2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım,zaten ne var ne yok hamilelikten sonra çıkıyo ortaya,dikkat et kendine

:Saruboceq:
geçmiş olsun canım,zaten ne var ne yok hamilelikten sonra çıkıyo ortaya,dikkat et kendine

öyle valla...allah başka sorun vermesinde :Saruboceq:
bunlar ufak şeyler...çok şükür halimize:Saruboceq:

ayça geçmiş olsun..ihmal etme dr un dediklerini yap mutlaka..benimde hamilelikte bi sürü hastalık çıktı..hamilelik bitince unuttum gitti başımıza ne geliyosa ihmalden geliyoalsanaalsanasmile

oğluma 2 tatlı kaşığı elma suyu verdim şimdi ilk defa anne sütünden başka bişey aldı..sanırım beğendi daha verseydim yicekti ama dr tadımlık başla dediği için fazlasını vermedim..

evet valla tutku....ihmal ettim ettim sonunda öğrendim sorunumu.....
neyse geç olsun da güç olmasın...

günaydın kızlar

kızlar çatlaklarınız ne durumda ya hamıleyken o kadar çatlak görünmüyordu ama şimdi baktıkça sinir oluyorum ne çok çatlamışım ben yamafoldumben

kızlar bilmiyorum severmisiniz ama candan erçetinin son albümü muhteşem...tavsiye ederim

merhaba hoya-fatma

fatma bnde hiç çatlak yok canım yapı galiba genç kızken birden kilo birden vermiştm o zman bacağımda olmuştu onlar var az bişey onun haricinde hamilelikte 21 kg aldım hatta hiç olmadı ilk aydan itibaren bebe yağı ve badem yağı sürdüm birde arko krem hiç çatlağım olmadı .

benimde karnım olduğu gibi çatlak,üstelik bütün hamileliğim boyunca kırkpınar pehlivanları gibi yağlanmama rağmen:çok üzgünüm:nasıl geçicek,nolucak bilmiyorum,şimdilik bakmamaya çalışıyorumkafamçokkarıştı
hoşgeldin hoyaadelikafadulden

hoşbulduk kızlar

her tarafım çatlak benim 9. ayda çok çatladım iç karnım dar ve sipsivri bi göbekim vardı nur da çok hareket ediyordu uykumdan bile uyanıyordum ben

ay sorma pump bende hep bebeyagı sürdüm işin ilgini hep bakıyordum hiç çatlagım görünmüyordu şimdi harita gibi valla ufff..

yav bu gız sürekli dilini çıkarıyor dili taa çenesine değiyor her şeyi yalamaya çalışıyor
hele geçen komşuy bi çıkardı 2 3 dk. bi de gülüyo çıkardıktan sonra komşu da şaşırdı buna
ben de ortaokulda dilini burnuna değdirme yarışmasının birincisiyim ing. öğretmenimiz yaptırırdıkaydirigubbakcemile3

aynen canım,karnım öne doğru çok sivriydi sanırım ondan:çok üzgünüm:
ay sorma pump bende hep bebeyagı sürdüm işin ilgini hep bakıyordum hiç çatlagım görünmüyordu şimdi harita gibi valla ufff..

eee anasının kızı iştekaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar biz uyandık geldik oyyy..nasılsınız bakalım..benimde sezeryan yerim kırmızı birde ben beyazımya sinir oldum görüntüye.enfekiyondan mı ne dedi dr o an pek de dinlemedim:)çatala alında korkudan:)krem verdi gunde bikaç kez kullan dedi bakalım ne olcak.

Slm kızlar nasılsınız? Çatlaklardan bahsetmişsiniz valla ben son ay çok çatladım,şimdi karnım çatlak içinde,fakat doğumdan sonra çok net belli oluyordu,yavaş yavaş silikleşiyor sanki. Tamamen kaybolmayacak biliyorum ama buna da şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…