2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:mymeka::mymeka:

benim de yok :dilcikar:
gören daha doğum yapmadın mı diye bakıp kalıyi :1ninca:

sende 2 gündür garip buldun beni tokatlıyıp duruyosun bilmiyorumkismile

sen böyle daha güzelsin esmer şekerim benim bayılıyorum sanaa sırnaşık şey

benim kilo problemim yok gören doğum yapan başkası mı diye bakıp kaliyi :1shok: bnde kilo almak için yiyorum kek pasta çikolata tatlı:roflol:
benim de yok,eski kiloma döndümzemuszemus
patron sigaramı aldı
bi tene var onu da ben içecem vermem didim; canımı sıkma didi, aldı elimden :a015:
iyi işte ciğerlerin daha temiz kaluukaydirigubbakcemile5

yesss sümüklü bizimkiler anacım.
senin kızın saraylı ya sümüğü yok onun. :1closedeyes:
bizim bebeler müştemilattan onun için sümüklüler :roflol:

ahahhaah alemsın valla :))

otribebenin prespektüsünde yazar ki; uçları kullandıktan sonra atınız.
yalannnnn
süngerini de ucunu da yıkayıp kullan bacım, heç bişiy olmaz.

serum fizyolojikte de bir tüpü açınca 24 saat içinde kullanınız yazar.
o da yalannn
sakın bitmedi dökeyim deme, nimet o tuzlu sular kaydirigubbakcemile3

kesınlıkle katılıyorum...

esmer alemsin canım yaaa..ne güldüm.ne bileyim ayrisin böyle şeyleri yokya annem boşuna demiyor sne bu kızı öp başına koy diye bebek baktım demicekmişim öle diyo annem:)))
valla kibele bilmiyorumki benim eşimde resmi giyiniyor çamaşır ütü bende de çok olur.yremek konusunda rahatım eşim .çok seçer ve yemez herşeyi yedikleride basit zaten:))
ayris emmiyor mama yiyor o nedenle 10 dk sürüyor beslenmemiz..ne bileyim aşıdan geldim ayrisi uyuttum mama yedirip ilaç neyim verdim mutfagı topladım kahvaşltı hazırladınm evi süpürdüm çamaşırı topladım:)burayada yetiştim:)

benımkı gunde 3 kere resmı gıyınebıllme kapasıtesıne sahıp oglen geldı degıstı mesela yıne takıntılıyız bıraz..
benım kızım uyurken bıle basında tutyo benı arada gozunu acıp kontrol edıyo yanında mıyım dıye galıba ondan benım sorunum..
bıde ben kızla habıre oynuyorum

evet özelliklede gece çok tıkaniiii

hacı stremiar al o daha bereketli 30 lira emme epey gidiyo biz ilk ufak aldıdık şimdi büyük aldık sıkta sık çocuk tuzlandı iyice kkkmaz daha sabah öğle akşam gece hellee çocuk ilk önce ağliii sora uykuya dalii mutlu olii

onu denemedim bilmiyorum

kız benim bebem dönmüyo tutunca kendi kalkıyo ama dönemiyo daha anam niye dönmüyo çağannnkafamçokkarıştı:bbo:

canım sterımar ın cu olanını almayın ama..
bakırlı olmaması gerekıyo bebek ıcın..
kızım senın beben totoyu kaldıramaz daha masallahı var

ahahhaah alemsın valla :))

kesınlıkle katılıyorum...

benımkı gunde 3 kere resmı gıyınebıllme kapasıtesıne sahıp oglen geldı degıstı mesela yıne takıntılıyız bıraz..
benım kızım uyurken bıle basında tutyo benı arada gozunu acıp kontrol edıyo yanında mıyım dıye galıba ondan benım sorunum..
bıde ben kızla habıre oynuyorum

canım sterımar ın cu olanını almayın ama..
bakırlı olmaması gerekıyo bebek ıcın..
kızım senın beben totoyu kaldıramaz daha masallahı var
ne ayzdın kıkz anlamadım ben streemiar ucu plastik bizimkinin ne bakırı anlamadımki ben şimdi

