2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bİberoncum canım geÇmİŞ olsun. Çok sÜrerse dr a gÖtÜr hemen canım

Çok sağol canım..a.s.

Benimki 16 aylık canımcım, bu arada senin ikizlerine de kocaman kocaman maşallah.

Algor, sana da bebişine de çok geçmiş olsun..opuyorumnanaktan

aaa evet sen söyleyince farkettim,doğru düzgün bakmamışım cetveline:bbo:
hey pump biberonun bebesi 1 yaş 4 aylık kızım

kolay gelsin canım,bazen böyle inat ediyolar işte:1no2:

bnde uyudum:dilcikar: buğlem 5de kalktı emdi uyudu hemen geri yattım 8de uyandım emzirdm altını değiştm uyud çıktım işe geldim uykumu aldım ama yorgunum

ben vermedim ateş yapmadı..gece yapabilir ama çok telaşlanıyo aşı olan bebek ben akşam verdim ,,

bizimki aşı olunca deliriyo...
leyla gibi sarhoş sarhoş oluyo bebe...şımaryo nazlanıyo..kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun biberon algor..

Çok sağol canım..a.s.

Bu arada kızlar iyi ki varsınız, öyle iyi geldiniz ki, buraya sabah girdiğimde moralim bayağı bozuktu, ama hepinizin iyi dilekleri bana kendimi çok iyi hissettirdi.. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan

hayır canım niye midemiz bulansın minnacık çocuktan bizmde başımızdan geçiyor bu tür olaylar midesini üşütmüştür benim yiğenmde olmuştu bahar aylarında hava değişiminden bile olabilyormuş .üşütmüşdür inş. bir an önce düzelir biz bile hava değişimi alsak bünyemz nasıl etkileniyor onlar daha küçük

ceyce 2. çocuğum erkek olursa %99 ismi kerem olcak küçüklükten bu yana çok severim kerem isminihamile kaldığımda erkek olursa kerem dedim kız olduğunu öğrendik son aya kadr düşündüm sonunda buğleme karar verdim.hem buğlem ve kerem ismimleri de uyumlu olur . 2.erkek olursa kesin kerem olcak ismini çalcam haberin olsun

a.s.Şeniz

bisss yarın bodruma gidiyoruss tatileeee nisan tailine inşş otelde zorlanmayız:)

oh çok güzel canım benim içinde gez dinlen zorlanmazsın inşallah kaç gün kalcaksınız bu tatil hamilelikten doğumdan sonra çok iyi gelcek eminim

bnde uyudum:dilcikar: buğlem 5de kalktı emdi uyudu hemen geri yattım 8de uyandım emzirdm altını değiştm uyud çıktım işe geldim uykumu aldım ama yorgunum

insan uykusunu alınca daha bi şapşal mı oluyor nedir.
iki fatırayı mındar ettim sabah sabah kaydirigubbakcemile3

sen iyi olki bebecik de iyi olsun.
anam seninki de çıktı bebecikten danacık oldu ya neyse :roflol:

ben hala mamadan şüpheliyim nedense. daha önceden tattıysan şimdi kendine azıcık hazırlayıp yesene. tadında bi gariplik var mı?

bisss yarın bodruma gidiyoruss tatileeee nisan tailine inşş otelde zorlanmayız:)

:mymeka::mymeka::mymeka:

oh çok güzel canım benim içinde gez dinlen zorlanmazsın inşallah kaç gün kalcaksınız bu tatil hamilelikten doğumdan sonra çok iyi gelcek eminim

canım 2 gece kalacağız. zaten izmir-bodrum 3 saat. geçen ayda istanbula gitmiştik araba ile. bu daha kısa umarım kolay geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…