2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya tarihin belli olması iyimi kötümü bilemedim şimdi,
biz eşimle ha bu gün ha yarın derken günler geçiyor sanki
am a yine de çok ya 1 aydan fazla sat a göre

evet canım senle günlerimiz aynı beraber gün sayıyoruz ama daha erken zaten gelmesinler dur bir 36 yı bitirelim.bebeğin kilosu filan nasıl canım benimki en son geçen hafta kontrolde 2800 gr dı doktor doğsada korma dedi.ama zati gelmeye niyetli değilmiş oda.

evet ben zaten beyin gücüne çok inanan biriyim bencede beyne komut vermeyelim vakitli doğsunlar sağlıkla gelsinler sayılı vakit geçecek illaki

maşallah senin bebeğine 2800 çok iyi
benimki 1 hafta önce 2300 gr dı

aslında iyimi bilmiyorum gebelik şekeri var bende bebek te etkilenmiş sanırım ondan dombik biraz o yüzden korkuyorum doktorum dikkat et dedi son dakika gol yemeyelim filan dedi çok korkuttu beni.diyette çok yapamıyorum uyamıyorum bir türlü oda ayrı bir endişe konusu benim için yani bide üstelik tüp bebek benim bebem ben onu ne kadar büyük çabayla yaptım bir bilsen rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu her gece dua ediyorum.

canım ya çok takma bence ciddi bişey olsa gol mol demez heralde espri yapmış yani
az kalmış ya önce de olsa bişey olmaz demiş bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…