2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer sütümü sağıp dolaba koydum eve gidince poşete koyup derin dondurucuya atabilirmiyim,

olur olur.
ama işteyken dolapta dursun

selam kızlar ben geldim aşılarımızı olduk çok agladı ayris hiç böyle aglamamıştı çok üzüldüm.3,5 cm uzamış 900 gramdan fazla almış çok sevindim:)))

evet artık akılları erdiği için daha çok ağlıyorlar

selam kızlar ben geldim aşılarımızı olduk çok agladı ayris hiç böyle aglamamıştı çok üzüldüm.3,5 cm uzamış 900 gramdan fazla almış çok sevindim:)))

maşllh ayrisime buğlemde çok ağlamıştı ama ateş felan olmamıştı çok şükür

valla ben ne olur ne olmaz diye az önce calpol verdim bi çay kaşıgı.inş bişi olmaz..

canım aksam aynı seylerı yasamısız ben de 2 saat uyumadım sayılır benımkının de burnu tıkanıp durdu acmak ıcın ugrasırken de bayaa agladı..
dıs cıkaracaklar artık tabıı bayaaa huzursuzluk baslayacak artık bıze..

gecmıs olsun canım ay soyle dusuncesızlere sınır oluyorum yaa bıze de bırı gelmıstı oyle mendılı yetıstıremıyor o kadar hasta bıde evı gezdı cok sınır olsum bebegı cıkarmadım ben ama evı gezdı hemde kendı olsa bırtek hasta ufak kızını da almıs heryere elledıler sonra habıre dezenfekte etmekle ugrastım heryerı..

julııı bu sefer goruselım kııı bayaa kalacan ugrasana gecerken valla cok sevınırım :))
yada baska turlu ayarlayalım..

mehlikasu*, irem4006, cadoloz435, essmeralda, ceyce, şişmancık, Chileck

hepinize günaydın.dün topik karışmış konu hakkında yorum yapmam ama olmasa daha iyi olurdu burda hepimiz arkadaşız :teselli:

ne oldu kız topıge cok merak ettım kım kım karısmıs haydaaa..:mymeka:

sagol cadı..feyzacım..
rota 2 ayda bir olması gerekmiyormu bizim dr sizinki daha kapsamlı bir rota dedi bizimi sallıyor ne her ay oluyormuş geçen ay ilk dozu olmuştu bu ayda 2.oldu gelecek ay 3.doz.alah alalh.

kızlar umarım herkes ıyıdır ya nasıl gırıyosunuz internete ben berille uğrasmaktan tek basıma bısey yapamıyorum uyusa yemek temızlık 10 dkbosluk buluncada kendımı kanepeye atıyorum...
şimdi uyudu ama durmadan kıprasıyo başını beklıyorum...inşallah herkesleer ıyıdır

canım geçmiş olsun. ne yapalım o aşılar onların iyiliği için. maşallah ayrise
slm kızlar delf feyaze çok geçmiş olsun

slm canım sağolasın

vaveyla üyeligini sildirmişmi?

evt canım

hoşgeldin canım. bayağıdır yoktun sen. bütün bebcikler huzursuz sanırım bu aralar.

hep aynıyız canım ben anakucağına koyuyom bi yandan onu sallıyom bi yandan buraya yeitişiyom biz iyiyiz sen nasıllsın beril hanım nasıl

ohh be sonunda kahvalti edebildim, sacimi da kuruttum,
kizlar benim sipa dönmeye basladi yavas yavas artik yalniz birakamiyorum düser diye korkuyorum sizinkiler nasil?

ayvalık biz tembeliz canım burda lak lak:)))
övünmek gibi olmasın ama ben çok hızlıyımdır çok hızlı yaparım herşeyi çok zamanım kalıyor hem buraya bakıyorum hem yemek hem ütü hem çamaşır arada ayrisde bakıyom yalan demim:)))vs...

bizimki kız tembel dönmüyor dr sordum ee bu dönmüyo dedim güldü adam normal bidahai ay döner dedi dönmemesi daha iyi düşer falan dedi:)))kilolu iri bebekler daha çabuk dönüyor dedi.bu dr kızıma zayıfmı demek istedi acep:))

ecrin öyle bakiyorki tepeye tepede bise ilgisini cekti heralde deyim bebegi ceviriyorum bu sefer öteki tepeye bakiyor kaydirigubbakcemile3
öndekileri zaten görüyorum onlar kacmiyor ben kacana bakiyim diyor heralde

ecrın tebrık ederım ya bende afedersın motor takmıs gibiyim ama bıtmıyo ya...
benım kızımda donmuyo benım kızımda zayıf ama benım bıldığım çok kılolu bebekler gec doner ama

mecburen yaninda oturuyorum görüs alanindan cikinca agliyor, aksine de internet calisma odasindan cekiyor bebe salonda yatiyor arada gelip bakiyorum
yine agladi velet gidip bakiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…