:roflol::roflol::roflol:burda o kaa çok örtmen varki zaten örtmenler odasına girmiş gibi oluyom.
önümü ilikleyeseim geliyo bazen.kaydirigubbakcemile3
ayy yazık ya uykusuzluk çok kötü keşke o uyur uyumaz akşam sende yatsaydın
bisss yarın bodruma gidiyoruss tatileeee nisan tailine inşş otelde zorlanmayız:)
çalışanlar hergün işe nasıl geliyosunuz sabahın köründe...ben rahata pek alıştım eşim sana bulum diyo ben çalışmam rahata alıştım diyom aslında ekonomık özgürlügüm olsa iyi olcekk..
aşuları olduk sağlık ocağı evin önünde gelmden markete uğradım nur slingte sızdı kaldı he he he
ebe de rota aşısını yapmayı bilmiyo bu nası açılıyo yaa dedi 5 dk. açmaya uğraştı hastaydı bi de hapşurup duruyodu sinir oldum hee
nur 61 cm 6100gr. olmuş bu sefer cıbıl cıbıl tarttırdım ebe de kaynanam gibi üşüycek üşüycek dedi durdu ben de heç tınlamadım
zatürre aşısını olurken çok ağladı nur ilk defa bu kadar çok ağladı aşı olurken yakıyormuş aşı
aşıyı accık avcunda ısıt de ver dedim bissürü şey söyledi öyle yaparsam olmaz mikrop ürer falan felan o konuşasıya aşı da ısınmıştır heral oyy çok komik
giderken de 5. ayda gel falan felan dedi odasına gittiydi döndü sonra iki ayda bir gelecekmişsin dedi yanlış demişim dedi zati odasına gittiğimde faceye bakıyodyu aklı orda kaldı demek
şimdi gidem de iki temüzlük yapem..
çalışanlar hergün işe nasıl geliyosunuz sabahın köründe...ben rahata pek alıştım eşim sana bulum diyo ben çalışmam rahata alıştım diyom aslında ekonomık özgürlügüm olsa iyi olcekk..
sen buraya bakmıyorsan ben seni nerden hatırlıyorum çıkaramadım bak şimcik :uhm:
neysem hoşgeldinnn..
bacım ben 5,5 aylık oldum. süt de vermiyom, neden hastalanmıyom bilemedim.
deli gibi çikolataya saldırıyorum kaç aydır, sivilceler pörtleyip duruyo ama tık yok :umursamaz:
amaninn nasıl yaniii. üşüttün mü yoksaaaa başka bişii miiiiiohaoldumsmilenedir bu mide bulantısı bende
aşuları olduk sağlık ocağı evin önünde gelmden markete uğradım nur slingte sızdı kaldı he he he
ebe de rota aşısını yapmayı bilmiyo bu nası açılıyo yaa dedi 5 dk. açmaya uğraştı hastaydı bi de hapşurup duruyodu sinir oldum hee
nur 61 cm 6100gr. olmuş bu sefer cıbıl cıbıl tarttırdım ebe de kaynanam gibi üşüycek üşüycek dedi durdu ben de heç tınlamadım
zatürre aşısını olurken çok ağladı nur ilk defa bu kadar çok ağladı aşı olurken yakıyormuş aşı
aşıyı accık avcunda ısıt de ver dedim bissürü şey söyledi öyle yaparsam olmaz mikrop ürer falan felan o konuşasıya aşı da ısınmıştır heral oyy çok komik
giderken de 5. ayda gel falan felan dedi odasına gittiydi döndü sonra iki ayda bir gelecekmişsin dedi yanlış demişim dedi zati odasına gittiğimde faceye bakıyodyu aklı orda kaldı demek
şimdi gidem de iki temüzlük yapem..
ben sana msj attıydım da bugün çekiliş için:))) ordan hatrındayımdır.
artık saat,alarm falan kullanmıyoruz mesela,benimkiler saat gibidelikafadulden 6 dedim mi uyanıyolarsempatiksalakcinnimamalarını yediriyorum,onlardan fırsat bulduğum an,apartopar giyinip makyajımı yapıyorumkafamçokkarıştısekizde anneme bırakıp işe geliyorumyani benim için sabahın altısında aksiyon başlıyo canımzemuszemus
bende çok alıştım ücretsiz izne çıktığımdan beri ama şimdi de eylülde nasıl başlıcam korkusu sardı. İnşallah tekrar çalışmaya da alışırım o zaman eyvahedigeldismile
şahsen ben sürünerek gidiyorum bacım :bbo:
hemşire de çakma hemşireymiş galiba.
neyse bunu da atlattınız. maşallah nur'a da.
amaninn nasıl yaniii. üşüttün mü yoksaaaa başka bişii miiiiiohaoldumsmile
valla kalkmakta problem yokta işin içine özlem girince o kötü
hadi canım geçmiş olsun öncelikle. sonra maşallah. sonra da o ebeninnn... hayret bişii ne kadar lakayıt bu ebeler. ya sen 5. ayda gitsen ne olacak ? kim vereck bunun hesabını. sinir oluyorum. zaten hepsinde bir afra bir tavır.
Nur'a geçmiş olsun canım,sağlık ocağınız hangisi sizin,bizim hemşire çok iyi,her aşıdan bi gün önce telefonla arayıp hatırlatıyo,gittiğimizdede bidahaki gidişimizi karta işleyip veriyo elimize
kalk bakiimmzehra yı uyuttum. eve süpürge tutmam lazım ama hiç elim kolum kalkmıyor.. biri bana kalk desinnn...
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktanSlm bayanlar ben geldimmmzemuszemus Nasılsınız?
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?