iyi bari ben yarından yırttım.alemsin haaa bi ayı eksikti zaten çevremizde kocalar yetio kızım:kedi:
sen yeni başladın kızım çalışmaya biz kaç aydan beri burdayız.sende katıldın aramıza bahtsızlar kervanına hoşgeldin canım.
5 yaş düşünüyorumda tabi kaza kurşununa denk gelmezsekohaoldumsmile koycam kız iyicene kafama koydum kızım olsun buglem koycam.hee oda var benim erkek senin kız olursa senin kızları benim oğlanlara alırım gene keremle buglem buluşmuş olur aklinialirimsmiledelikafadulden:lepi:
Slm bayanlar ben geldimmmzemuszemus Nasılsınız?
çalışanlar hergün işe nasıl geliyosunuz sabahın köründe...ben rahata pek alıştım eşim sana bulum diyo ben çalışmam rahata alıştım diyom aslında ekonomık özgürlügüm olsa iyi olcekk..
şahsen ben sürünerek gidiyorum bacım :bbo:
hemşire de çakma hemşireymiş galiba.
neyse bunu da atlattınız. maşallah nur'a da.
artık saat,alarm falan kullanmıyoruz mesela,benimkiler saat gibidelikafadulden 6 dedim mi uyanıyolarsempatiksalakcinnimamalarını yediriyorum,onlardan fırsat bulduğum an,apartopar giyinip makyajımı yapıyorumkafamçokkarıştısekizde anneme bırakıp işe geliyorumyani benim için sabahın altısında aksiyon başlıyo canımzemuszemus
amaninn nasıl yaniii. üşüttün mü yoksaaaa başka bişii miiiiiohaoldumsmile
valla kalkmakta problem yokta işin içine özlem girince o kötü
hadi canım geçmiş olsun öncelikle. sonra maşallah. sonra da o ebeninnn... hayret bişii ne kadar lakayıt bu ebeler. ya sen 5. ayda gitsen ne olacak ? kim vereck bunun hesabını. sinir oluyorum. zaten hepsinde bir afra bir tavır.
allah yardımcınız olsun bebekler zor valla ...bende çok alıştım ücretsiz izne çıktığımdan beri ama şimdi de eylülde nasıl başlıcam korkusu sardı. İnşallah tekrar çalışmaya da alışırım o zaman eyvahedigeldismile
slm kızlar nasılsınız?
Slm canım hoşgeldin. Valla ben Yiğiti uyuttum takıldım buraya kaldım,hazırlık yapmam lazım haftasonuna ama hiç içimden gelmiyorr. Sen nasılsın?
esmer biz dogdugumuz gün hepatit aşımızı olduk.bir aylıkken 2.hepatit aşımızı olduk.2 aylıkkenverem, 5 li karma,pnömokok aşılarımızı olduk .5 mayısta bi daha var ama hangisi bilmiyorum
tamam mayıstaki 2 aylıkken olduklarının 2.dozu o zaman.
kızlar 2 gündür aşı yaptırıyor.
acaba onlarınki de mi ilk doz
saol hoşbulduk özgee.bende yigit efe yi oyun halısına koydum ,bilgisayar başında kahvaltı yapıyorum.hayırdır yolculuk nereye?
bizde dün zatürre aşımızı olduk yazık demir çok ağladı çok yakan bir aşıymış
kontolumuzude olduk herşey yolunda :))
tamam mayıstaki 2 aylıkken olduklarının 2.dozu o zaman.
kızlar 2 gündür aşı yaptırıyor.
acaba onlarınki de mi ilk doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?