esmer sütümü sağıp dolaba koydum eve gidince poşete koyup derin dondurucuya atabilirmiyim,
selam kızlar ben geldim aşılarımızı olduk çok agladı ayris hiç böyle aglamamıştı çok üzüldüm.3,5 cm uzamış 900 gramdan fazla almış çok sevindim:)))
selam kızlar ben geldim aşılarımızı olduk çok agladı ayris hiç böyle aglamamıştı çok üzüldüm.3,5 cm uzamış 900 gramdan fazla almış çok sevindim:)))
slm kızlar delf feyaze çok geçmiş olsun
günaydınnn
acayip uykusuzum. Ayaz'ın huysuzluklarına gece huzursuzluğu da eklendi. ohaoldumsmile
4 kere kalktı gece. kalkmadığı anlarda da emziğini düşürünce elini emmeye çalıştı hep, uyandırdı kendini.
umarım diş huysuzluğudur ve geçicidir. :bbo:
2 saat uyudum tüm gece. bildiğin 120 dk yani.
gündüz de anamın kanını kurutmuş zaten. hep ağlamış, hep kucak istemiş. :gitme:
buğlemde çok hasta burnu çok tıkalı nefes alamıyor .öksürk bi yandan cumartesi gelen misafr abimn hanımı hiç sevmem grip geldi kesin buğlem ondan kaptı şifayı ben olsam gitmem küçük bebeği var diye ne kadr saygısız bu insanlar yaaa.elime verseler 1 kaık suda boğarım 2 senedr görüşmyordum buğlem doğdu abim dayanamayıp gelyor buğlemi sevmeye oda gelyor gıcık kapıyorum yüzsüz onu sevmedğimi bilerek gelyor
selam kızlar a.s.
allaha cok şükür mevlüdü atlattım
yarın tekirdağ gidiyorum
pc de götücem annem net ayarlamış
ordan da kusadasına gidicez
bi ay sonra döneriz eve
koceyle tam barıstık derken
tekrar kavga ettik
ama uzatmadım küs ayrılmayalım die
eskisi gibi değil ama yinede konusuyoz
mehlikasu*, irem4006, cadoloz435, essmeralda, ceyce, şişmancık, Chileck
hepinize günaydın.dün topik karışmış konu hakkında yorum yapmam ama olmasa daha iyi olurdu burda hepimiz arkadaşız :teselli:
slm kızlar delf feyaze çok geçmiş olsun
vaveyla üyeligini sildirmişmi?
kızlar umarım herkes ıyıdır ya nasıl gırıyosunuz internete ben berille uğrasmaktan tek basıma bısey yapamıyorum uyusa yemek temızlık 10 dkbosluk buluncada kendımı kanepeye atıyorum...
şimdi uyudu ama durmadan kıprasıyo başını beklıyorum...inşallah herkesleer ıyıdır
kızlar umarım herkes ıyıdır ya nasıl gırıyosunuz internete ben berille uğrasmaktan tek basıma bısey yapamıyorum uyusa yemek temızlık 10 dkbosluk buluncada kendımı kanepeye atıyorum...
şimdi uyudu ama durmadan kıprasıyo başını beklıyorum...inşallah herkesleer ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?