2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

başın sağolsun cnm,mekanı cennet olsun,ben de Yasin okumaya çalışacam inş.
cnm çok güzel şeyler yazmışsın,çok bilgilendirici,sağol..
cnm nur nasıl huysuz bir bebek mi yoksa uslu mu?annenin çalışması biraz da bebeğe bağlı sanırım,
ama bana kalırsa iznini uzatabildiğin kadar uzat,ama çalışmaktan da vazgeçme derim,
geçmiş olsun cnm,Allah acil şifalar versin,gaz sorunu bizde de hala bitmedi,
bir bitseydi hayırlısıyla da rahat etseydik,bugün işyerinde yemekte nohut,mercimek çorba,cacık vs vardı tam da gaz yapan yiyecekler yesen bi dert yemesen bir dert,
sanırım bu gece de bize uyku yokeyvahedigeldismile
ayy evet yaa,Adanaya gittim geldim hep yabancı nickler,bunlar kim acaba yenimi katıldılar diye aklımı kurcalıyor benimde..temizlik konusuna gelince bıktım artık temizlikten,ev cadde kenarında çok çabuk kirleniyor,üstelik çok fazla da açmıyorum pencereleri ama nereden geliyorsa geliyor bir sürü toz..
Ayseda
Ne bilim bende inanmiyorum aslinda bide fizik okuyunca insan nerdeyse hic biseye inanmiyor herseye enerji diye bakiyor ama dedigim gibi daraldigin yalniz kaldigin durumlarda sibop gibi bisi patlamak yerine ordan veriyorum havayi:)

:)))))))

yaa neden öyle düşünüyosun esmerim sende her nne gibi emzrmek istedin ama olmadı hem ben saa bişiy diyimii annenin alnındamum yanarmış bebe tanırmış doğuranını 3 yaşına kadar kim bakarsa ona daha çok gülücük yapması normal zaten ama seni unutmaz bakıcı olayına gelince benim arkadaşımın bebesi bakıcıya anneanne diyodu fark olmuyo yanii ilgi önemli olan neticede sende onun geleceği için çalışıyosun
başın saolsun canımcım
yap bacım yap hakkındır biz lohusalık yaaprken sen hastanelerde ee kolay diğil birikimler çıksın ağlada açıl ama çok ağlama

maşallah size meltem abla hem torun hem bebe hee süpermiş

mehlika nur çok huysuz oldu hele son günlerde çok çabuk sinirlenbiyo bağırıyo saçımızı çekiyo falan

anam benim oğlanda dün gece sabaha kadargaz sancısı çekti mafitti beni sabaha kadarsarı kızdan ayrılmadı artık göğüslerimin ucu resmen acıdı yani o derece kafayı yicem yavvv bide belim bi azıyoki gece sormayın gitsin tam gazımız bitti derken tüm şiddetiyle geri geliii dün gece rahat 1 kilo almuştu çağan okaaa emmeyeohaoldumsmile yarın misaifr var ev süpürülecek pasta yapılıcak ama yapacak karı yokkmafoldumben daha çamaşırımı asacam bi balkon yıkadım anca yavvv off offf

getüremen 2 gündür dışarlardayız dün de sahildeydik rus bazarında falan bugün dinlencez hıh

nan zatii geçmişi okumaktan nevrim döndüü biz gaz konusunda uzmanlığı geçtik prof olduk uçak helikopter teyyare kocamın yapmadıı kalmii ogüdnen beri çok huysuz çağan daha şimdi anca uyudu geceden beri ıhh ıhhh ıhh ıhhh yidi ömrümü telefon olayınagelince ben onu benimkinin biüst modeli sandım çalıyım dedidim sora baktımki aynısımış seninküde adiymiş geri verem dedimlülülülülülü emme kocanın çağana bakışını unutamıyom ne kadan büyük bu bebe dirkene:)))

eşinin ve senin yaşınız kaç sorması ayup..
:roflol::roflol:
slm kızlar ben geldim
napıyosunuz bebekler nasıl iyi geçiniyomusunuz

slm cnm hoşgeldin,
ecrin sende hoşgeldin cnm,alıntı yapmıştım olmamış

yaa beyim hala tosun ne kadan büyüktü bee deyip duruyi o da unutamamış zati

naniknaniksırnaşık şey verim sizde bi gece kalsın çağan zatii daha kucan unutmak istesede unutamaza:sm_cool::teytey:
esmerim biçim biçim naber kız depresif esmerim gittimi lohusalık sendromun bak saada reçete yazdım al çağanı bi gece depresyon sendrom bişiy kalmaz:dance:

hoya;
cadı senin telefonu yürütecekmiş de son anda imana gelmiş bence kaydirigubbakcemile3

yaa aslında normal bi zamanda bunları başkası yazsa saçmalama tanır annesini derdim ama geldiler ya bana bugün ondan böyle oldum. geçer herhalde akşama kadar.

iyi geldi ağlamak ama çok dolmuşum uzun zamandır.

cıkkss olmaz, çağan gece uyumii.
ben uyuyan bebe isterem zemuszemus

Son düzenleme:
ee uyuyna uslu bebe olunca depresif oliin kızım al işte saaa memeni vee emmemde dimez :))) daha napam bi bacı olarak ben saaa bee

mehlika nur çok huysuz oldu hele son günlerde çok çabuk sinirlenbiyo bağırıyo saçımızı çekiyo falan
ayy cnm,yerim onun sinirini ben,
cnm o zaman iznini uzat,rapor mapor al,ama çalışmayı da tamamen bırakma bence..

bizim de gaz sorunumuz bitmedi yahuu,bizim kızında ağlama nöbetleri tuttuğunda eşim omuzuna alıp ayaklarını da havaya dikip uçak pozisyonu yapıyordu,bir tek öyle duruyordu zatii,
benimki de bonusu olsun çağanın,depresyon falan kalmaz,çok mülayim bişey olursun:))

ee uyuyna uslu bebe olunca depresif oliin kızım al işte saaa memeni vee emmemde dimez :))) daha napam bi bacı olarak ben saaa bee

hee boş boş emdiririm. Ayaz'a öyle dediydim en sonunda tükürdüydü memeyi "ne uğraşacam, em Allah em birşey gelmiyor diye"
çağan da tükürür sonunda sırnaşık şey

benimki de bonusu olsun çağanın,depresyon falan kalmaz,çok mülayim bişey olursun:))

depresyona girmeye fırsta bulamam dimi kaydirigubbakcemile3

kız cadaloz niçin julinin avatarını çaldın,nicke bakmayınca juli saniim seni,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…