2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..
esmer açtım trt 1'i 7 numara başlii,o bitince mi başlıcak acep

ben işte oluyorum izlerim canım boş otrcam zatii

dikkat edin canım ben diyorum ama ben yatıp yuvarlınıyorum harekt yaptryorum ben yaptıkça eşim sinir oluyor çocuğun bi yerini bişey yapcan diye hep tersine olur zaten .ama dikkat etmek lazım artık destkli bırakmak en iyisi dönebilirler benimki kıçın kıçın kayıyor aşağı doğru artık

kızkardeşimin 2 çocuğu var,o biraz daha akıllıydı benden,
aklımın yarısı birincide gitti diğer yarısı da ikincide gitti deyidide ondan esinlendim:))

dün eve gittm aklım sıra buğlemi yıkayacktım sonra dinlecektim çat kapı misafrm geldi acele bi kek yaptım ,bi milföy gelen misafrde elmalı pasta getrmiş zatii otrduk yedik 10 bucukta gittler.buğlemde çok huysuzdu sebepsiz birazda ateşi vardı dişlerimi acaba elini ağzından çıkarmadı ayaklarıyla tepindi sanki bi ağrısı vardı uyumadı hiç yarım fitil verdim yarım saat sonra rahatladı 10du uykuya daldı. dün çok yoruldum 11de yattım sabah 7ye kadr delksiz uyku çektim

ben işte oluyorum izlerim canım boş otrcam zatii

cumartesi kölesi seni kaydirigubbakcemile3

olm 8 saat uyku veletli anneye haramdır.
sen daa ne istiyon.
valla cadı gelir şimdi çağanın gazı vardı uyumadım der çatar sanakaydirigubbakcemile3

yarın mutlaka izlemeye çalışacağım.

hamarat hatun. valla o saatte bana çat kapı misafir gelirse biskuvi yerlaelaelaelaelae

şu buğlemin uykularına da maşaalh yaa ne güzel deliksiz uyuyo
maşallah maşallah

sus bakayım sen senle esmer konuşmasın zaten uslu uyuyan çocuklarınız var hala yorgunum demeyin cadıya gerek kalmadan ben başlarım şimdi deliksiz 7 saat uyku uymayalı çoooook zaman oldu uyku nedir nasıl bişeydir bilen varmı acepmafoldumben

gunaydınnnlarrrrr. normalde ben bugun çalışmıyorum süt iznimi kullanıyorum. ama misafirler öğlen gidecek işteyimm

maşaallah cnm,buğlem gece emmek için kalkmıyor mu?ben doğum yaptım yapalı 8 saat uykuyu göremedim,hatta 5 saat deliksiz hiç uyumadım en fazla 4 saat uyudu o da parmakla sayılacak kadar az,dün gece koktuğum olmadı yine de,9,5 da yatırdım,12'ye doğru kalktı,emzirdim yatırdım,2,5 gibi tekrar kalktı,yine emzirip yatırdım,4,5 civarı tekrar kalktı bayağı uzun emdi,5,5 da yatırdım 7'ye doğru tekrar kalktı,arada gaz sancısı tutup gazını çıkarıp geri yatırdıklarımı saymıyorum,
dipnot:bu uyumuş hali,
önceki günkü uyumamış halini hiç yazmayayım,
uyuyan bebeklerin anneleri maşaallah bebeklerinize...

benim eşim de olur olmadık herşeye dikkat et şöyle olur dikkat et böyle olur,düşüreceksin vsvs uyarıp duruyor,gınaa geldi artık,
günaydın kızlar
günaydın cnm..

Son düzenleyen: Moderatör:
cumartesi kölesi seni kaydirigubbakcemile3

olm 8 saat uyku veletli anneye haramdır.
sen daa ne istiyon.
valla cadı gelir şimdi çağanın gazı vardı uyumadım der çatar sanakaydirigubbakcemile3

öyle yorulmuşumki sana anlatmam öyle güzel uyudumki :dilcikar:nasıl sabh ne oldu anlamıyorum .he vallah o kızıyorya ama ben nankörlük yapmıyorum bacım çok şükür allahıma maşallh süphanallah

allah yardım ediyor bi söz varya allah dağına göre kışını veriyor esmer biz çalışıyoruz ya rabbim bizide öyle dinlendiyor:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…