2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya bebekelrde dil çıkarma normalmiş.ayrisde bi ara deli gibi çıkarıyordu ama eşim ögretmişti kızdm artık yapmıyor ayriste bıraktı çokşükür.
ayça ben sana maille attım resim gelmedimi allah alalh..
çatlak benim mide kısmımda var ayris çok yukarıdaydı başka hiç bir yerimde yok kırmızıyken geçebiliyormuş nekadar dogreu bilmem krem kullanıyorum ama krem sera diye çok eski bi krem varmış eczanelerde 5 liraymış ama heryerde olmuyormuş o çok etkiliymiş geçiriyormuş ben fırsat bulup bakamadım sordugum bikaç eczanede de yoktu.isteyenler bulabilirse denesin ucuzmuş nasılsa.bana dr yazmıştı yine bir krem onu kullanıyorum çatlak gidericiymiş:)

hoşgeldiniz şekerlerzemuszemus
oluşmuş çatlakların çaresi yokmuş malesef özgecim,silikleşecek zamanla ama hep var olacak malesef:1no2::çok üzgünüm:

çatlakları sorun etmeyin bee sankim manken olcanız çoluklu çocuklu kadınız artık anneliğin nişanesi çatlaklar aynada bakıp gurur duyun kendinizle

selam kızlar

pump hoşgeldin tatlım ikizler nasıllar

ayça geçmiş olsun bendede var sırt ağrısı emme

yavrucak sen nasılsın

esmer bende olmadım regli
demek sende emzrimediğin halde olmadın :jeyyar:

çatlakları sorun etmeyin bee sankim manken olcanız çoluklu çocuklu kadınız artık anneliğin nişanesi çatlaklar aynada bakıp gurur duyun kendinizle

Olsun şeker kocişime güzel görünmem lazım bayanssulusmile Ya işin şakası ben şu göbeğim küçülsün çatlaklara razıyım. benim adamın kiloya karşı fobisi var...ohaoldumsmile

ben de yeni fark ettim kalçamda az bişey var ama öle çok çatlak gibi diil kırmızı kırmızı bi de göğüslerimin alt kısmında belli belirsiz.ulen asıl şişen karnım orda bişey yok.kaydirigubbakcemile3

Mama verenler hangi mamayı hangi biberonla veriyorsunuz? Benimki mamayı yeni değiştirdim conformil aldım hiç sevmedi,tadına bakayım dedim gerçekten kötü. Bir de damaklı biberon emziği mi kullanıyorsunuz yoksa normal mi?

benim de sadece göbek deliğmin çevresinde var başka hiçbir yerim çatlamamış. Zaten göğüslerim 1 beden büyüdü o yüzden çatlamadı herhalde...

pump bizde iyiyiz çok şükür

hoya 4. ay aşıları oldunuzmu nasıl geçti
hoya sen ek gıdaya başladınmı peki

özgecim biz baştan beri bebelac kullanıyoruz. memnunuz. emziğe gelince her tür eöziği denedim ama maalesef hiç almadı bizimki. hepsi dolaba kalktı. yardımcı olamıcam o konuda canım

dr browns normal kullanıyorum .milupa aptamil 1 canım mamamız

benim sütüm ikisine birden yetmediği için baştan beri hep mama kullandık,doktor tavsiyesi ile aptamil verdim hep,bi ara oğlumun gaz problemi nedeniyle doktorumuz conformil önerdi,ama tadı gerçekten çok kötü,Çağan pek sevmedi,bende aptamil 1le karıştırıp veriyodum,o zaman da gaza bi faydası olmuyodu,neticede bıraktım,tadı o kadar kötü olan bişeyi yedirmeyi içim almadı,zaten gaz olayı artık bitti sayılır,şimdi sadece aptamil 1 veriyorum,bi de hipp'in kavonoz mamalarında arada veriyorum.

biberon olayına gelince başta hep dr browns kullandık,gaz için,çok etkisi olmadı,ve polikarbon biberon kullanmak içime hiç sinmedi,şimdi nuk'un cam biberonunu kullanıyorum,cam en sağlıklısı diye düşünüyorum,emziğimizde nuk,sanırım damaksız,zaten yeni başladık emziğe,ben aya göre alıyorum şimdi 4+ aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…