2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,hoşgeldinizzemuszemus

günaydın cnm....hoşbuldukhihoyyyt

günaydın ayça nasl oldu sırt ağrın?
teşekkürler cnm...daha iyiyimçok şükür...
hareket yapıyorum kendimce...

ne demek cnm..burdana birbirimizden birşeeyler öğreniyoruz işte....

gel bacım gel, bahtsızlar olarak bi kenara geçip oturalım bari :çok üzgünüm:

kız esmer bu topiğin en bahtsızları biziz haa ilk işe biz başladık.harıl harıl çalışan biziz feyzada eklendi aramıza.biz olmasak bu topik sessiz kalacak zaten.yaşasın muhasebecilermafoldumben tatil matilde yok bize oof oof.iç bir sigara şimdi.

aman uygulamayalımda lafta düşünelim biz feyzacım.daha çok erken en az 5 sene ama kızım olursa buğlem koyacağım ben adını

evet bizede en yakın deniz kaç km. bilmiyorum bile senağlama gez canım gez bırak baksın kocan.[/QUOTE]

vallah bnde 5 yaşında değilde 4 yaş istyorum 5-6 yaş çok ilgi istyor hem kucağımda o yeni bebek buğlem okul öncesi çok şey istycek o okula başlmadan ben yapmam lazım

bu arad gerçektenmi buğlem koycaksın aynı olcek hee .birde senin erkke benim yine kız olurmuş :dance:

günaydın kızlar
valla yavaş yavaş başlandı ek gıdalara.ben napacam bilmiyorum kızlar ne biberon alıyo nede kaşıkla bişey verebiliyorum ben nasıl yedirecegim buna memeden başka bişey almıyo..

bacım ben düşünüyom 4-5 yaş arası 1 tane daha .sen nie tükkanı kapttım yazdın geçen normal albümde olduğu için yorum yazamadım gerçekten 2.ci olamyackmı senin??
ben inanırmın buğlemi çok erken hissettim bnce olabilir

ay hiç güleceğim yoktu esmerim. atmaz canım 2,5 ayda. sen adette olmuyorsun bir test al istersen için rahat olur.

amaaa amaaa bende çalışıyorummmm:kedi:

hee alcem de cesaret edemiyorum delfim yaa.
ayazda da herşey böyle başlamıştı.
allahım dejavu olmasın bu akannehir
hastalanmayı hiç bu kadar istememiştim şimdiye kadar :Saruboceq:

sen örtmensin. örtmenler part time çalışıyor, kölelik sayılmaz o :dilcikar:

yok maalesef olmaycek bacım.
hayati risk taşıyor benim gebelik.
bunda bile doğurduktan sonra doktor iyi hala yaşıyorsun sen dedi bana akannehir.

valla aslında bende düşünmüyor değilim 2.çoocuğu:ecrin_bebek:
bir kaç gündür hamilelik günlerimi ösledim:CüvCüv: resimlerime bakıp duruyorum çok değişik oluyormohaoldumsmile
uslu bir de kızım var çok şükür ama en yakın 4 yaş olur:asigim:

bunda bile doğurduktan sonra doktor iyi hala yaşıyorsun sen dedi bana akannehir.

anladım canım yaranı deştim kusura bakma allah ayazı sana bağışlasın bu devirde çok çocuk zor zaten ikinzde sağlıklı olunda bizim bebeler ayaza kardeş olurlar inaşllh kaydirigubbakcemile5

bnde bu ara istyorum dün anneme diyorum bi olsam diye oda niye istıyon şu yaz geçsin yaz günü çeklmez diyor ahh bi bilse niye istedğimi gece rüyalarıma bile giriyor bnde bu ara bi test alsam iyi olcak

anladım canım yaranı deştim kusura bakma allah ayazı sana bağışlasın bu devirde çok çocuk zor zaten ikinzde sağlıklı olunda bizim bebeler ayaza kardeş olurlar inaşllh kaydirigubbakcemile5
,

yok canım aşkolsun olur mu öyle şey.
amin, burda bi sürü kardeşi var oğlumun çok şükür hihoyyyt

mart kdv kontrol edip geliyorum buraya takılırsam yanlışı göremem dikkat ediyım barim

esmeerrr bence vakit kaybetmeden al bir test yap lütfen:sm_confused:
ayrıca hani bnm mailim:çok üzgünüm:

kim öğretmen kızzz? ben mi ? amma attın haa esmerim. özel sektörde çalışan dış ticaretle uğraşan bir kişiyim ben . ay hiç güleceğim yoktu gene kaydirigubbakcemile3

sorma yaa.
çöldeki bahtsız bedeviler gibiyiz yeminlen. allahtan kutup ayısı neyim yok etrafta :1ninca:

ben yarın bile çalışıyorum yaa, tam zamanlı kölelik gibi mafoldumben

iyi bari ben yarından yırttım.alemsin haaa bi ayı eksikti zaten çevremizde kocalar yetio kızım:kedi:

amaaa amaaa bende çalışıyorummmm:kedi:

sen yeni başladın kızım çalışmaya biz kaç aydan beri burdayız.sende katıldın aramıza bahtsızlar kervanına hoşgeldin canım.

5 yaş düşünüyorumda tabi kaza kurşununa denk gelmezsekohaoldumsmile koycam kız iyicene kafama koydum kızım olsun buglem koycam.hee oda var benim erkek senin kız olursa senin kızları benim oğlanlara alırım gene keremle buglem buluşmuş olur aklinialirimsmiledelikafadulden:lepi:

slm kızlar bende ocak annesiyim ama bu topiğe hiç bakmıyodum, bakmadan nasıl tanışacaksam,
esmer aynı dert bende de vardı, test aldım içim rahatladı, ama bir an önce adet olmak istiyorum artık ya, çok kötü bişeymiş adet olamamak...

esmeerrr bence vakit kaybetmeden al bir test yap lütfen:sm_confused:
ayrıca hani bnm mailim:çok üzgünüm:

alacam bi cesaret etsem eyvahedigeldismile
maili 15 dk önce gönderdim bacım, bi bak mail kutuna gelmemiş mi

kim öğretmen kızzz? ben mi ? amma attın haa esmerim. özel sektörde çalışan dış ticaretle uğraşan bir kişiyim ben . ay hiç güleceğim yoktu gene kaydirigubbakcemile3

hee sen örtmen deeldin dimi.
anam çok uyumak iyi gelmii diyom şapşallaşıyom işte ben yaa.
ben sana örtmenlik yakıştırdım demek kendimce.

burda o kaa çok örtmen varki zaten örtmenler odasına girmiş gibi oluyom.
önümü ilikleyeseim geliyo bazen.
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnzemuszemusaklinialirimsmile

sen buraya bakmıyorsan ben seni nerden hatırlıyorum çıkaramadım bak şimcik :uhm:
neysem hoşgeldinnn..

bacım ben 5,5 aylık oldum. süt de vermiyom, neden hastalanmıyom bilemedim.
deli gibi çikolataya saldırıyorum kaç aydır, sivilceler pörtleyip duruyo ama tık yok :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…