günaydın kızlar,hoşgeldinizzemuszemus
teşekkürler cnm...daha iyiyimçok şükür...günaydın ayça nasl oldu sırt ağrın?
Çok sağol canım, inşallah tekrarlamaz..a.s.
Rotayı yaptırmadık biz canım, doktorumuz çok da taraf değildi yaptırmaya. Ama ne ishal ne de ateş var bizimkinde, okuduğum kadarıyla kusma enfeksiyon habercisi oluyormuş genelde, ama bizde diğer belirtiler olmayınca acaba yedikleri ağır mı geliyor düşüncesi ağır bastı. Şimdi bugün sadece süt ve patates vereceğim bakalım nasıl olacak..İyi dileklerin için çok teşekkürler...a.s.
gel bacım gel, bahtsızlar olarak bi kenara geçip oturalım bari :çok üzgünüm:
başlamak bitirmenin yarısıdır.
e düşünmek de başlamak demek zaten.
haydin kolay gelsin bacım. hihoyyyt
yaa karnımda hareket hissettim bugün, sanırım guruldamaydı ama gebe kalsam da 2,5 ayda takla atmıyordu dimi bunlar. :1shok:
ay hiç güleceğim yoktu esmerim. atmaz canım 2,5 ayda. sen adette olmuyorsun bir test al istersen için rahat olur.
amaaa amaaa bende çalışıyorummmm:kedi:
bacım ben düşünüyom 4-5 yaş arası 1 tane daha .sen nie tükkanı kapttım yazdın geçen normal albümde olduğu için yorum yazamadım gerçekten 2.ci olamyackmı senin??
ben inanırmın buğlemi çok erken hissettim bnce olabilir
evet canım,burdaki kutuların alt köşesinde yazıyo imnuafortis diye,alırken ona bakıyorum özelliklea.shmmm o zaman ben de aptamil aliyim, acaba kutunun üstünde yazarmi ki o maddenin oldugu, dur ben almadan bakiyim
yok maalesef olmaycek bacım.
hayati risk taşıyor benim gebelik.
bunda bile doğurduktan sonra doktor iyi hala yaşıyorsun sen dedi bana akannehir.
hee alcem de cesaret edemiyorum delfim yaa.
ayazda da herşey böyle başlamıştı.
allahım dejavu olmasın bu akannehir
hastalanmayı hiç bu kadar istememiştim şimdiye kadar :Saruboceq:
sen örtmensin. örtmenler part time çalışıyor, kölelik sayılmaz o :dilcikar:
,anladım canım yaranı deştim kusura bakma allah ayazı sana bağışlasın bu devirde çok çocuk zor zaten ikinzde sağlıklı olunda bizim bebeler ayaza kardeş olurlar inaşllh kaydirigubbakcemile5
yok maalesef olmaycek bacım.
hayati risk taşıyor benim gebelik.
bunda bile doğurduktan sonra doktor iyi hala yaşıyorsun sen dedi bana akannehir.
,
yok canım aşkolsun olur mu öyle şey.
amin, burda bi sürü kardeşi var oğlumun çok şükür hihoyyyt
hee alcem de cesaret edemiyorum delfim yaa.
ayazda da herşey böyle başlamıştı.
allahım dejavu olmasın bu akannehir
hastalanmayı hiç bu kadar istememiştim şimdiye kadar :Saruboceq:
sen örtmensin. örtmenler part time çalışıyor, kölelik sayılmaz o :dilcikar:
sorma yaa.
çöldeki bahtsız bedeviler gibiyiz yeminlen. allahtan kutup ayısı neyim yok etrafta :1ninca:
ben yarın bile çalışıyorum yaa, tam zamanlı kölelik gibi mafoldumben
amaaa amaaa bende çalışıyorummmm:kedi:
vallah bnde 5 yaşında değilde 4 yaş istyorum 5-6 yaş çok ilgi istyor hem kucağımda o yeni bebek buğlem okul öncesi çok şey istycek o okula başlmadan ben yapmam lazım
bu arad gerçektenmi buğlem koycaksın aynı olcek hee .birde senin erkke benim yine kız olurmuş :dance:
esmeerrr bence vakit kaybetmeden al bir test yap lütfen:sm_confused:
ayrıca hani bnm mailim:çok üzgünüm:
kim öğretmen kızzz? ben mi ? amma attın haa esmerim. özel sektörde çalışan dış ticaretle uğraşan bir kişiyim ben . ay hiç güleceğim yoktu gene kaydirigubbakcemile3
slm kızlar bende ocak annesiyim ama bu topiğe hiç bakmıyodum, bakmadan nasıl tanışacaksam,
esmer aynı dert bende de vardı, test aldım içim rahatladı, ama bir an önce adet olmak istiyorum artık ya, çok kötü bişeymiş adet olamamak...
slm kızlar bende ocak annesiyim ama bu topiğe hiç bakmıyodum, bakmadan nasıl tanışacaksam,
esmer aynı dert bende de vardı, test aldım içim rahatladı, ama bir an önce adet olmak istiyorum artık ya, çok kötü bişeymiş adet olamamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?