Kızlar bebek dergisi bu ay çok güzel bir şey vermiş, hani otel odalarında kapıya asılır ya, lütfen rahatsız etmeyiniz diye, onun bebek versiyonunu yapmışlar, bir yüzünde "lütfen zili çalmayın, bebeğim uyuyor" yazıyor, diğer yüzünde de "lütfen biraz bekleyin, bebeğimle ilgileniyorum" yazıyor. Çok hoşuma gitti, ben de hep bir yazı yazıp kapıya asmayı düşünüyordum, çünkü bizim zil de çok sesliydi, hatta sarp uyanıyor diye zili bile değiştirdik. Derginin mayıs sayısında, ama ben abone olduğum için dergi erken geliyor, belki daha marketlerde filan olmayabilir..
merhaba kızlar..biz geldik..herkese başsağlığı için teşekkür ederim..yasin okuyanlardan okumayı düşünenlerdende allah razı olsun..öpüyorum hepinizi.
hante canım biz karma ve rota olduk 4. ayda
bugün yoğurt makinam geldi ama oyun halısı gelmedi daha..bu akşam yapcam yoğurdu bakalım sonuç ne olcak
kızlarrrr
basın sağolsun canımgünaydın kızlar..moralim çok bozuk.dün gece anneannem vefat etmiş bugün öğle namazıyla cenazesi kalkıcak.durumu kötüydü annemde bir aydır yanındaydı bartında..allah mekanını cennet eder inşallah..
bide yazdıklarınızı okudum koptum tamamen..nasıl bi dünya bu..bi yanda doğum bi yanda ölüm..kafam kazan gibi..böyle durumlarda hiç ağlayamam ben şu anda taş gibi heryerim ağlayamıyorumda..:sinifsinif:
kimden kimden beklerimdesağol meltemcim çok güzel şeyler yazmışın.
ben her akşam yatmadan önce masal anlatıyorum mesela. rutin oluşturmak için.
veya eve gittiğimde büyük adammış gibi neler yaptım anlatıyorum, bebek gibi konuşmuyorum ama. sadece kelimeleri daha yavaş söylüyorum.
şimdi 1-2 el işi oyuncak yapma çabasındayım. oyuncak dediğime bakma pet şişeyle falan. bakalım ne olacak.
çok klişe belki ama kaliteli zaman geçirme çabasındayım.
bilmiyorum arasıra gelirler bana böyle. lohusalık yaşayamadım ya, şimdi yapıyorum onun için herhalde
yok bence cağan seni 2 kere emmse süt gelirhee boş boş emdiririm. Ayaz'a öyle dediydim en sonunda tükürdüydü memeyi "ne uğraşacam, em Allah em birşey gelmiyor diye"
çağan da tükürür sonunda sırnaşık şey
depresyona girmeye fırsta bulamam dimi kaydirigubbakcemile3
sordun demi niye çaldın diye o uçan sarı kızlı avatar bana daha çok uyuyii juliye değil onun için çaldım lülülülülülü çaldım emme izinli çaldım kendilerinden telif hakkını sattın aldım avatarın:dance:
kız julii ben pastalarımı yaptım yarın misaifirm var popkek yaptım incirli kurabiye kek yaptım sigara böreği sardım yarında hamur mayalıycam mantıyla kısır yapıcam napcan bende sendeki gibi tarif ettiğimde yapabilen koca yokk alsanaalsanasmile şimdi çağanı uyuttum sıra geldi bana yarınki misafirleri atlatam haftasonuda bi kafile var onlarıda atlattımı hali hazırda başka yok şincilikguclubacismile
len cadı ne cok hazırlık yapmıssın
bide cağanla
bravoooooo......
bende istiyom
gelemmiii
cadı naber kız iyi misin hiç görüşemiyoruz artık
kimden kimden beklerimde
senden beklemezdim hacı böle düşünceler
sadece emzirmek mi annelik
sen ayazın ANNESİsin bunu unutma
bunu ayaz hiç unutmuyordur ama sen unutuyon galiba
bize sürekli emzirdiğimiz halde
melisa hanım benden baska herkese kahkaha atıyo konusuyo
yedir içir besle
hanım gitsin baskalrını eğlendirdin :dilcikar:
sen ayaz için calısıp didiniiyorsun
oda büyüyünce senle gurur duycak
yok bence cağan seni 2 kere emmse süt gelir
ayazın kuvveti yetmemiştir
meme accuk böyük ayaza göre ohaoldumsmile
tutku başın saolsun canım....
esmergeçmişi okumadım ama anladığım kadarıyla ayazın sana sıcak olmadığından yakınmışsın bunu da emmemesine bağlamışsın ama öyle değil canım ben emziriyorum ama benim kız evdeki herkese gülücükler atıyor bana gelince yok...veya en son bana gülüyor ..bi sürü şaklabanlık yapıyorum b ana gülsün diye..yani emzirmekle filan alakası yok inan..sıkma canını böyle şeylere..bi büyüsün gör bak nasıl düşkün olacak sana...
günaydın kızlar
sabah nuru emzirdim babasına verdim o da hazırlanmış nuru sevip gidecekti ben de üstümü değiştirityordum tak diye bi ses ve ardından nurun ağlamnasını duydum bi koştum ki nur kusmuş babasının üstüne akıllı da üstümü temizleyeyim diye nu8ru kanepeye bırakmış nur da yere kapaklanıyorken tutmş ben hemen kucağıma aldım sustu kızım.adam hala üstüm batmıştı işe gidecem diyo yaa
dün akşam da mutfağa çağırmıştım nuru oturtmuş koltuğa düşlme diyo gelmiş mutfağa oturttum koltuğa diyo yaa sabır hiç yalnız bırakamıyom artık adamıalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?