merhabalar kızlar nasılsınız
hasta olan bebelere geçmiş olsun inş.hemen iyi olurlar
dünkü tatsızlık ta umarım bidaha olmaz
bide az önce sağlık ocağına gittik demirin yanağının iki yerinde kırmızılık oldu onu gösterdim dermatit olmuş öpmekten olabiliyormuş tükürük yapıyormuş krem verdi süreceğiz aylık kontrolümüz değildi ama tartıya koydum 8200 olmuş maşallah benim tosunuma
bende hedayemi paketledim ptt kargoyu aradım gelip almalarını bekliyorum yarın akşam elinde olur arkadaşın inş.beğenir
siizn bebelerin burunlarımı tıkanıyor sürekli anlamadımki?
sağolun kızlar ,eşim eczaneye gitmiş oradan aradıda otri bebeyle o küçük tüplerden al dedim,
bir de bebedor göğüs pedi al dedim,
ohh be sonunda kahvalti edebildim, sacimi da kuruttum,
kizlar benim sipa dönmeye basladi yavas yavas artik yalniz birakamiyorum düser diye korkuyorum sizinkiler nasil?
ayvalık biz tembeliz canım burda lak lak:)))
övünmek gibi olmasın ama ben çok hızlıyımdır çok hızlı yaparım herşeyi çok zamanım kalıyor hem buraya bakıyorum hem yemek hem ütü hem çamaşır arada ayrisde bakıyom yalan demim:)))vs...
ecrın tebrık ederım ya bende afedersın motor takmıs gibiyim ama bıtmıyo ya...
benım kızımda donmuyo benım kızımda zayıf ama benım bıldığım çok kılolu bebekler gec doner ama
merhabalar kızlar nasılsınız
hasta olan bebelere geçmiş olsun inş.hemen iyi olurlar
dünkü tatsızlık ta umarım bidaha olmaz
bide az önce sağlık ocağına gittik demirin yanağının iki yerinde kırmızılık oldu onu gösterdim dermatit olmuş öpmekten olabiliyormuş tükürük yapıyormuş krem verdi süreceğiz aylık kontrolümüz değildi ama tartıya koydum 8200 olmuş maşallah benim tosunuma
bende hedayemi paketledim ptt kargoyu aradım gelip almalarını bekliyorum yarın akşam elinde olur arkadaşın inş.beğenir
super yag da neymısss..dün bende kek yaptım ama yağ koymayı unutmuşum nasıl iyimi becermişim dimi kızlarsempatiksalakcinni
bir de serum fizyolojik küçük tüplerde olandan mı kullanıyorsunuz..
iyi işte kilo almassınkaydirigubbakcemile5,bardağın dolu tarafından bakmak lazım diimimikemmel oldu sorma yemedim bile kaydirigubbakcemile3
ben de bir kere almıştım dr tavsiyesiyle 15 günlük kullanılan bişeydi,çok az kullandım,süresi doldu..mehlika ben öyle şeyler hiç kullanamdım kullanmıyorumda ayrise..fizyolojik serum bugune kadar 2 tane ancak açmışımdır duruyor öyle..gerek olmadı hiç çok şükür..
puhalıymış yahuubenim güzel kabardı ıslak kekdi sosuna kattım azda olsa kurtardım olayı neyse
18,50 tl almıştım şaşrdım hatta nie bu kadr pahalı die içine bakınca 10 tane gördüm iyi neyse dedim delikafaduldençok mu cimriym neyim yaaa
işte buna iyi haber denir,sevindim..otribebenin prespektüsünde yazar ki; uçları kullandıktan sonra atınız.
yalannnnn
süngerini de ucunu da yıkayıp kullan bacım, heç bişiy olmaz.
serum fizyolojikte de bir tüpü açınca 24 saat içinde kullanınız yazar.
o da yalannn
sakın bitmedi dökeyim deme, nimet o tuzlu sular kaydirigubbakcemile3
evet özelliklede gece çok tıkaniiiisiizn bebelerin burunlarımı tıkanıyor sürekli anlamadımki?
hacı stremiar al o daha bereketli 30 lira emme epey gidiyo biz ilk ufak aldıdık şimdi büyük aldık sıkta sık çocuk tuzlandı iyice kkkmaz daha sabah öğle akşam gece hellee çocuk ilk önce ağliii sora uykuya dalii mutlu oliiyaa bende tuzlu suya 18,50 vermeye acıyorum ama yapcek bişey yok.
