canım çok geçmiş olsun.ishali yok değil mi?büyük ihtimal midesini üşütmüştür..soğuk bişey yiyip içti mi?malum yoğurt meyve hepsi dolapta bekliyo...Günaydın sevgili anneler, umarım siz ve bebişleriniz çok iyidir..Bugün ben sabahı zor ettim, oğlum iki gündür kusma problemiyle karşı karşıya, dün akşam da uykusundan uyanıp yatağına kustu, çok korkuttu bizi. Öyle böyle değil, midesinde ne varsa çıkarıyor, üstelik dün akşam yemek yiyeli 5 saat olmuştu ama hazmedememiş belli ki...Bir gün önce de muhallebisini olduğu gibi çıkartmıştı, ilk sefer olduğu için geçer diye düşündüm ama dün gece de olunca bayağı endişelendirdi beni. Dün akşam sabaha kadar başında nöbet bekledim, bugün de uykusuzluktan ölüyorum ama anneliğin ne demek olduğunu bir kez daha anladım, her şey yavrularımız için. Dünden beri internette araştırma yapıyorum, ne olabilir sebep diye, eğer bugün de aynı şeyi yaşarsak doktor yolları gözüküyor bize. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim. Bugün çok fazla buralarda olamayabilirim, ama ara ara gelip bakmaya çalışacağım...
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar ben çok yorgunum dün öğlen annem halamları yemee davet etmiş akşm benim evde misafr vardı öldüm bittim 12de yatağa kendimi nasıl attım bilmıyorum kollarım bacaklrım sızlıyor çok yorgunum
algor geçmiş olsun canım
pumpkins günaydın
esmer 8de yattın kız o saatten sabahı nasıl buldun ayaz iyi uyudu desene maşllh
bende her gece bişey bahane edip uyandırıyorm bu ara gece gelyor kıyamıyorum geri sabh o görevi buğlem devralıyor uyutmuyor zaten
Günaydın sevgili anneler, umarım siz ve bebişleriniz çok iyidir..Bugün ben sabahı zor ettim, oğlum iki gündür kusma problemiyle karşı karşıya, dün akşam da uykusundan uyanıp yatağına kustu, çok korkuttu bizi. Öyle böyle değil, midesinde ne varsa çıkarıyor, üstelik dün akşam yemek yiyeli 5 saat olmuştu ama hazmedememiş belli ki...Bir gün önce de muhallebisini olduğu gibi çıkartmıştı, ilk sefer olduğu için geçer diye düşündüm ama dün gece de olunca bayağı endişelendirdi beni. Dün akşam sabaha kadar başında nöbet bekledim, bugün de uykusuzluktan ölüyorum ama anneliğin ne demek olduğunu bir kez daha anladım, her şey yavrularımız için. Dünden beri internette araştırma yapıyorum, ne olabilir sebep diye, eğer bugün de aynı şeyi yaşarsak doktor yolları gözüküyor bize. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim. Bugün çok fazla buralarda olamayabilirim, ama ara ara gelip bakmaya çalışacağım...
günaydın canım.biraz daha iyi ateşi nihayet bu sabah ölçtüğümüzde düşmüştü.kuzum ayaklarını bile hiç kıpırdatmadan yatıyor iki gündür kucak isteyen çocuk bacakları acıyor diye kucağı alınınca ağlıyor.şükür rabbime düzeliyoruz.senin kız nasıl oldu?
günaydın biberon öncelkle geçmiş olsun dikkatami çekti bir gün önce muhallebesini çıkardı demişsin diğer günde muhallebi yedirdinmi ?yediği bişeyden olabilir emiyosa eğer sütünden geçen bişey üşütme vs olabilir sürekli tekrarlarsa bi doktora görün 2 defa benim kızımdada oldu midesinde ne varsa boşlattı çok korkmuştum ama ben üşütmüştüm sonra bnde hastalndım çünkü .insan kötü oluyor seni çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun
günaydın kızlar
biberon geçmiş olsun
günAydınnn herkese
günaydın kızlar
biberon geçmiş olsun
dün aklıma geldi sorcaktım burda işe dalmışım iyi canım maşallh süphanllh ateş yoktu ilk oda hiç kucak istemedi yavrum hep kuzu gb yattı ama dün eski haline döndü akşam hep oynamak istedi misafrde vardı huysuzlandı hiç sevmez kalabalığı aynı ben .odasına götrdüm 9 bucukta uyuttumda rahat ettim
canım çok geçmiş olsun.ishali yok değil mi?büyük ihtimal midesini üşütmüştür..soğuk bişey yiyip içti mi?malum yoğurt meyve hepsi dolapta bekliyo...
biberoncum çok geçmiş olsun canım.üşütmüş olabilirmi canım?
geçmiş olsun canımcım.
bi tek muhallebesini yediği zaman mı yapıyor. muhallebi hazır toz mamalardansa tarihine baksaydın bi, bayat olmasın..
inşallah bugün tekrarlamaz..
günaydın kızlar a.s.
algor ve biberon cok gecmiş olsun :1hug:
şimdilik verme,geldikten sonra bakarsın keyfi kaçar gibi oluyo,ateşi yükselmeye başlıyo,o zaman 1çay kaşığı verirsin,ben öyle yapıyorum,geldikten sonra her yarım saatte bi ateşlerine bakıyorum,baktım ki yükseliyo,keyifleri kaçmaya başlıyo veriyorum,çok şükür bu güne kadarki aşılarımızda ateş problemi yaşamadık.nuru aşıya götürcem 1 ç k calpol versem mi ki
nuru aşıya götürcem 1 ç k calpol versem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?