- 25 Nisan 2013
- 11.260
- 9.125
- 448
Ay hadi merakla bekliyorum bende haftaya salı öğrenirim artık inşallah.Cumartesi öğreneceğim koşarak buraya yazacağım hahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi merakla bekliyorum bende haftaya salı öğrenirim artık inşallah.Cumartesi öğreneceğim koşarak buraya yazacağım hahah
ucretsiz_cinsiyet_tahmini_ diye geçiyor canım sayfa ismi instada.Ücretsiz hangi sayfa acaba
15. Hafta 121 gr dı şuan 17. Haftanın ortalarındayım daha kontrolede var ama normal demişti o zamanBu arada 16 hafta kontrolune giden varmı bebişler kaç gram acaba
Alternatifi varsa perinatolog tercih et canım 4500 verip bide radyolog olması bilemedimdevlet hastanesi sevk vermişti 1.5 saat syol gitmem lazım detaylı ultrasona. 182 den randevu alınmıyor. necmettın erbakan un tıp fakultesının numarasını aradım randevu olmuyor burdan dendı e sevk edıldım napım dedım buradan gelıp yapmanız lazım dendı.. e eledım,.. selcuk tıp uygun geldı burdan onerdıler dıye her gun bakıyorum aslında yarın ya da sonrakı gun tam da uygun bı randevu bulabılecek gibiyım. neyse bu gun klınıklerı falan bı yoklayım dedım hem ucret aldım Bedia kara ultrason merkezı dıye bı yer var. 4500 lıraya bakıyormus. ama radyolog sanıırm . yanı bu detaylı ultrasonda ılla kı perinatolojı uzmanı mı bakmalı radyolog daha mı alt sevıye oluyor bı sıkıntı cıkar mı kızlar gıden var mı bu dr hanıma :)
Yenmiyor diye biliyorumhamıleyken marketlerde satılan donduruulmus ahtapot karıdes falan yenır mı hıc doktoruna danısan var mı ?
Hesap makinesiyle cekmis doktorSizinki kesin kız. Devlete gittik, foto alcaktım. Sonra unuttuk. Şurdan bir şey çıkar mı? 10. haftalıkken. Sanki nubu belli gibiEğer benimki kızsa tek çıkan teori çin takvimi oluyor ...
Bende decavit kullaniyorum ama en son gittiğimde kutu bitince bırak ilacı dedi… hamilelik boyunca kullanilir diye biliyordumAaa o zaman telefonla alıcaz kuzum randevuyuu. Çok teşekkür ederiiim![]()
Miktarı düşük oluyor canım. Benim Decavitin içinde de var ama miktarı daha düşük mesela 0.8 mg var decavitte.
Ben olsam biraz daha beklerdim cunku kemik yapısına gore söylemiş sadece.Kızlar selam. Israr ettim doktor kemik yapısına göre kız dedi. Sizce aileye söylemek için erken mi? Değişen var mı? 11 hafta 2 günlük.
Ben 16+4 de gittim 160 gram olduğunu söyledi güzel ilerlemiş dediBu arada 16 hafta kontrolune giden varmı bebişler kaç gram acaba
Size tahminde bulunmamıştı değil mi? Kemik yapısı nereye göre acaba merak ettim bendeBen olsam biraz daha beklerdim cunku kemik yapısına gore söylemiş sadece.
Degişen var, bu grupta olmasa bile diğer gruplarda değişen olmuştu
Ben mesela cinsiyeti 16. Hafta öğrendim doktorum en net o zaman görünür demişti.. ama her doktor farklı tabi.
Decavit canım benim birde d vit ve demir ilacıKızlar multi olarak ne kullanıyorsunuz doktor sadece demir ve d vitamini kullan dedi
Bana hiç öyle demedi canım ya gidince sorarım bakalım 16 sında gidicemBende decavit kullaniyorum ama en son gittiğimde kutu bitince bırak ilacı dedi… hamilelik boyunca kullanilir diye biliyordum![]()
Ben 12.hafta gittiğimde hiç tahminde bulunmadı, 16.hafta gel söylerim demişti.Size tahminde bulunmamıştı değil mi? Kemik yapısı nereye göre acaba merak ettim bendeSizinki de kız sanırım
Bende başka doktora gidince sorucam bu konuyu, haberleşiriz o zamanDecavit canım benim birde d vit ve demir ilacı
Bana hiç öyle demedi canım ya gidince sorarım bakalım 16 sında gidicem
Benim de iki oğlum var. Kendimi erkeğe hazırlıyorumEvet gördüm ama haftaya gel tekrar bakalım netlestirelim dediği icnde suphede kaldım bn
Sizin kaçıncı çocuk
Yaa inşallah kızdir Allah'ım diğer meyveyide tattirsin bize çook çook aminBenim de iki oğlum var. Kendimi erkeğe hazırlıyorum![]()
Valla ben bir şey hissetmiyordum.Zaten ilk bebişim. Ama şimdi kız fikrine alıştık. Hani ona göre gelecek planı kurmaya başladıkBen 12.hafta gittiğimde hiç tahminde bulunmadı, 16.hafta gel söylerim demişti.
Kız evetsiz ne hissediyorsunuz, kız mı geçiyor gönlünüzden
Kız dur şimdi erkek çıkarsa pembe giymek zorunda kalcakValla ben bir şey hissetmiyordum.Zaten ilk bebişim. Ama şimdi kız fikrine alıştık. Hani ona göre gelecek planı kurmaya başladıkEşimde diyor kendini çok kaptırma ben bir çıkıntı gördüm, diyorum sen kadın doğumcudan daha mı iyi biliyorsun
Doktorada zorla söylettim zaten. Ablama falan söyledim, hediye alırlar. Acele etmeseler mi
![]()
Ahahahhahah.Ya ilk bebek ya insan heycan yapıyor yani. Yanılma payı var tabi.Kız dur şimdi erkek çıkarsa pembe giymek zorunda kalcak
ben başında net olarak kız hissediyordum ama bu gruptaki bazı arkadaşlarla belirtilerimiz tamamen aynıydı, o arkadaşlar benden önce cinsiyeti öğrendi ve hepsi erkek annesi olduhaliyle bende erkek hissetmeye başladım
neyse sonra cinsiyeti sürpriz bir kutuyla öğrendiğimiz gün video çektik ve kutudan kız çıkınca öyle bir şaşırmam var ki anlatamam, hayır yani ne şaşırıyorsunnnn sonuçta sadece 2 seçenek varrr
![]()