2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aklıma gelmişken dun verdigim kurabiye tarifinde bir yumurta olcaktı.gece aklıma geldi:))

selinsel tarif şöyle:)
1 yumurta
1 çay bardagı toz şeker
1 çay bardagı sıvıyag
yarım paket margarin
vanilya
kabartma tozu
bi paket kakao
yeterince un.
bunu kulak memesi kıvamında yoguruyorsun sonra minik minkl yapıyorsun
piştikten sonra ılıkken
birbuçuk su bardagı süt
bir su bardagı şekeri karıştır şerbet gibi
soguk olcak ama sakın pişirme:)
kurabiyeleri batır içine.
afiyet olsun.

merhabalar kızlar nasılsınız
hasta olan bebelere geçmiş olsun inş.hemen iyi olurlar
dünkü tatsızlık ta umarım bidaha olmaz
bide az önce sağlık ocağına gittik demirin yanağının iki yerinde kırmızılık oldu onu gösterdim dermatit olmuş öpmekten olabiliyormuş tükürük yapıyormuş krem verdi süreceğiz aylık kontrolümüz değildi ama tartıya koydum 8200 olmuş maşallah benim tosunuma
bende hedayemi paketledim ptt kargoyu aradım gelip almalarını bekliyorum yarın akşam elinde olur arkadaşın inş.beğenir

benim fıstığımda artık dönüyor dün çok hastaydı uyuklayıp durdu sürekli yan yatırdım gazını çıkarmk için uyudu bnde yüz üstü yatrdım o fırsatla mutfağa gitmiştm geldim ki sırt üstü dönmüş geri uyuyor nasıl becerdi hala anlamış değilim

eline sağlık ecrin. bir an önce denemem lazım çünkü haftaya rejime başlıyorum. zaten rejime başlıyorum diye diye yiyorum sürekli dolayısıyla yaptığım diyet o sırada aldığım kiloları vermeye yetiyo ancak.

bu arada benim gibi eşinin eskisi gibi olmadığını düşünenler genelde kız anneleri mi yoksa erkek annelerinde de aynı durum var mı? diyorum ki acaba kız babaları kızlarına daldı da unuttu mu anneleri mafoldumben bizde genelde baba kız dayanışması olurdu ben evlenmeden önce. şimdi de bizim kızlarla babalarında mı var öyle bi durum fisfisfis

dün bende kek yaptım ama yağ koymayı unutmuşum nasıl iyimi becermişim dimi kızlarsempatiksalakcinni

kızlar burun aspiratörü otri bebenin mi daha iyi yoksa we nin ki de iyi mi?
hangisini alalım..acele cevap verirseniz sevinirim

bir de serum fizyolojik küçük tüplerde olandan mı kullanıyorsunuz..

veeninki hiç bi işe yaramıyo otri bebe biz netten aldıdık gelmesi nerdese 20 günü buldudu samsunda bulamamıştım veenin 2 tane aldık ikiside birer gün sora meftaa oldu hemde tam temziliyo bebenin burnunu

biz büyük okyanus suyu alıyoruz hem en zararsızı o büyük şişesini 30a aldık daha yeni önceki ufağıydı 22di büyüğü daha iyioluyo bide doktor bize dediki sürekli temizleme bebenin burnunu dedi bolbol okyanus suyunu sık burnuna masaj yap çok tasvip etmiyom ben dedi ama çok dolu olunca çekiyoz yine

mehlika wee aldım ama hiç kullanamıyorum dün o kaaa uğraştım ama yok olmuyor

esra banamı aldın canım neden zahmet ettim beğenirim enden beğenmeyimki sen yolla banaadresi esmer yalnış verdise ben sana verim genesırnaşık şey aşağıdaki kızlar sizlerde bana yollayın hediyeleri uğraşmayın öle ayrı ayrı toplu bana yollayın tamtur düdüklü tek taş herşey kabulumdürsempatiksalakcinni:1hug:

dün bende kek yaptım ama yağ koymayı unutmuşum nasıl iyimi becermişim dimi kızlarsempatiksalakcinni

ben bazen kabartma tozu koymayı unutyorum. tart gibi oluyor kaydirigubbakcemile3

kesinlikle otri bebe
hayat kurtarıcı bişey :lepi:

yess onlardan.
18,50 yetale. içinde 10 tüp vardı sanırım

mehlika ben öyle şeyler hiç kullanamdım kullanmıyorumda ayrise..fizyolojik serum bugune kadar 2 tane ancak açmışımdır duruyor öyle..gerek olmadı hiç çok şükür..

ben bazen kabartma tozu koymayı unutyorum. tart gibi oluyor kaydirigubbakcemile3

kesinlikle otri bebe
hayat kurtarıcı bişey :lepi:

yess onlardan.
18,50 yetale. içinde 10 tüp vardı sanırım

benim güzel kabardı ıslak kekdi sosuna kattım azda olsa kurtardım olayı neyse

18,50 tl almıştım şaşrdım hatta nie bu kadr pahalı die içine bakınca 10 tane gördüm iyi neyse dedim delikafaduldençok mu cimriym neyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…