Osteocare birde prefolic plus verdi onun içinde OMEGA Demir filan var onu haftada 3 kez aliyorumPeki vitamin ne kullanıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Osteocare birde prefolic plus verdi onun içinde OMEGA Demir filan var onu haftada 3 kez aliyorumPeki vitamin ne kullanıyorsunuz
Bende aynı hayalleri kurdumAhahahhahah.Ya ilk bebek ya insan heycan yapıyor yani. Yanılma payı var tabi.Sizin tam gönlünüzdeki olmuş belli. Kız diyince doktor, direk gelecek aklıma geldi. Kızımla kahve içeriz, dedikodu yaparız. Alışverişe gideriz diye. Erkek çıkarsa şok olurum ben de
Çin takvimi tuttu mu sizde?
Bana da çin takvimi tek kız diyordu. Mide bulantım bile yok. Herşey erkeğe dönüktü kız çıktı. Demek ki herşey hurafeBende aynı hayalleri kurdum
Çin takvimi tutmadı.
Makas ve bıçak olayı varya o tuttu… bir de kafaya tuz döküyorlar falan o da tuttuyapay zeka bildi, 10 ve 12.hafta usg fotosuyla.
Aminn saglikla gelsinlerBana da çin takvimi tek kız diyordu. Mide bulantım bile yok. Herşey erkeğe dönüktü kız çıktı. Demek ki herşey hurafeSağlıklı iyi evlat olsunlar da
![]()
Karidesi sormuştum abartmamak şartıyla yiyebilirsin demişti ahtapot hakkında fikrim yokhamıleyken marketlerde satılan donduruulmus ahtapot karıdes falan yenır mı hıc doktoruna danısan var mı ?
4 boyutlu ultrasonu varmıs ve uzmanmıs gıden herkes cok memnun kalmıs 1 saat resmen ınce eleyıp sık dokumus dıye yorumlar vardı. ben de konyayı da pek bılmem doktor da pek bılmem . devlet ya da tıp fak elendı. yıldım resmen. muayenehanesı olan doktorlar da 8000+ dan bahsedılıyor daha bıle yuksek ozel hastanelere gıtsem ıyıce cıkamam ısın ıcınden dedım 4500 ucuz geldı o yuzden .:S ama perinatolog olarak arastırayım yıne de :SAlternatifi varsa perinatolog tercih et canım 4500 verip bide radyolog olması bilemedim
Peki tam bacak arasını görüp mü erkek demişlerdi? Bide özel hastane mi devlet miydi ?Dün gittim yüzde yüz dedi pıntışınıda gördüm 12 haftada erkek demişlerdi kızçeme![]()
Ben imom kullanıyorum omega var içinde canımKızlar multi olarak ne kullanıyorsunuz doktor sadece demir ve d vitamini kullan dedi
randavu mu yok ondan mı elendi? Bulamıyosan yapcak bir şey yok canım tabi ki4 boyutlu ultrasonu varmıs ve uzmanmıs gıden herkes cok memnun kalmıs 1 saat resmen ınce eleyıp sık dokumus dıye yorumlar vardı. ben de konyayı da pek bılmem doktor da pek bılmem . devlet ya da tıp fak elendı. yıldım resmen. muayenehanesı olan doktorlar da 8000+ dan bahsedılıyor daha bıle yuksek ozel hastanelere gıtsem ıyıce cıkamam ısın ıcınden dedım 4500 ucuz geldı o yuzden .:S ama perinatolog olarak arastırayım yıne de :S
randevu yok degıl ya. karamanda devlet hastanesınde yapmıyor ozelde de yapan yok yapan kısı bı tane buldum o da radyolog ama sevmedım. devlet hastanesı necmettın erbakan unv tıp fakultesıne sevkettı. 182 den al randevuyu gıt dedı. 182 de otomatık soru cvplı sacma bı sıstem var daha hastaneın adını anlamıyor varlıgından habersız. bana dıs hastanesı mı demek ıstedıgınız bılmem ne dedı agzımda lokma varken konusuyorum sankı. hastanenın kendsını aradım alamıyorum 182 anlasamıyruz dedım zaten ordan da burdan da randevu vermıyoruz gelmenız lazımdedı.. ne anladım o işten..? 1.5saat konya. ay dedım esıme selcuk tıp fak de de yorumlar bı garıp seven oldugu kadar hıc ılgılenmedı basından savdı dıyen de var. oyle olunca en guzel yorumu alan dr cok ılgımı cektı kısaca:) bu kısa hali:)randavu mu yok ondan mı elendi? Bulamıyosan yapcak bir şey yok canım tabi ki
