geçmiş olsun canım,zaten ne var ne yok hamilelikten sonra çıkıyo ortaya,dikkat et kendinegünaydın herkese:1hug:
dün doktora gittim sırtım iç,n röntgen falan çekildim omurgamda eğrilik varmış...doktor dediki biliyormuydun bunu bende doğumda öğrendim iğne yaparken zor buldular yerini dedim...bol bol yüz ddi...fizik tedavide işe yarar ağrılarını azltır ddi...bişey taşıyacağın zmn dengeli al eline bir yanın daha ağır olmasın dedi...zor herketler flan yapma dedi...4 aylık bebeğim var onu alıyorum kucağıma dedim sürekli aynı tarafta tutma dedi..
bileğiminde filmi çekildi kemiklerimin arasında kitle oluşmuş zorlamaktan bileklik yazdı bunu kullan 3 hafta dei...dün aldım harbiden de bugünçok daha iyi bileğim...bu bileklikte sanırım manyetik bişey var...ayrıca bileğimi kısıtlı harket ettiriyor..bir nevi dinlendrici...
geçmiş olsun ayça allah acil şifalar versin..
geçmiş olsun canım,zaten ne var ne yok hamilelikten sonra çıkıyo ortaya,dikkat et kendine
slm hoya...
merhaba hoya-fatma
fatma bnde hiç çatlak yok canım yapı galiba genç kızken birden kilo birden vermiştm o zman bacağımda olmuştu onlar var az bişey onun haricinde hamilelikte 21 kg aldım hatta hiç olmadı ilk aydan itibaren bebe yağı ve badem yağı sürdüm birde arko krem hiç çatlağım olmadı .
benimde karnım olduğu gibi çatlak,üstelik bütün hamileliğim boyunca kırkpınar pehlivanları gibi yağlanmama rağmen:çok üzgünüm:nasıl geçicek,nolucak bilmiyorum,şimdilik bakmamaya çalışıyorumkafamçokkarıştı
hoşgeldin hoyaadelikafadulden
ay sorma pump bende hep bebeyagı sürdüm işin ilgini hep bakıyordum hiç çatlagım görünmüyordu şimdi harita gibi valla ufff..
yav bu gız sürekli dilini çıkarıyor dili taa çenesine değiyor her şeyi yalamaya çalışıyor
hele geçen komşuy bi çıkardı 2 3 dk. bi de gülüyo çıkardıktan sonra komşu da şaşırdı buna
ben de ortaokulda dilini burnuna değdirme yarışmasının birincisiyim ing. öğretmenimiz yaptırırdıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?