2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:mymeka::mymeka:

benim de yok :dilcikar:
gören daha doğum yapmadın mı diye bakıp kalıyi :1ninca:

sende 2 gündür garip buldun beni tokatlıyıp duruyosun bilmiyorumkismile

sen böyle daha güzelsin esmer şekerim benim bayılıyorum sanaa sırnaşık şey

benim kilo problemim yok gören doğum yapan başkası mı diye bakıp kaliyi :1shok: bnde kilo almak için yiyorum kek pasta çikolata tatlı:roflol:
benim de yok,eski kiloma döndümzemuszemus
patron sigaramı aldı
bi tene var onu da ben içecem vermem didim; canımı sıkma didi, aldı elimden :a015:
iyi işte ciğerlerin daha temiz kaluukaydirigubbakcemile5

yesss sümüklü bizimkiler anacım.
senin kızın saraylı ya sümüğü yok onun. :1closedeyes:
bizim bebeler müştemilattan onun için sümüklüler :roflol:

ahahhaah alemsın valla :))

kesınlıkle katılıyorum...

benımkı gunde 3 kere resmı gıyınebıllme kapasıtesıne sahıp oglen geldı degıstı mesela yıne takıntılıyız bıraz..
benım kızım uyurken bıle basında tutyo benı arada gozunu acıp kontrol edıyo yanında mıyım dıye galıba ondan benım sorunum..
bıde ben kızla habıre oynuyorum

canım sterımar ın cu olanını almayın ama..
bakırlı olmaması gerekıyo bebek ıcın..
kızım senın beben totoyu kaldıramaz daha masallahı var

ne ayzdın kıkz anlamadım ben streemiar ucu plastik bizimkinin ne bakırı anlamadımki ben şimdi

he bacı sana aldım hedayeyi beş taş aldım sana tek taş yetmez diye nasıl beğendin mi:):)

canım bizim başkasının öpmesi değil biz kendimiz çok öpüyoruz ondan oluyo hele anneannesiyle babası çok öpüyo artık öptürmeyeceğim kimseye
erkek adam kızdan iri olur dünür :)maşallahı var kuzumun şimdilik iyi gidiyo ama bende tutku gibiyim hiç ek gıda veresim yok hep beni emse diyorum

fiyza adaçayına daha başlıyamadım ama sanırım evde vardı,
hamile kalmadan önce bissürü ot çöp almıştım kullanmadan test yapayım dedim pozitif çıktı,

ulen esmer senin konuyu bi türlü alıntı alamadım bende var ciara gel içek bacı yada ben gelem yada yollıyım sen iç:)

sende 2 gündür garip buldun beni tokatlıyıp duruyosun bilmiyorumkismile

sen böyle daha güzelsin esmer şekerim benim bayılıyorum sanaa sırnaşık şey

bulurum seni heryerde :lepi:

cıkkss ben sevmiim kendimi duba gibinim :sinifsinif:

iyi yapmış aferin ona hergün gelip alsın sempatiksalakcinni

benim de yok,eski kiloma döndümzemuszemus

iyi işte ciğerlerin daha temiz kaluukaydirigubbakcemile5

kirlenmek istiyorum; kirlenmek güzeldir.

o bi tene alır, bi paket geri verir.
hatta bazen param yoksa gidip sigara veriim bi kaç tane, akşama paket geliyor :roflol:

esmer sen ne komiksin yaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))her yazdıgına kahkaha atıyorum:))

sıkıntıdan oluyor bunlar hep.
iş olmayınca sarıyorum her tarafa hihoyyyt

ay esracım beğenmemmi canım benim aramıda üçün beşin lafı olmaz beş al 10 al 20 al ben hayır dimem severim hertürlü taşı tek taştan başla say bağaa hepiciğini çok severim ben öyle eswmer gibi tamtur delisideğilim zatii tam turumda var hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…