2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın pumpcum.
kuzular nasıl oldu. ayy bizim ikizler aklıma geldikçe sana dua ediyorum valla Allah yardımcın olsun diye

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar ben çok yorgunum dün öğlen annem halamları yemee davet etmiş akşm benim evde misafr vardı öldüm bittim 12de yatağa kendimi nasıl attım bilmıyorum kollarım bacaklrım sızlıyor çok yorgunum

algor geçmiş olsun canım

pumpkins günaydın

esmer 8de yattın kız o saatten sabahı nasıl buldun ayaz iyi uyudu desene maşllh

bende her gece bişey bahane edip uyandırıyorm bu ara gece gelyor kıyamıyorum geri sabh o görevi buğlem devralıyor uyutmuyor zaten

günaydın feyzae...teşekkür ederim canım....

günaydın canım,misafir olayı zor ya,hele de çocuk olunca hepten zor,ben misafir falan alamıyorum,ancak çok yakın arkadaşlarım geliyo,onlarda misafir sayılmaz zaten,yoksa iki çocukla ve misafirle uğraşması zor:1no2:

Günaydın sevgili anneler, umarım siz ve bebişleriniz çok iyidir..Bugün ben sabahı zor ettim, oğlum iki gündür kusma problemiyle karşı karşıya, dün akşam da uykusundan uyanıp yatağına kustu, çok korkuttu bizi. Öyle böyle değil, midesinde ne varsa çıkarıyor, üstelik dün akşam yemek yiyeli 5 saat olmuştu ama hazmedememiş belli ki...Bir gün önce de muhallebisini olduğu gibi çıkartmıştı, ilk sefer olduğu için geçer diye düşündüm ama dün gece de olunca bayağı endişelendirdi beni. Dün akşam sabaha kadar başında nöbet bekledim, bugün de uykusuzluktan ölüyorum ama anneliğin ne demek olduğunu bir kez daha anladım, her şey yavrularımız için. Dünden beri internette araştırma yapıyorum, ne olabilir sebep diye, eğer bugün de aynı şeyi yaşarsak doktor yolları gözüküyor bize. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim. Bugün çok fazla buralarda olamayabilirim, ama ara ara gelip bakmaya çalışacağım...

günaydın canım,çok geçmiş olsun,bebeklerde kusma çok sık görülen bişey ama miktarı fazlaysa ve sık oluyosa doktorla görüşmek lazım,inşallah bidaha kusmaz,bununla atlatırsınız
günaydın şekeropuyorumnanaktan
gunaydın kızlarrr

günaydın...cnm çok geçmiş olsun...
kusma eğer devam ederse doktor görmeli bence...
bebeklerde zaten en sık görülen şeyler bunlar kusma ateş ishal...
rota aşısı yaptımışmıydın?.

günaydın canım kerem nasıl ?

günaydın canım.biraz daha iyi ateşi nihayet bu sabah ölçtüğümüzde düşmüştü.kuzum ayaklarını bile hiç kıpırdatmadan yatıyor iki gündür kucak isteyen çocuk bacakları acıyor diye kucağı alınınca ağlıyor.şükür rabbime düzeliyoruz.senin kız nasıl oldu?

günaydın biberon öncelkle geçmiş olsun dikkatami çekti bir gün önce muhallebesini çıkardı demişsin diğer günde muhallebi yedirdinmi ?yediği bişeyden olabilir emiyosa eğer sütünden geçen bişey üşütme vs olabilir sürekli tekrarlarsa bi doktora görün 2 defa benim kızımdada oldu midesinde ne varsa boşlattı çok korkmuştum ama ben üşütmüştüm sonra bnde hastalndım çünkü .insan kötü oluyor seni çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun

dün aklıma geldi sorcaktım burda işe dalmışım iyi canım maşallh süphanllh ateş yoktu ilk oda hiç kucak istemedi yavrum hep kuzu gb yattı ama dün eski haline döndü akşam hep oynamak istedi misafrde vardı huysuzlandı hiç sevmez kalabalığı aynı ben .odasına götrdüm 9 bucukta uyuttumda rahat ettim

günaydın canım,çok geçmiş olsun,bebeklerde kusma çok sık görülen bişey ama miktarı fazlaysa ve sık oluyosa doktorla görüşmek lazım,inşallah bidaha kusmaz,bununla atlatırsınız

Çok sağol canım, inşallah tekrarlamaz..a.s.

günaydın...cnm çok geçmiş olsun...
kusma eğer devam ederse doktor görmeli bence...
bebeklerde zaten en sık görülen şeyler bunlar kusma ateş ishal...
rota aşısı yaptımışmıydın?.

Rotayı yaptırmadık biz canım, doktorumuz çok da taraf değildi yaptırmaya. Ama ne ishal ne de ateş var bizimkinde, okuduğum kadarıyla kusma enfeksiyon habercisi oluyormuş genelde, ama bizde diğer belirtiler olmayınca acaba yedikleri ağır mı geliyor düşüncesi ağır bastı. Şimdi bugün sadece süt ve patates vereceğim bakalım nasıl olacak..İyi dileklerin için çok teşekkürler...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…