ayy pardon yarın yazmışsın,körün gözmüyüm neyim
kızlar yarın saat 10:00'da trt1'de 15 yaşındaki yeğenim çıkacak televizyona.
kendisi otistik ve evinde çekim falan yapmışlar. sanırım belgesel tarzı birşey.
otistik çocuklarla ilgili bir programmış.
uyarsa seyredin isterseniz.
bebe aklını başından aldı kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
sabah nuru emzirdim babasına verdim o da hazırlanmış nuru sevip gidecekti ben de üstümü değiştirityordum tak diye bi ses ve ardından nurun ağlamnasını duydum bi koştum ki nur kusmuş babasının üstüne akıllı da üstümü temizleyeyim diye nu8ru kanepeye bırakmış nur da yere kapaklanıyorken tutmş ben hemen kucağıma aldım sustu kızım.adam hala üstüm batmıştı işe gidecem diyo yaa
dün akşam da mutfağa çağırmıştım nuru oturtmuş koltuğa düşlme diyo gelmiş mutfağa oturttum koltuğa diyo yaa sabır hiç yalnız bırakamıyom artık adamıalsanaalsanasmile
ben işte oluyorumizlerim canım boş otrcam zatii
dün eve gittm aklım sıra buğlemi yıkayacktım sonra dinlecektim çat kapı misafrm geldi acele bi kek yaptım ,bi milföy gelen misafrde elmalı pasta getrmiş zatii otrduk yedik 10 bucukta gittler.buğlemde çok huysuzdu sebepsiz birazda ateşi vardı dişlerimi acaba elini ağzından çıkarmadı ayaklarıyla tepindi sanki bi ağrısı vardı uyumadı hiç yarım fitil verdim yarım saat sonra rahatladı 10du uykuya daldı. dün çok yoruldum 11de yattım sabah 7ye kadr delksiz uyku çektim
kızlar yarın saat 10:00'da trt1'de 15 yaşındaki yeğenim çıkacak televizyona.
kendisi otistik ve evinde çekim falan yapmışlar. sanırım belgesel tarzı birşey.
otistik çocuklarla ilgili bir programmış.
uyarsa seyredin isterseniz.
dün eve gittm aklım sıra buğlemi yıkayacktım sonra dinlecektim çat kapı misafrm geldi acele bi kek yaptım ,bi milföy gelen misafrde elmalı pasta getrmiş zatii otrduk yedik 10 bucukta gittler.buğlemde çok huysuzdu sebepsiz birazda ateşi vardı dişlerimi acaba elini ağzından çıkarmadı ayaklarıyla tepindi sanki bi ağrısı vardı uyumadı hiç yarım fitil verdim yarım saat sonra rahatladı 10du uykuya daldı. dün çok yoruldum 11de yattım sabah 7ye kadr delksiz uyku çektim
maşallah maşallahşu buğlemin uykularına da maşaalh yaa ne güzel deliksiz uyuyo
maşaallah cnm,buğlem gece emmek için kalkmıyor mu?ben doğum yaptım yapalı 8 saat uykuyu göremedim,hatta 5 saat deliksiz hiç uyumadım en fazla 4 saat uyudu o da parmakla sayılacak kadar az,dün gece koktuğum olmadı yine de,9,5 da yatırdım,12'ye doğru kalktı,emzirdim yatırdım,2,5 gibi tekrar kalktı,yine emzirip yatırdım,4,5 civarı tekrar kalktı bayağı uzun emdi,5,5 da yatırdım 7'ye doğru tekrar kalktı,arada gaz sancısı tutup gazını çıkarıp geri yatırdıklarımı saymıyorum,dün eve gittm aklım sıra buğlemi yıkayacktım sonra dinlecektim çat kapı misafrm geldi acele bi kek yaptım ,bi milföy gelen misafrde elmalı pasta getrmiş zatii otrduk yedik 10 bucukta gittler.buğlemde çok huysuzdu sebepsiz birazda ateşi vardı dişlerimi acaba elini ağzından çıkarmadı ayaklarıyla tepindi sanki bi ağrısı vardı uyumadı hiç yarım fitil verdim yarım saat sonra rahatladı 10du uykuya daldı. dün çok yoruldum 11de yattım sabah 7ye kadr delksiz uyku çektim
benim eşim de olur olmadık herşeye dikkat et şöyle olur dikkat et böyle olur,düşüreceksin vsvs uyarıp duruyor,gınaa geldi artık,dikkat edin canım ben diyorum ama ben yatıp yuvarlınıyorum harekt yaptryorum ben yaptıkça eşim sinir oluyor çocuğun bi yerini bişey yapcan diye hep tersine olur zaten .ama dikkat etmek lazım artık destkli bırakmak en iyisi dönebilirler benimki kıçın kıçın kayıyor aşağı doğru artık
günaydın cnm..günaydın kızlar
gunaydınnnlarrrrr. normalde ben bugun çalışmıyorum süt iznimi kullanıyorum. ama misafirler öğlen gidecek işteyimm
cumartesi kölesi seni kaydirigubbakcemile3
olm 8 saat uyku veletli anneye haramdır.
sen daa ne istiyon.
valla cadı gelir şimdi çağanın gazı vardı uyumadım der çatar sanakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?