2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde 38.8 ateşi gördük biraz önce. calpol verdim. 37.7 ye düştü. mızırdanıyor garibim.

aferin uslu kızıma..kilosuda güzel canım maşallah..aman dikkat et o saç mevzusu şakaya gelmez..opuyorumnanaktan
bizde 38.8 ateşi gördük biraz önce. calpol verdim. 37.7 ye düştü. mızırdanıyor garibim.

ah canım geçmiş olsun,kıyamam egeme..şu karma bitseydide rahat etseydik.bide 6. ayda var..

ben varım feyza.eşim nöbetçi gelmedi daha bende pogaça yogurdum mayanlanmasını bekliyorum:))

oo maşllh kız kocan 100 kilo olur böyle becerkli hatunun elinde poaçalrı yiye

yok be nerdeeeeeeeeeee feyza.benimki 72 kilo olmuştu rejime başladı işyerinde salata yiyo deli ediyor beni çok zayıf ya.boy 178 düşün.artık.68 di evlendigimizde 4 kilo alsdırmıştım.2 kilosunu verdi yine salatayla:))

ben haftada bir yemk yaparım gersinde ya annem getrr yada hazır mutfak beni boğuyor

benim ki 80 kilo yemk yapmadığım halde sen gb olsam 100ü geçer herhalkaydirigubbakcemile3

çalışanlar hep öyle canım.eltimde cumartesileri yemek yapıyormuş dolaba koyuyor 3 4 gun yiyorlarmış.kalan gunde sanırım kahvaltı tarzı yiyolar..

sen gönder arada benim annem çok getiryor yakın ya bugünde getrmiş ama hiç yiyesim gelmyor akşmlrı eşin olmaması çok kötymüş yaa

bugun kimse yok topikte allah alalh neden acaba...kızlar bebelerden fırsat bulamıyomu ne?çokmu yaramaz acaba bu bebeler?

öyle okadar samimi degiliz ya..biraz messafeliyiz.birde çok tanımıyorum yani..toplasan 6 7 kez biraraya geldik o da bi kaç saat...

hımm anladım boşver o zamn hep mesafe kalsın

kimse yok evet buğlem kucağımda gözlerini pörtle pörtlete ekrana bakıyor:1ninca:

maşllh ayrise vallaha nazar değmesin uslu kız bizmki kendini yırtyor babsı müzkli bişey almış hemn ışıklı basıyosun ördek inek sesi çıkıyor ışıklar yanıyor onu koydum yanına hiç oralı bile olmuyor illa ya otrcak yada kucak istyor

ben çıkıyorum benim kızın uyku saati geldi görüşmek üzere ecrin ve oferta

juli maşallah melisaya..ka. kilo olmuş peki?
saol canım
7100 olmus
her ay 1 kilo alırdı bu ay 1kg göremedik :1no2:

oyy kuuzm
doktor bize ates yapmaz dedi
cok sükür olmadı az önce ölçtüm 36.3

aferin uslu kızıma..kilosuda güzel canım maşallah..aman dikkat et o saç mevzusu şakaya gelmez..opuyorumnanaktan
..
saol canım kestşrmeye karra verdik
yarın kuaförü cağırcaz eve
gitcek kızımın sacları :gitme:

hehehe bende kendime cok benzetiyom bayanssulusmile
dur topiğe bi bakem neler istiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…