2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun.ishali yok değil mi?büyük ihtimal midesini üşütmüştür..soğuk bişey yiyip içti mi?malum yoğurt meyve hepsi dolapta bekliyo...

oyy gözler kapanıyodur şimdi senin, yazık sana.
bende çok uyumaktan mı halsizim nedir, kıskandırmak gibi olmasın kaydirigubbakcemile3

ayaz hep iyi uyuyo zaten bacım.
en geç 20:00'de tumba yatak, ancak gece uykusunda mırıldanır beni uyutmaz; o gene uyur yani mıkır mıkır da olsa.

geçmiş olsun canımcım.
bi tek muhallebesini yediği zaman mı yapıyor. muhallebi hazır toz mamalardansa tarihine baksaydın bi, bayat olmasın..
inşallah bugün tekrarlamaz..

ohh çok şükür geçiyor sonunda canım

Günaydın canım, evet 2 gün önce muhallebisini çıkarttı ama tam yemek sırasında oldu bu, ben de herhalde fazla yedirdim diye düşündüm. Hatta muhallebisini yaptığım sütü kontrol ettim hemen, acaba bozuk mu diye, yeni açmıştım ama gayet normaldi tadı. O gün patates püresi verdim, sonra da sütünü içti yattı, gece de problem olmadı. Dün de kahvaltısını yaptı, muhallebisini yedi yine sorun yoktu, akşam sebzesini yedi, gece sütünü içti yattı, sonra 11 gibi kusarak uyandı, çok da kötü uyandı tabii. Baktım sebzeler aynen duruyor, hiç hazmedilmemiş, ki onu da 6 gibi yemişti. Ben emzirmiyorum ama benim de aklıma midesini üşütmüş olabileceği geldi, belki ondan hassaslaştı böyle. Çünkü her zaman yediğinden farklı hiçbir şey vermedim, her zaman tadını bildiği ve yediği şeyler bu bahsettiklerim.

Kusura bakmayın olduğu gibi anlatıyorum, konu mide ile ilgili olduğu için hoş değil, ama sizler de annesiniz beni anlarsınız, midenizi bulandırmak istemem asla, tekrar özür dilerim.

günaydın kızlar
biberon geçmiş olsun

Çok sağol canım..a.s.

maşallah canım anlaşılan bizim oğlan çok nazlı olacak.

canım çok geçmiş olsun.ishali yok değil mi?büyük ihtimal midesini üşütmüştür..soğuk bişey yiyip içti mi?malum yoğurt meyve hepsi dolapta bekliyo...

Sağol canım, yok şimdilik ishali yok, inşallah sadece mide üşütmesidir..

biberoncum çok geçmiş olsun canım.üşütmüş olabilirmi canım?

Sağol canım, ben de büyük ihtimalle öyle düşünüyorum..

geçmiş olsun canımcım.
bi tek muhallebesini yediği zaman mı yapıyor. muhallebi hazır toz mamalardansa tarihine baksaydın bi, bayat olmasın..
inşallah bugün tekrarlamaz..

Çok sağol canım. Evet hazır muhallebi, hipp kullanıyorum, iyi düşündün canım süte bakmak aklıma geldi ama ona gelmemişti, bir bakayım ben ona..

günaydın kızlar a.s.
algor ve biberon cok gecmiş olsun :1hug:

Çok sağol canım..

nuru aşıya götürcem 1 ç k calpol versem mi ki
şimdilik verme,geldikten sonra bakarsın keyfi kaçar gibi oluyo,ateşi yükselmeye başlıyo,o zaman 1çay kaşığı verirsin,ben öyle yapıyorum,geldikten sonra her yarım saatte bi ateşlerine bakıyorum,baktım ki yükseliyo,keyifleri kaçmaya başlıyo veriyorum,çok şükür bu güne kadarki aşılarımızda ateş problemi yaşamadık.

günaydın benim oğlan dün gündüz10 dan gece 3 kadar gözü kapalı beslenerek sürekli uyudu 3te bir açtı gözünü,,

şu saat oldu daha kucakta geberiyorum uykusuzluktan yatsada bende biraz uyusam..akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…