Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Banada bugün başladı ilaç 25 mg bir gün tam bir gün bir buçuk iç dedi 10 gün sonra tekrar kan vericem bakacak ama bebeğe zarar verecek kadar yüksek değil korkma dedi ben baya stres olmuştum
benmki 150 mcg lik baya yüksekti benim 45 lere çıkmıştı bişey olmaz stres yapma

Canım doktor bugün levotiroksin başladı ilaça başlamak için geç değildir umarım
TSH yüksek değil, T4 ilacla artacak işte. Hipotiroidi olan bizlerde de her ay doz artıyor falan zaten bizimki de her an istediğimiz değerde olmuyor yani. Bize düşen ilacı alıp kontrolü aksatmamak, geçmiş olsun 🌷

Kızlar demir ilacı ve tiroid ilacı kullanan var mı? İkiside sabah aç karnına alınıyor ama doktor bana birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı kullanılacak söylemedi. İnternette kesinlikle ayrı alınacak diyor ama kaç saat arayla anlamadım.
Doktora sorma imkanım yok, en kötü bir sonraki randevuyu beklerim.
Ben euthyrox sabah aç karnına aliyorum -mecbursun zaten- demiri de sabah tok iç dedi ama aşırı bulantı yaptığı için gece uyumadan içiyorum hiç bir sorun olmadı

Banada bugün başladı ilaç 25 mg bir gün tam bir gün bir buçuk iç dedi 10 gün sonra tekrar kan vericem bakacak ama bebeğe zarar verecek kadar yüksek değil korkma dedi ben baya stres olmuştum
Evet çok yüksek değil sizin 25mg ictiginize göre yükselmez inşallah stres yapacak bisey yok 3.gebeligim diğerlerindede yüksekti ilaç kullandım bir sıkıntı olmadi🙏

Evet çok yüksek değil sizin 25mg ictiginize göre yükselmez inşallah stres yapacak bisey yok 3.gebeligim diğerlerindede yüksekti ilaç kullandım bir sıkıntı olmadi🙏
Çok şükür 🙏 teşekkür ederim canım ilk hsmileiğim tedaviyle oldu insan endişe ediyor ama düzelir inş

TSH yüksek değil, T4 ilacla artacak işte. Hipotiroidi olan bizlerde de her ay doz artıyor falan zaten bizimki de her an istediğimiz değerde olmuyor yani. Bize düşen ilacı alıp kontrolü aksatmamak, geçmiş olsun 🌷
Sizede geçmiş olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🧡

Kızlar bi kaç gundur benim bebeğim sol tarafta hatta doktor bile ultrasonla bakarken hep sola baktı. Belkide sağ tarafıma daha fazla yatıyorum o yüzden bebek sola kaçıyor… sizinkiler ne durumda

Ayrıca sabahları karnım M beden akşamları XL oluyor agsgdjdj
Benimki erkek hep sağda hep 🤣🤣

Bugün kafam karman çorman oldu 🫩🥴
Doktora gitim Geçen haftada kız gibi demisti bacak arasını iki çizgiyi gösterdi kız olacak demişti,
Bugün gittim bir cikinti var gibi sanki erkekte olabilir kızda dedi ama bacak arası gösterdi böyle baktığımızda boş yaklaşınca çıkıntı çıkıyor gibi diyor yeni oluşuyor erkek olabilir dedi🤦🏻‍♀️ 15.haftada pipi oluşması şimdiyemi kaldı 🥴

Bugün kafam karman çorman oldu 🫩🥴
Doktora gitim Geçen haftada kız gibi demisti bacak arasını iki çizgiyi gösterdi kız olacak demişti,
Bugün gittim bir cikinti var gibi sanki erkekte olabilir kızda dedi ama bacak arası gösterdi böyle baktığımızda boş yaklaşınca çıkıntı çıkıyor gibi diyor yeni oluşuyor erkek olabilir dedi🤦🏻‍♀️ 15.haftada pipi oluşması şimdiyemi kaldı 🥴
Çok tuhaf gerçekten. 🧐 Nasıl oluyor anlamadım. Çoktan oluşması lazımdı

Kızlar demir ilacı ve tiroid ilacı kullanan var mı? İkiside sabah aç karnına alınıyor ama doktor bana birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı kullanılacak söylemedi. İnternette kesinlikle ayrı alınacak diyor ama kaç saat arayla anlamadım.
Doktora sorma imkanım yok, en kötü bir sonraki randevuyu beklerim.

Eşim tiroid ve demir ilacı kulllanıyor tiroidini aldırdığı için ve sürekli demir eksikliği de olduğu için. Tiroid hapı sabah kalkar kalmaz. Demir hapı gece yatarken.

Kizlar arada boyle sizi stres eden aglatan uzen olaylar oluyor mu ailevi ya da isle alakali vs ben bu haftayi cok stresli ve aglayarak gecirdim ama bebegim icin vicdan yapiyorum onu da etkiliyorumdue diye gerci etkileyenler utansin da ne yapalim iste

Siz önce kendinizi düşünün. Stres yapmayın kendi iyiliğiniz için. Bebeğiniz iyi olur merak etmeyin.
İlk gebeliğim çok çok sakin geçti. Pandemiydi. Evdeydim işe gitmedim. Yalnızdım. Çok düzenli yaşadım. Sabah kahvaltım yürüyüşüm yogam pilatesim. Mis gibiydi.
Dünyanın en gergin bebeğini doğurdum 😂

Siz önce kendinizi düşünün. Stres yapmayın kendi iyiliğiniz için. Bebeğiniz iyi olur merak etmeyin.
İlk gebeliğim çok çok sakin geçti. Pandemiydi. Evdeydim işe gitmedim. Yalnızdım. Çok düzenli yaşadım. Sabah kahvaltım yürüyüşüm yogam pilatesim. Mis gibiydi.
Dünyanın en gergin bebeğini doğurdum 😂
Ayy bebegim saglikli olsun da gerginligiyle bas edebilirim ahahah valla kendimi dusunuyorum tabiki ama bazen elimde olmayan durumlar oluyor hormonlarin da etkisiyle zaten bazi durumlar normalden cok etkileyebiliyor bi de bu hassas zamanda jnsanlarin dusuncesizlikleri hadsizlikleri...

Back
X