2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yazık ya uykusuzluk çok kötü keşke o uyur uyumaz akşam sende yatsaydın

akşam ouyurken biraz kafa dinleyip kendime vakit ayırmayı seviyim..guclubacismile...

neyse 1 saat uyuduk ana ogul..şimdi daha iyim..

bisss yarın bodruma gidiyoruss tatileeee nisan tailine inşş otelde zorlanmayız:)

kıskandım şimciikkk.-tatlicadiarzu-

çalışanlar hergün işe nasıl geliyosunuz sabahın köründe...ben rahata pek alıştım eşim sana bulum diyo ben çalışmam rahata alıştım diyom aslında ekonomık özgürlügüm olsa iyi olcekk..

aşuları olduk sağlık ocağı evin önünde gelmden markete uğradım nur slingte sızdı kaldı he he he

ebe de rota aşısını yapmayı bilmiyo bu nası açılıyo yaa dedi 5 dk. açmaya uğraştı hastaydı bi de hapşurup duruyodu sinir oldum hee

nur 61 cm 6100gr. olmuş bu sefer cıbıl cıbıl tarttırdım ebe de kaynanam gibi üşüycek üşüycek dedi durdu ben de heç tınlamadım

zatürre aşısını olurken çok ağladı nur ilk defa bu kadar çok ağladı aşı olurken yakıyormuş aşı

aşıyı accık avcunda ısıt de ver dedim bissürü şey söyledi öyle yaparsam olmaz mikrop ürer falan felan o konuşasıya aşı da ısınmıştır heral oyy çok komik

giderken de 5. ayda gel falan felan dedi odasına gittiydi döndü sonra iki ayda bir gelecekmişsin dedi yanlış demişim dedi zati odasına gittiğimde faceye bakıyodyu aklı orda kaldı demek

şimdi gidem de iki temüzlük yapem..

şahsen ben sürünerek gidiyorum bacım :bbo:

hemşire de çakma hemşireymiş galiba.

neyse bunu da atlattınız. maşallah nur'a da.

artık saat,alarm falan kullanmıyoruz mesela,benimkiler saat gibidelikafadulden 6 dedim mi uyanıyolarsempatiksalakcinnimamalarını yediriyorum,onlardan fırsat bulduğum an,apartopar giyinip makyajımı yapıyorumkafamçokkarıştısekizde anneme bırakıp işe geliyorumyani benim için sabahın altısında aksiyon başlıyo canımzemuszemus

ben sana msj attıydım da bugün çekiliş için:))) ordan hatrındayımdır.

nedir bu mide bulantısı bende
amaninn nasıl yaniii. üşüttün mü yoksaaaa başka bişii miiiiiohaoldumsmile

valla kalkmakta problem yokta işin içine özlem girince o kötü

hadi canım geçmiş olsun öncelikle. sonra maşallah. sonra da o ebeninnn... hayret bişii ne kadar lakayıt bu ebeler. ya sen 5. ayda gitsen ne olacak ? kim vereck bunun hesabını. sinir oluyorum. zaten hepsinde bir afra bir tavır.

bende çok alıştım ücretsiz izne çıktığımdan beri ama şimdi de eylülde nasıl başlıcam korkusu sardı. İnşallah tekrar çalışmaya da alışırım o zaman eyvahedigeldismile

Nur'a geçmiş olsun canım,sağlık ocağınız hangisi sizin,bizim hemşire çok iyi,her aşıdan bi gün önce telefonla arayıp hatırlatıyo,gittiğimizdede bidahaki gidişimizi karta işleyip veriyo elimize

ben sana msj attıydım da bugün çekiliş için:))) ordan hatrındayımdır.

yook o zaman da nickin tandık geldiydi.
ne bilem uyduruyom sanırım kaydirigubbakcemile3

biz 05:30'da koğuş kalk yapıyoruz.
07:00'de annem geliyor, devir teslim yapıp çıkıyorum

bende çok alıştım ücretsiz izne çıktığımdan beri ama şimdi de eylülde nasıl başlıcam korkusu sardı. İnşallah tekrar çalışmaya da alışırım o zaman eyvahedigeldismile

aha bi örtmen daha geldi.
valla kasımpaşa lisesine döndü bura hee.
birazdan biri çıkıp dizilin sözlü yapacem derse şaşırmam delikafadulden

şahsen ben sürünerek gidiyorum bacım :bbo:

hemşire de çakma hemşireymiş galiba.

neyse bunu da atlattınız. maşallah nur'a da.

ne bilem yav aklı facede kaldı elleem

onu takan kim asıl
benim için dr. önemli onlar kızmasın diye gidiyom

hançerli a.s.m. canım bu ebe de yeni geldi 4 ay oldu başlayalı

zehra yı uyuttum. eve süpürge tutmam lazım ama hiç elim kolum kalkmıyor.. biri bana kalk desinnn...

hoya sen ne zaman doğum yaptın gı aralık ayındamı senle aramızda 1 ay var..ohaoldumsmile

Hergün saat 10-10.30da uyuyan oğluşum dün resmen çıldırttı beni,saat 12.30 a kadar uyumamak için direndi resmen. Allahım tam düzen oturttum diyorum bu çocuk o dakika şaşıyor düzeninden. Bana da iyice alıştı hep yanında oturayım istiyor,eşimde çoğu zaman geç geliyor,yalnız didinmekten usandım şimdiden. Her uykuya geçişimiz bir facia..Çok huzursuz bir bebeğim var ne olacak böyle bilmiyorum.Haftasonu Adıyamana gidiyoruz kayınvalidemlere orada da şaşacak tüm düzenimiz çıldırırım dönüşte herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…