2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoyaa alerji ne diye sormuşsun bende alerjik astım var ve galiba bebeminde inek sütüne karşı alerjisi var mama yemeyi reddettiği için ....

reddediyor derken hiç mi almıyor yoksa yedikten sonra çıkarıyor mu?

hiç almıyor canımm iki gün verdim o istemesede verdim bir kustu anlatamam odur budur doktor doktor dolaşıyoruz şimdi aptamil ha kullanıyorum alerjik bünyeli bebeler için faydasını gördüm gibi yavrum yemeye başladı

Tamam hadi barışalım ozaman:)
Kısaca bahsedeyim..
benim oğlum 37. haftasının son günü doğdu 2800 gr 45 cm di doğduğunda:) ilk ay 1.5 2. ay 800 gram aldım şimdi 5.5- 6 kilo olmuştur diyorum.. Akranlarına göre çelimsiz bir çocuk gibi. çapada doğum yaptığımdan uzunca bir süre kurtulamadık oralardan..sürekli bir sorun çıkardılar.. delik deşik ettiler heryerini kan alacağız diye.. benim oğlumun vucunda va kafasında doğuştan hemenjiomlar vardı. bilmeyenler için söyleyim bir çeşit doğumlekesi ama büyüyen ve çoğalan lekeler.. çok nadir çocukda görünür bu hastalık..bir çok doktor ve dermotolog gördü ve 2 yaşına kadar tamamen geçeceği söylendi.şuan tek sıkıntımız bu diyebilirim. he birde doğumda alınan kanda yiğittede bendede b12 vitamin eksikliği çıktı ona iğne bana hap verdiler. ben kullanıyorum ama ona vurdurmadım henüz.onun haricinde birde kan değerleri düşük çıkıyor. sarılığımız çok uzun sürdü tam 40 gün 2 kez fototerapi gördü. ama şimdi iyi çok şükür vesselam uzun ve zorlu bir süreç var önümüzde.. Benim hamileliğimde çok zor geçti. çünkü onu heran kaybetme riskşm vardı..Rabbim bizi sınıyor diyor, iyi güzel günlerimiz ileride bizi bekliyor diyor ve şükrediyoruz halimize..

vaveyla golden goat ver
keçi sütü bazlı mama
inek sütü alerjisinde özellikle kullanılıyormuş
dün gittiğimiz dr da bu mama çok güzel dedi

çoğumuz öyleyiz yavrucuklarım
amma uzun nicik var be yazamıyom
başka bişey diyelim sana yavru desek mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…