2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

daş garanti olmaz ben harç yapıp beton dökcem juli.istersen sanda veririm nede olsa inişaatçıyız biz.bi c25 beton kesin çözüm...

ben de böyle düşünüyordum ama sonra nusret kaya nın kitabında bebeklerin tuvalet eğitiminin gelecekteki psikolojisi ve cinsel kimliği için ne kadar önemli olduğunu, bebeğin altını mümkünse bir kişinin değiştirmesi gerektiğini, hatta titizlik yapıp bebeklerin genital bölgesiyle çok fazla oynamanın zararlarını okuyunca eşimin alt almasını görme isteğimden vazgeçtim, ayrıca evdeki otorite mercii baba, şefkat mercii anne olmalıymış, tersi olursa kötüymüş, otorite annede olmamalı yani, anne baba hep aynı şeyi söylemeliler, farklı konuşmamalılar tabii, o kadar çok şey var ki gözden kaçan fakat çocukları sonradan etkileyen, çok ufak ayrıntılar aslında...

bence kafaya hiçbirşeyi takmayın, bugün, aşılama yöntemiyle ikiz bebeklere hamile kalan kuzenim, 5 ayı doldurmuşken bebeklerini kaybetti, çok üzgün tabii ki, onun için de dua eder misiniz, tekrar bebeği olsun diye, duanın mucizesine çok inanıyorum ben, özellikle çok sayıda ve temiz kalpli insanlar tarafından yapılınca, sizler gibi, ufak tefek şeyleri de kafaya takmayın sakın, Allah bebişlerimize sağlık versin inşaallah...

başınız saolsun geçmiş olsun canım dualarımız zaten herzaman müşterek ama şimdi içimden bolbol dua ettim rabbim arattırmadan hemen sağ sağlim evlatlar versin kuzenine:Saruboceq:

naber sec nasılsın kız sende ben gibi uyuyamadınmı pazar sabahı pazar sabahı:bbo:anam bide gece 3e kadar çağan uyudu ben faceede laklak yaptım sorada çağan uyumadı şimdide uynaığız uykum varrrr

burda kimse kalmamis ben de oturmus bebikimin uyumasini seyrediyorum :)
guzum ya ne de güzel uyuyodur o şimdi
sağol canım..birden oldu anlamadım bende..ateşlendim halsizlik falan vardı.gittim dr a mastit başlangıcı dedi.antibiyotiğe başladım
bol bol sağ geçer 2 güne

bu arada benim bebik bugün 3 bucuk aylik olmus zaman ne cabuk geciyor

benımde 3,5 aylık oldu poseidon. inşallah mayıs ayıda çok çabuk geçer.
maşşallah

çok geçmiş olsun

kadın apaçık yalan söylemiş ya da çocuklar yalan söylemiş
yok ben yaptım da sizin üzerinize attım de
ben olsam o kadını faaceden de silerdimalsanaalsanasmile

kaça aldın gız

nolcek culi sonraki planın ney

anaaaam çok korkuyom
bunların ayaklarına daş bağlayıp denize atmak lazım :dilcikar:
ben attırman ne de olsa parasını yiyom daha çok yiyip daha çok sinir ederinsositososito

sen hep paylaşsana bizle bunları çok güzel bilgiler
ee banyoyu da mı tek başımıza yaptırcaz

Allah sağ salim kucağına yeni bebeğini aldırsın inşallah
naber sec nasılsın kız sende ben gibi uyuyamadınmı pazar sabahı pazar sabahı:bbo:anam bide gece 3e kadar çağan uyudu ben faceede laklak yaptım sorada çağan uyumadı şimdide uynaığız uykum varrrr

kk pohuna uyuma sonra da çağan uyutmadı de sen bunnarı külaama annat sen cimcirmişindir eccik daha nete gireyim diyealsanaalsanasmile

geçmiş okucam diye cadının yazdıklarını görmedim sabahın 7 sinde ece uyandı
onunla uğraşırken uykum kaçtı
şimdi uyudu ben de gidip uyuyem bari

hoya 11 tl'ye aldım
wi fi kablosuz internet var burda
ben de gittim 1 haftalık abonelik yaptırdım
iyi oldu walla

iyi yapmışın afiyetle ye şekeropuyorumnanaktan ne yemesi kullan sapııttım gene

bende sabah 7de kalktım 9da çağanı uyuttum uyku sersemi çağanı babasına bıraktım hediyelerimi tamamlamaya çıktım birkaç parça bişiy daha aldımlcvyada gittim büyük oğluşuma hedaye alcaktım emme saat 10 oldu daha açmadıla sinir ettiler beni bende geldim 12de açille sanırsam herkez uyuyodu bi ben gezengeç çiftlikte gezindim ama hedaye aldım şu alacağım kişi uykusuz uykusuz şu fedakarlıklarımı bi bilse ahhh ahhh başkası olsa yatar uyur bebesi uyurken ben senin için çıktım gene kıymetimi bill...... ahhh ahhh esmerden rütüklü olmasam adınıda sölerdim emme rütük kızziii baaa sora

selam kızlar iyi pazarlar nasılsınız
demek juli hanım barışmamış vavvv

anneler gnüne kayınvalideme ne alıcaz yaa

gunaydın kızlar..eşim ayrisi aldı gitti anasına bana bişi demedi sadece yukarı gitcez dedi bende ii dedim giydirdim ayrisi verdim eline şok oldu:)))ben gitmeyince renk menk gitti adamda bakalım ne cvp verecek anasına danasına:)))

iyi yapmışsın
şu adamlarım emri vaki yapmalarına çok kızıyorum
ben de dün kaynanama verdim veriştirdim

ne hediyesi semiha kaynanama çorap bile almıycamlmaz:

dogumdan sonra kaynanamla biz öyle birbirimize girdikki birak hediyeyi selam bilem vermiyorm ben ona :dilcikar:

slm kızlar nasılsınız?
ecrin barışmadın mı daha kocanla? yazık kız ademceğize
semiha ben anneme ne alacağımı bile bilmiyorum
kayınvalideme bişey almıcam uzakta olmanın avantajlarını kullanıyorum
aslında elektrikli semaver almak istiyordu şimdi aklıma geldi internetten alıp göndersem mi ki acep?

selam kızlar iyi pazarlar nasılsınız
demek juli hanım barışmamış vavvv

anneler gnüne kayınvalideme ne alıcaz yaa
hiçbişey
zaten aldıklarımı beğenmez kullanmaz ihtiyacım yok der
oğlu da odun zaten ben alalım demesem aklına bile gelmez

bu işin sonundan korkmaya başladım ben

iyi yapmışsın
şu adamlarım emri vaki yapmalarına çok kızıyorum
ben de dün kaynanama verdim veriştirdim

ne hediyesi semiha kaynanama çorap bile almıycamlmaz:

noldu kız anlat anlat

dogumdan sonra kaynanamla biz öyle birbirimize girdikki birak hediyeyi selam bilem vermiyorm ben ona :dilcikar:

konuşmuyo musun

ben de uzakta olmanın avantajını kullancam
gerçi geçen sene kargoyla yolladıydık bu sene kargoya para vereceme o paraya başka şey alırım deycem o öyle diyo çünkü

anam herkes dertli kayınvalidelerden,malesef bizimki hediyesiz asla kabul etmez laf bile çarptırır
annem de bana almayın bişey dedi

sced aranız iyiyse hoşunada giderse yap böyle bir jest tatlım
özledim ankaraya ne zaman gelceniz

hoya öperim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…