Anladım şimdi randevu almak içinde onca yol gidilmez ya haklısın yapcak bişey yok en iyi yorumu alan kadına gitmek en mantıklısı:)randevu yok degıl ya. karamanda devlet hastanesınde yapmıyor ozelde de yapan yok yapan kısı bı tane buldum o da radyolog ama sevmedım. devlet hastanesı necmettın erbakan unv tıp fakultesıne sevkettı. 182 den al randevuyu gıt dedı. 182 de otomatık soru cvplı sacma bı sıstem var daha hastaneın adını anlamıyor varlıgından habersız. bana dıs hastanesı mı demek ıstedıgınız bılmem ne dedı agzımda lokma varken konusuyorum sankı. hastanenın kendsını aradım alamıyorum 182 anlasamıyruz dedım zaten ordan da burdan da randevu vermıyoruz gelmenız lazımdedı.. ne anladım o işten..? 1.5saat konya. ay dedım esıme selcuk tıp fak de de yorumlar bı garıp seven oldugu kadar hıc ılgılenmedı basından savdı dıyen de var. oyle olunca en guzel yorumu alan dr cok ılgımı cektı kısaca:) bu kısa hali:)
senin cinsiyetin oKızlar çabuk acil !! Buradaki sex:female ifadesi bebeğin cinsiyeti mi annenin cinsiyeti mi ? Bu ultrason bilgi kağıdını hiç vermezdi ilk defa verdi sizde ne yaziyor
Devletti hayır nuba göre yorumladıPeki tam bacak arasını görüp mü erkek demişlerdi? Bide özel hastane mi devlet miydi ?
sabah sabah aksamdan kalan yemegı almısım yıyorum oyle rahaat guzelKızlar çabuk acil !! Buradaki sex:female ifadesi bebeğin cinsiyeti mi annenin cinsiyeti mi ? Bu ultrason bilgi kağıdını hiç vermezdi ilk defa verdi sizde ne yaziyor
ben alıyorum canım aynen birlikte alınmaması gerekiyor troit ilacını sabah aç karna alıyorum. demir ilacını da akşam yatmadan alıyorum.Kızlar demir ilacı ve tiroid ilacı kullanan var mı? İkiside sabah aç karnına alınıyor ama doktor bana birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı kullanılacak söylemedi. İnternette kesinlikle ayrı alınacak diyor ama kaç saat arayla anlamadım.
Doktora sorma imkanım yok, en kötü bir sonraki randevuyu beklerim.
Tamam teşekkür ederim canım bende öyle alıyımben alıyorum canım aynen birlikte alınmaması gerekiyor troit ilacını sabah aç karna alıyorum. demir ilacını da akşam yatmadan alıyorum.
Tiroid ilacını aldıktan sonra mümkünse 4 saat Demir veya kalsiyum içeren takviye alınmamalıKızlar demir ilacı ve tiroid ilacı kullanan var mı? İkiside sabah aç karnına alınıyor ama doktor bana birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı kullanılacak söylemedi. İnternette kesinlikle ayrı alınacak diyor ama kaç saat arayla anlamadım.
Doktora sorma imkanım yok, en kötü bir sonraki randevuyu beklerim.
Canım doktor bugün levotiroksin başladı ilaça başlamak için geç değildir umarımBu dediğim tiroid ilacı (levotiroksin) için geçerli. Mesela sabah aç ilacı aldım en az yarım mümkünse 1 saat bir şey yememeye çalışıyorum. Multivitamini öğlen veya akşam alıyorum. Ama folik asit ile etkilesmiyordu mesela tiroid ilacı. Yine de alışkanlık edinmek adına onu bile öğlen veya akşam aldım
Banada bugün başladı ilaç 25 mg bir gün tam bir gün bir buçuk iç dedi 10 gün sonra tekrar kan vericem bakacak ama bebeğe zarar verecek kadar yüksek değil korkma dedi ben baya stres olmuştumTSH geçen ay 2.58di bu ay 3.340cikmis oyizden dozu yükselttik ilaç kullandigimiz sürece bir sıkntı olmaz inşallah her ay düzenli şekilde kontrol kanı vermek lazım