esra banamı aldın canım neden zahmet ettim beğenirim enden beğenmeyimki sen yolla banaadresi esmer yalnış verdise ben sana verim genesırnaşık şey aşağıdaki kızlar sizlerde bana yollayın hediyeleri uğraşmayın öle ayrı ayrı toplu bana yollayın tamtur düdüklü tek taş herşey kabulumdürsempatiksalakcinni:1hug:

he bacı sana aldım hedayeyi beş taş aldım sana tek taş yetmez diye nasıl beğendin mi:):)
bızımkı donuyo canım mumkun degıl bırakamıyorum sen de sakın bırakma hıc anlayamıyor ınsan bırkere yatagın ucunda ayaklar sarkarken buldum kızı :olmaz:
korktum cok

ooo ecrın sırrın ne yaa ben yetısemıyorum valla gercı sen benım kocayı gorsen gunde hıc abartmıyorum 3 kere ustunu degıstırıyo kayınvalıdemlerde oturdugu kıyafet ayrı evdekı ayrı dısarıdakıler ayrı e tabıı sureklı camasırım dag gıbı oluyoo..
allhtan az gıydıgı ıcın kısa program kuruyorum
bıde emme problemlerımız cok fazla habıre kızla ugrasıyorum aglayacgım

evet ben de aynen oyle bılıyorum tombullar kaldıramaz popoyu derler annemler

kıyamadım gecmıs olsun bızımının de yanakları oyle oluyo arada sut suruyorum esracım ama openlerı engelleyemıyoruz artık maaleseff..:sinifsinif:
anam benım damat kızı gectı masallah ıyı azmettın valla esracım bravo benımkı bır durakladı kı sorma 500 gr alınca sevınıyoruz artıkk

super yag da neymısss..

evet canım ben tonımer kullanıyorum tek kullanımlık ama denız suyu oldugu ıcın bozulmuyormus 1 tupun sadece ceyregı gıdıyo bır kerede

canım bizim başkasının öpmesi değil biz kendimiz çok öpüyoruz ondan oluyo hele anneannesiyle babası çok öpüyo artık öptürmeyeceğim kimseye
erkek adam kızdan iri olur dünür :)maşallahı var kuzumun şimdilik iyi gidiyo ama bende tutku gibiyim hiç ek gıda veresim yok hep beni emse diyorum

fiyza adaçayına daha başlıyamadım ama sanırım evde vardı,
hamile kalmadan önce bissürü ot çöp almıştım kullanmadan test yapayım dedim pozitif çıktı,

ulen esmer senin konuyu bi türlü alıntı alamadım bende var ciara gel içek bacı yada ben gelem yada yollıyım sen iç:)

sende 2 gündür garip buldun beni tokatlıyıp duruyosun bilmiyorumkismile

sen böyle daha güzelsin esmer şekerim benim bayılıyorum sanaa sırnaşık şey

bulurum seni heryerde :lepi:

cıkkss ben sevmiim kendimi duba gibinim :sinifsinif:

iyi yapmış aferin ona hergün gelip alsın sempatiksalakcinni

benim de yok,eski kiloma döndümzemuszemus

iyi işte ciğerlerin daha temiz kaluukaydirigubbakcemile5

kirlenmek istiyorum; kirlenmek güzeldir. :delphin:

o bi tene alır, bi paket geri verir.
hatta bazen param yoksa gidip sigara veriim bi kaç tane, akşama paket geliyor :roflol:

esmer sen ne komiksin yaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))her yazdıgına kahkaha atıyorum:))

sıkıntıdan oluyor bunlar hep.
iş olmayınca sarıyorum her tarafa hihoyyyt

ay esracım beğenmemmi canım benim aramıda üçün beşin lafı olmaz beş al 10 al 20 al ben hayır dimem severim hertürlü taşı tek taştan başla say bağaa hepiciğini çok severim ben öyle eswmer gibi tamtur delisideğilim zatii tam turumda var hıhhh

Back
X