1 ay anca gidiyordur bize bir kutusu.
her sabah sıkıp drenaj yapıyoruz sonra da, yoksa nefes alamıyor bebe akannehir
onu denemedim bilmiyorumotribebenin prespektüsünde yazar ki; uçları kullandıktan sonra atınız.
yalannnnn
süngerini de ucunu da yıkayıp kullan bacım, heç bişiy olmaz.
kati süretle katılıyom otri bebe zati bir ayda geldi bide ucunu bekleyemem 2 ay daha hiç atığım olmadı benimdelikafadulden
serum fizyolojikte de bir tüpü açınca 24 saat içinde kullanınız yazar.
o da yalannn
sakın bitmedi dökeyim deme, nimet o tuzlu sular kaydirigubbakcemile3
kız benim bebem dönmüyo tutunca kendi kalkıyo ama dönemiyo daha anam niye dönmüyo çağannnkafamçokkarıştı:bbo:Ayaz dönüyor ama kolunu kurtaramıyor, sinirlenip ona ağlıyor bir de.
ayyy ağlamak için ne çok bahanesi var bugünlerde yaa kafamçokkarıştı
evet özelliklede gece çok tıkaniiii
hacı stremiar al o daha bereketli 30 lira emme epey gidiyo biz ilk ufak aldıdık şimdi büyük aldık sıkta sık çocuk tuzlandı iyice kkkmaz daha sabah öğle akşam gece hellee çocuk ilk önce ağliii sora uykuya dalii mutlu olii
onu denemedim bilmiyorum
kız benim bebem dönmüyo tutunca kendi kalkıyo ama dönemiyo daha anam niye dönmüyo çağannnkafamçokkarıştı:bbo:
esmer alemsin canım yaaa..ne güldüm.ne bileyim ayrisin böyle şeyleri yokya annem boşuna demiyor sne bu kızı öp başına koy diye bebek baktım demicekmişim öle diyo annem:)))
valla kibele bilmiyorumki benim eşimde resmi giyiniyor çamaşır ütü bende de çok olur.yremek konusunda rahatım eşim .çok seçer ve yemez herşeyi yedikleride basit zaten:))
ayris emmiyor mama yiyor o nedenle 10 dk sürüyor beslenmemiz..ne bileyim aşıdan geldim ayrisi uyuttum mama yedirip ilaç neyim verdim mutfagı topladım kahvaşltı hazırladınm evi süpürdüm çamaşırı topladım:)burayada yetiştim:)
esmer alemsin canım yaaa..ne güldüm.ne bileyim ayrisin böyle şeyleri yokya annem boşuna demiyor sne bu kızı öp başına koy diye bebek baktım demicekmişim öle diyo annem:)))
valla kibele bilmiyorumki benim eşimde resmi giyiniyor çamaşır ütü bende de çok olur.yremek konusunda rahatım eşim .çok seçer ve yemez herşeyi yedikleride basit zaten:))
ayris emmiyor mama yiyor o nedenle 10 dk sürüyor beslenmemiz..ne bileyim aşıdan geldim ayrisi uyuttum mama yedirip ilaç neyim verdim mutfagı topladım kahvaşltı hazırladınm evi süpürdüm çamaşırı topladım:)burayada yetiştim:)
:roflol::roflol:anam diyo ki "beben sana çekmiş, psikolocik sorunları varmış.
durup duruken ağladığı için psikaytriye götürcekmiş.
koceme de acıyormuş zaten, benle nasıl geçermiş ömür."
kaynanaya ne gerek var, kapı gibi anam var benim :roflol:
iyi işte kilo almassınkaydirigubbakcemile5,bardağın dolu tarafından bakmak lazım diimi
ben de bir kere almıştım dr tavsiyesiyle 15 günlük kullanılan bişeydi,çok az kullandım,süresi doldu..
puhalıymış yahuu
işte buna iyi haber denir,sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?