2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hmm biz miniklikten ötürü geç yaptırıyoruz o zaman 2.dozu.
bu arada verem aşısı izi yok diyordum ya hep, dün gördüm nokta şeklinde kızarmış kolu.
herhalde iz o oluyordu.

amaan özge nasıl duymamışın kokuyu kız.
gitti malzemeler hep akannehir

kızlar meltem pamuk...biri bana faceden davet yollayabilirmi...
nida akkaş adına aratırsanız facede...çukurova üniversitesi yazan...bnm kızkardeşim o...ordan bakarım bende resimlere falan...

oyun halım geldi,ama açamadım henüz,koca bişidelikafaduldennası götürcem ben bunu eve yawweyvahedigeldismile

kızlar meltem pamuk...biri bana faceden davet yollayabilirmi...
nida akkaş adına aratırsanız facede...çukurova üniversitesi yazan...bnm kızkardeşim o...ordan bakarım bende resimlere falan...

ben melteme yazam face'den gelince daver yollar.

maili aldın mı kızz

ben yaktım esmer özge degil.olacagı varmış demekki gitti vallaha hepohaoldumsmile

ayy demet ne güldüm hiç mi kokuyu duymadın mı ?nasıl daldın öyle esmer varya heryerde bi olay yaratıyosun sen blog yüzünden yanmış bakkaydirigubbakcemile3

hee isimler karıştı dimi demet.
özgeye de çamur attım ayaküstü :roflol:

uykumu aldığım için böyle şapşallaştım ben.
yaramıyo bana

demet cnm nasıl gelmedi kokular...sempatiksalakcinni
allahtan hatırlamışsın...
ben ecenin biberonunu emziğini kaynamış suyun içinde bekletiyorum hep...kaynatmıyorum tencerede...
yanlış mı bu acep:uhm:

Son düzenleme:
esmer hiç iş yok heralde hep buralardasım bacı.....zemuszemus

Son düzenleme:
esmer cnm şimdi gördüm cnm maili....teşekür ederim..çok tatlı resimler...annelerimiz de bebişlerimizde maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…