2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun tutkucum, benim de gögüslerim bir gece aniden sertlesip agrimaya baslamisti ertesi gün sabah pompa alip hemen bosaltmistim gögüslerimi ucundan kurtuldum yani, Allah sifa versin ins. bir an önce iyilesirsin.

ecrin boşver gitsin tekbaşına hiç üsteleme beni niye götürmedin bile deme umursama..şimdi canın sıkıldı senın iyice konuyu açarsan iyice tartışırsınız boşver..

tutku geçmiş olsun , benımde oldu 2-3 defa sıksık emzir emzirmediğin zamanda sağ canım. yarına hiçbişeyin kalmaz.

kızlar bir haftadır boğuluyorum eymen le uğraşmaktan
ateşle başladık huysuz sürekli ağlar
salı akşamı saat 7 civarları krize girdi ağla ağla morardı doktoruna zor yetiştim gaz dedi
perşembe günü vücudu kompleee kırmızıya bulandı aynı kızamık gibi
kaynanam kızamık dedi sakın ateş düşürücü falan vermeyin dedi verdik deyince eyvaaahh inşallah bişe olmaz dedi korkumdan öldüm
cuma doğru doktora doktor bu kesin alerji diyoo
gıda paneli yapıldı neye karşı alerjisi var bakılcakk daha sonuçlar çıkmadı
burayıda takip edemedim bu yüzden
hediyemi bile başkasına aldırdım o derece yanii sadece yollamaya ben gittim

vavelya tutku geçmiş olsun canlarım bende misafirlerimi yolcu ettim bebeğimide uyuttum geldim bi sizlere bakıyım dedim kocam bilgisayarı yapma derdinde mause yapılmıyo vatandan almıştık bide onu gürhana örümcekli oyun mausuydu azda değil 40 liraya hemide yüzde 20 indirimlidi garantiden değiştirmezlermi acaba günahda almak istemiyom ama eşimde onlar yapmasa durup dururken ne olcek diyo aman dedim boşver ben alırım yenisini oğluma haşlığımdan dedim şimdi bi gayret bilgisayarı yapmaya uğraşiii bu gece sabahlar sanırım allahtan anlıyoo bugün 30 liraya kablolar almış dahada 30 liralık daha kablo alcakmış allahım bunlar nasıl çocukllarmış anlamadım gittii bilin arkasındaki kabloları koparmışlar reesmen annelrini bugün faccede gördüm söledim ayy hasar çokmu kusura bakmayın ne olur diyoo sordum çocuklara biz ellemedik diyolar diyo sanki başkası girdi o odayada onun çocuğundan başkada çocuklu yoktu çocuk dediğimde biri 5 biri 4 e gidiyo bidahamı többe kabul etmem onları kocamla kötü ettüle beni

merhaba kızlar nasılsıız bakalım ben bursada annemlerdeyim dayanamadım internet paketi aldım 1 haftalık misafirden fırsat buldukça gircem biraz geçmişe bakayım hepsini okuyabilmem mümkün değil ama hiç değilse yakın geçmişi takip etmek lazım di mi ama

iyi geceler kızlar a.s.

tutku gecmiş olsun
vaveyla oğlusunada gecmiş olsun... şimdi nasıl....

kız juliii bitirdinmi işleri barıştınmı gişiynen

mutfağı bitirdim
parıl parıl olduzemuszemus

koceyle barısmadık :dilcikar:
arkadası aradı bugün
pasta almıslar gelsene dedi
sonra benim herifte ordaymış
onu göndeer öle gelcem dedim
tamam sen gel yenge dedi gittim balkona cıktı sonra geldi
arkadası aracı kullanarak bi kaç laf etmeye calıstı
ama bu sefer cok kinliyim yaaa çokk hemde......

en neyin kini kızım o sana demiş sen onaa siz bu gece baruşusunuz içime doğdu hatta meloşa kardeş bilem gelebüliii:teytey:
hee hacı düdüklüalacağıdımya almıyom vazgeçtim çok pahalımış o o ne kızım evmi alıyok düdüklümü:)

heçç işim olmaz
altta biracı var orda şimdi efkarlı herhal :dilcikar:

söz verdin bi kerem alcam dedin banane banane :umursamaz:

didim emme ben ne bilem senin isteğinin yarım milyar olduğunu esmerin tek taşları 200e bile vvaaa senin düdüklünün ucuzu yok ben napam kocanın kafa iiyi olusa alduruver netten muhahahaha zatii yemek yapmıyon adama ne alcam beee

o olarsa en gözel yemekleri yaparım ben zemuszemus

heh iti an çomaa hazırla geldi
çok lazımdı sankiiialsanaalsanasmile

merhaba kızlarrr..benimkide geldi önce bişi demedim.tv izliyodum kanalı degiştirdi bende tekrar degiştim neden degiştiriyorsdun dedi cvp vermedim..neyse salona gitti yattı bende bayagı bi sonra gidip hadi yataga dedim mırın kırın sen git ben gelmicem vs dedi bende amannnnnn seni adam yerine koyanda suç dedim:))kapıyı çarptım çıktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…