşıp ürerler sonra ben saa diyim.. kaydirigubbakcemile3
selda bacım,
o kaa yazdık sana deminden beri.
ses ver de iki kelam edelim
yav rahat bırak esmer rahmetlileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?