merhaba kızlar biz uyandık geldik oyyy..nasılsınız bakalım..benimde sezeryan yerim kırmızı birde ben beyazımya sinir oldum görüntüye.enfekiyondan mı ne dedi dr o an pek de dinlemedim:)çatala alında korkudan:)krem verdi gunde bikaç kez kullan dedi bakalım ne olcak.
Slm kızlar nasılsınız? Çatlaklardan bahsetmişsiniz valla ben son ay çok çatladım,şimdi karnım çatlak içinde,fakat doğumdan sonra çok net belli oluyordu,yavaş yavaş silikleşiyor sanki. Tamamen kaybolmayacak biliyorum ama buna da şükür...
hulaa tribünde görüyom senüüü
çatlakları sorun etmeyin bee sankim manken olcanız çoluklu çocuklu kadınız artık anneliğin nişanesi çatlaklar aynada bakıp gurur duyun kendinizle
selam kızlar
pump hoşgeldin tatlım ikizler nasıllar
ben de yeni fark ettim kalçamda az bişey var ama öle çok çatlak gibi diil kırmızı kırmızı bi de göğüslerimin alt kısmında belli belirsiz.ulen asıl şişen karnım orda bişey yok.kaydirigubbakcemile3
Mama verenler hangi mamayı hangi biberonla veriyorsunuz? Benimki mamayı yeni değiştirdim conformil aldım hiç sevmedi,tadına bakayım dedim gerçekten kötü. Bir de damaklı biberon emziği mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi?
Mama verenler hangi mamayı hangi biberonla veriyorsunuz? Benimki mamayı yeni değiştirdim conformil aldım hiç sevmedi,tadına bakayım dedim gerçekten kötü. Bir de damaklı biberon emziği mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi?
pump bizde iyiyiz çok şükür
hoya 4. ay aşıları oldunuzmu nasıl geçti
hoya sen ek gıdaya başladınmı peki
pump bizde iyiyiz çok şükür
hoya 4. ay aşıları oldunuzmu nasıl geçti
hoya sen ek gıdaya başladınmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?