sordun demi niye çaldın diye o uçan sarı kızlı avatar bana daha çok uyuyii juliye değil onun için çaldım lülülülülülü çaldım emme izinli çaldım kendilerinden telif hakkını sattın aldım avatarın:dance:kız cadaloz niçin julinin avatarını çaldın,nicke bakmayınca juli saniim seni,
selam kıslarr nasılsınız bakalım yaa siz rahat rahat gırıyorsunuz nete benım kız hıc fırsat vermıyorkı gırem bendee püfff nolcak bu kızın halibilmiyorumkismile
kızlar bi sorum olacak, benim raporum martın 2 sine bitti. daha o zama 2 aylık olduğundan bırakamadım kuzumu istifa ettim. doğum parası için şirketi aradıımda kırk gün sonra internetteki sistemden takip et, sanra bi ptt şubesinden alırsın dediler. ama hala ben hala doğum paramı alamadım, yatmamış gözüküyor.
alan var mı ?, nasıl aldınız şekerler?
yarın bahar~temizligine başlıyorum dua edinde çabucak bitsin kadın gelecek yarı kapı halı halledecek ben kalan işleri yaparım
oğlandan fırsat bulursam inaşşallahh
cadoloz gaza adaçayı süper geliyo..patır patır çıkarıyo içmeye başlarken denedinmi heç:)
slm ben 10 oldu daha adet görmedim.internette 10 ay olmassa doktara gidin yazıyor demişsin acaba nerde okudun bana adres verebilir misin?internete baktım, emziren anneler doğumdan sonra 2 ila 10 ay arasında adet olabilirmiş, 10 ayı geçerse doktora gidin yazıyor, ben diğerlerinde de geç oldum, bunda da 4 ay olcak, daha olmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?