yok bişiy
içimden vurmak geldi :dilcikar:
ceyce 2. çocuğum erkek olursa %99 ismi kerem olcak küçüklükten bu yana çok severim kerem isminihamile kaldığımda erkek olursa kerem dedim kız olduğunu öğrendik son aya kadr düşündüm sonunda buğleme karar verdim.hem buğlem ve kerem ismimleri de uyumlu olur . 2.erkek olursa kesin kerem olcak ismini çalcam haberin olsun
delf seni şimdi çook kıskandım.bir izmirde yaşadığın için kıskandım iki bodruma gidiosun 3 saatlik bir mesafe var ve tatil yapacaksın.bu sene ne tatili görebileceğim ne denizi ben ooof oofff.bizim yerimizede dinlen ve denize gir kız
günaydin herkese,
Kizlar simdi mama almaya gidicem hangisi daha kullanisli önerilerinizi bekliyom benim bebe anne sütü disinda herseye saldiriyor, sarmisakli yogurt ve acili ketcap yemisligi bile var mama secmez yani, Aptamil bana cok yagli geldi mamadan sonra bulasik makinesine atsamda biberonu yagi gecmiyor, nestlenin bebe si var burda sanirim sizin türkiyede bebelac dediginz olsa gerek o da karistir karistir karismiyor yarim saat calkalalsam ancak, mama erimeyip biberonun deliklerini tikiyor ne alsam acep
Feyzacım bende ufaklığımdan beri oğlum olursa kerem koyacağım diyordum.çal çal kız.bende kız olursa buğlemi çalarım uyumlu olur
aklinialirimsmilesempatiksalakcinnilaelaelaelaelaesositosositolülülülülülünaniknanikşakkıdı-tatlicadiarzu-:içelim:
delf seni şimdi çook kıskandım.bir izmirde yaşadığın için kıskandım iki bodruma gidiosun 3 saatlik bir mesafe var ve tatil yapacaksın.bu sene ne tatili görebileceğim ne denizi ben ooof oofff.bizim yerimizede dinlen ve denize gir kız
günaydin herkese,
Kizlar simdi mama almaya gidicem hangisi daha kullanisli önerilerinizi bekliyom benim bebe anne sütü disinda herseye saldiriyor, sarmisakli yogurt ve acili ketcap yemisligi bile var mama secmez yani, Aptamil bana cok yagli geldi mamadan sonra bulasik makinesine atsamda biberonu yagi gecmiyor, nestlenin bebe si var burda sanirim sizin türkiyede bebelac dediginz olsa gerek o da karistir karistir karismiyor yarim saat calkalalsam ancak, mama erimeyip biberonun deliklerini tikiyor ne alsam acep
hipp var burda da iyi mi o
hipp var burda da iyi mi o
anam biz ikinciyi düşünmeye başladık ohaoldumsmileallah hayırlısını versinde 4-5 sene sonra yani şimdi konuştuğuma bakma :umursamaz:
anam biz ikinciyi düşünmeye başladık ohaoldumsmileallah hayırlısını versinde 4-5 sene sonra yani şimdi konuştuğuma bakma :umursamaz:
sempatiksalakcinni canım izmirin böyle bir avantajı var işte. sayfiye yerlerine pek bir yakın. denize girebilir miyim bilmiyorum. bu konuda pek bir hazırlığım yok. giremesemde değişiklik olacak. cocam da söz verdi 2 gün boyunca o ilgilenecekmiş. (bende yedim :))))
canım yurtdışında hangi mamalar var bilemiyorum ama hipp diye bir mama var
insan uykusunu alınca daha bi şapşal mı oluyor nedir.
iki fatırayı mındar ettim sabah sabah kaydirigubbakcemile3
sen iyi olki bebecik de iyi olsun.
anam seninki de çıktı bebecikten danacık oldu ya neyse :roflol:
ben hala mamadan şüpheliyim nedense. daha önceden tattıysan şimdi kendine azıcık hazırlayıp yesene. tadında bi gariplik var mı?
:mymeka::mymeka::mymeka:
imnüafortis bağışıklık sistemini güçlendirici bi madde canım,şu an sadece aptamilin formülünde varmış bu madde,o yüzden biz doktorumuzunda tavsiyesi ile aptamil kullanıyoruz,bende formül mamadan bahsediyorum,sadece arada hipp'in kavonoz mamasını veriyorum,hippin formül mamasında da imnüafortis olsa onu kullanırım demek istedim.imnuafortis hikayesi nedir. bir de kavanoz mamasi degil formül mamalari kastediyorum
kız esmer bu topiğin en bahtsızları biziz haa ilk işe biz başladık.harıl harıl çalışan biziz feyzada eklendi aramıza.biz olmasak bu topik sessiz kalacak zaten.yaşasın muhasebecilermafoldumben tatil matilde yok bize oof oof.iç bir sigara şimdi.
başlamak bitirmenin yarısıdır.
e düşünmek de başlamak demek zaten.
haydin kolay gelsin bacım. hihoyyyt
yaa karnımda hareket hissettim bugün, sanırım guruldamaydı ama gebe kalsam da 2,5 ayda takla atmıyordu dimi bunlar. :1shok:
bi de benim ki sadece mama yemeye basladi günde tas catlasa 600 ml iciyor cok az degil mi üff doktora d abunun icin gidilmez ki
gel bacım gel, bahtsızlar olarak bi kenara geçip oturalım bari :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?