benim de sadece göbek deliğmin çevresinde var başka hiçbir yerim çatlamamış. Zaten göğüslerim 1 beden büyüdü o yüzden çatlamadı herhalde...
şimdilik biberona alışmaması daha iyi canım,biberona alışırsa memeden soğuyabilir derler,kaşıkla vermeye devam et.pump,feyzae,delf teşekkürler kızlar. Pump ben de conformil bitene kadar karıştırıp vermeyi düşünüyorum zaten az kaldı sonra da tekrar aptamil 1 e döneyim bari. Aslında benim oğlum hiçbirini severek yemiyor ama sütüm çok olmadığı için bazen sabah kalktığında bazen akşam yatarken olmak üzere 1 kere mama veriyorum günde. Ama uyanıkken biberonu hiç almak istemiyor,kaşıkla veriyorum. Uykuya daldıysa biberonu alıyor ancak...
biberon olayına gelince başta hep dr browns kullandık,gaz için,çok etkisi olmadı,ve polikarbon biberon kullanmak içime hiç sinmedi,şimdi nuk'un cam biberonunu kullanıyorum,cam en sağlıklısı diye düşünüyorum,emziğimizde nuk,sanırım damaksız,zaten yeni başladık emziğe,ben aya göre alıyorum şimdi 4+ aldım.
doktorumuz 4.aydan sonra izin verdi canım,başta almak istemediler hiç,ağızlarına verdikçe geri attılar,onlar attı ben verdim,böyle böyle alıştırdık,eğer ek gıdaya geçtiyseniz,elma suyu gibi bişey sürebilirsin ucuna,belki daha kolay alır.canım emziğe yeni başladık demişsin. şimdiye kadar hiç almadılar mı? nasıl alıştıdın. ben de işin peşini bırak dolaba kaldırdım da. halbuki her markayı her cinsi almış idim
doktorumuz 4.aydan sonra izin verdi canım,başta almak istemediler hiç,ağızlarına verdikçe geri attılar,onlar attı ben verdim,böyle böyle alıştırdık,eğer ek gıdaya geçtiyseniz,elma suyu gibi bişey sürebilirsin ucuna,belki daha kolay alır.
günaydın kızlar
kızlar çatlaklarınız ne durumda ya hamıleyken o kadar çatlak görünmüyordu ama şimdi baktıkça sinir oluyorum ne çok çatlamışım ben yamafoldumben
benimde karnım olduğu gibi çatlak,üstelik bütün hamileliğim boyunca kırkpınar pehlivanları gibi yağlanmama rağmen:çok üzgünüm:nasıl geçicek,nolucak bilmiyorum,şimdilik bakmamaya çalışıyorumkafamçokkarıştı
hoşgeldin hoyaadelikafadulden
ay sorma pump bende hep bebeyagı sürdüm işin ilgini hep bakıyordum hiç çatlagım görünmüyordu şimdi harita gibi valla ufff..
çatlakları sorun etmeyin bee sankim manken olcanız çoluklu çocuklu kadınız artık anneliğin nişanesi çatlaklar aynada bakıp gurur duyun kendinizle
Mama verenler hangi mamayı hangi biberonla veriyorsunuz? Benimki mamayı yeni değiştirdim conformil aldım hiç sevmedi,tadına bakayım dedim gerçekten kötü. Bir de damaklı biberon emziği mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi?
esmer damaklı degilde ne bilim yassı bişi işte bizimki memenin tepesinde degil deligii yanında:)offff işte anla.
eve gitmek istiyorummmmm oğluşumu ösledimmm . hergün özlüyorum gerçi ama bugun farklı özledim nedense. sanki sabah arkamdan anlamlı anlamlı baktı gibi geldiii:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?