2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim de sadece göbek deliğmin çevresinde var başka hiçbir yerim çatlamamış. Zaten göğüslerim 1 beden büyüdü o yüzden çatlamadı herhalde...

benim göğüslerim hiç çatlamdı çünkü çok küçüktü halada küçük o yüzden çatlak neyim olmadı

pump,feyzae,delf teşekkürler kızlar. Pump ben de conformil bitene kadar karıştırıp vermeyi düşünüyorum zaten az kaldı sonra da tekrar aptamil 1 e döneyim bari. Aslında benim oğlum hiçbirini severek yemiyor ama sütüm çok olmadığı için bazen sabah kalktığında bazen akşam yatarken olmak üzere 1 kere mama veriyorum günde. Ama uyanıkken biberonu hiç almak istemiyor,kaşıkla veriyorum. Uykuya daldıysa biberonu alıyor ancak...

şimdilik biberona alışmaması daha iyi canım,biberona alışırsa memeden soğuyabilir derler,kaşıkla vermeye devam et.

canım emziğe yeni başladık demişsin. şimdiye kadar hiç almadılar mı? nasıl alıştıdın. ben de işin peşini bırak dolaba kaldırdım da. halbuki her markayı her cinsi almış idim

özge bende aptamil 1 kullanıyorum bi ara hero aldık 2 3 kutu ayris o ay kiloyu az aldı bende aptamile devam ettim.biberonda cam saglıklı polikarbon istemdgim için nuk cam biberon aldım damaklı emzigi..
okadar emzikten beedor damamklıyı tuttu benim kızım..

canım emziğe yeni başladık demişsin. şimdiye kadar hiç almadılar mı? nasıl alıştıdın. ben de işin peşini bırak dolaba kaldırdım da. halbuki her markayı her cinsi almış idim
doktorumuz 4.aydan sonra izin verdi canım,başta almak istemediler hiç,ağızlarına verdikçe geri attılar,onlar attı ben verdim,böyle böyle alıştırdık,eğer ek gıdaya geçtiyseniz,elma suyu gibi bişey sürebilirsin ucuna,belki daha kolay alır.

ecrin burdaysan ses ver bana bi irmik tatlısı tarifi ver evde süt yok ama

evin tüm yerlerini çamaşır suyuyla silsem nolur

hoya nur varken zor olur çamaşırsuyuyşa komşuya sat nuru öyle sil havalandır tüm evi koku kalmasın.
sütsüz irmik nası olcek beee:)
helva yaparsın ancak anam bende topigin yemek anası oldum:)

ozaman salonu sil havaşlandır iyice nuru oraya bırak sonra oturma odası sonra yatak odası öyle yap ben geçen öyle yaptım..

anladım canım. gerçi daha sonra da bırakma derdi var. belki de çok takmamak lazım

günaydın kızlar

kızlar çatlaklarınız ne durumda ya hamıleyken o kadar çatlak görünmüyordu ama şimdi baktıkça sinir oluyorum ne çok çatlamışım ben yamafoldumben

valla süper durumdalar. yerlerinden pek bi memnunlar doluştular her yerime akannehir

geçmiycik pumpcum maalesef :1no2:

ay sorma pump bende hep bebeyagı sürdüm işin ilgini hep bakıyordum hiç çatlagım görünmüyordu şimdi harita gibi valla ufff..

valla doğuma girmeden iki gün önce hastanede banyo yaparkene incelediydim hiçbişey yoktu.
eve geldim 1 hafta sonra çatır çatır çatladım

çatlakları sorun etmeyin bee sankim manken olcanız çoluklu çocuklu kadınız artık anneliğin nişanesi çatlaklar aynada bakıp gurur duyun kendinizle

yok ben gurur duymiim.
mikinimi giymek istiim gene.
offff

bebelac 1 veriyorum canım. tadı iğrenç, berbat. kokusu da öyle. ıyyykk nasıl içiyor bilmiyorum valla.
her türlü biberonumuz mevcut.
dr.browns, avent, wee, bebedor..
hepsi polikarbon. ben de cam seviyorum ama ayaz çok vuruyor yediriken elimeve biberona, biberon fırlıyo elimden.
bu hafif ama camı fırlatırsa kafasına gömülür.
yani tamamen iki elimle bi biberonu tutmayı beceremediğimden cam kullanmıyorum :roflol:
biberon emziğinin damaklısı var mı, ben hiç görmedim.
yalancı emziklerimiz damaklı bizim

ayyy ne güzel ben de istiyorum dipli bucaklı bi temizlik ama bu sıpa hiç durmuyorrr... cumartesi adıyamana gidiyoruz dönüşte yaparım artık,hem annem de gelcek...

eve gitmek istiyorummmmm oğluşumu ösledimmm . hergün özlüyorum gerçi ama bugun farklı özledim nedense. sanki sabah arkamdan anlamlı anlamlı baktı gibi geldiii:sinifsinif:

hoya onlar için poçöz dök dicem ama bebeyle olcka iş degil o araba fırçan varsa:))porçözü dök fırçayla dagıt beklet yada aynı işlemi çamaşırsuyuyla yap bayagı bir temiz oluyor sonra bezle sil:)

esmer damaklı degilde ne bilim yassı bişi işte bizimki memenin tepesinde degil deligii yanında:)offff işte anla.

benüm goca fırçamı kırdı kaç gündür de almıyo unutuyomuş sinir ceza olarak banyo tuvalrti o yıkeycek fırçaylan

eve gitmek istiyorummmmm oğluşumu ösledimmm . hergün özlüyorum gerçi ama bugun farklı özledim nedense. sanki sabah arkamdan anlamlı anlamlı baktı gibi geldiii:sinifsinif:

üff canım ya o anlamlı melüm melüm akışlar olunca bırakıp işe gelmk ızdırap oluyor benimkide şimdi geldi emdi gitti çok şımarık ya neler yapıyor beni görünce 15 gün daha gelcek sonra gelemycek babamız normal çalışma saatine döncek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…