- 17 Temmuz 2021
- 8.070
- 25.675
- 498
Onun ucretsiz olani mi var yaBende bugün instagramdaki cinsiyet tahmincilerinden birine sordum ama ücretsiz olan kız gibi dedi. Hayırlısı haftaya olan randevumu iple çekiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun ucretsiz olani mi var yaBende bugün instagramdaki cinsiyet tahmincilerinden birine sordum ama ücretsiz olan kız gibi dedi. Hayırlısı haftaya olan randevumu iple çekiyorum.
Ay masallahfetal sonucum geldi çok şükür sağlıklılar ikisi de kız canımm iki tane bal prensesimm olacak çok şükür![]()
Hangisi acaba bende merak ediyorumBende bugün instagramdaki cinsiyet tahmincilerinden birine sordum ama ücretsiz olan kız gibi dedi. Hayırlısı haftaya olan randevumu iple çekiyorum.
İlk fotoğraf bebeğin bacak arası oluyor boş yani pipi yokHicbirsey belli olmuyor ki
Allah gonlunuze gore versin![]()
Ay ben gece yan yatarken iki kere kitlendim resmen ama tum karnima nasil bi sanci.girdi anlatamam birkac dk hareket edemedim duz donebilince gecti sonradan cok sukurKızlaar günaydın, bugün tam 14 haftalık oldum.
Sizin de bu haftalarda kasıklarda ağrı oluyor muydu ara ara, normal mi hala daha olması? Hiç geçtiği olacak mı bu ağrı sızıların acaba![]()
Evet çok çok arada şiddetli sancılar da oluyor hala. Bide pervaneye çarptırdım herhalde iki gündür sırtım ağırıyordu belim de ağırıyor bugün. Ayaktayken bacak bacak üstüne tutup birine ağırlığımı verince özellikle düzelirken belim çok ağırıyor.Ay ben gece yan yatarken iki kere kitlendim resmen ama tum karnima nasil bi sanci.girdi anlatamam birkac dk hareket edemedim duz donebilince gecti sonradan cok sukur
Onun ucretsiz olani mi var ya![]()
Hangisi acaba bende merak ediyorum![]()
Merhaba canım ben bugün gittim 16+5 çıktı ultrasonda ama programda 16+0 dı bebek 15 cm 174 gram dedi doktorum gayet normal dediBu arada 16 hafta kontrolune giden varmı bebişler kaç gram acaba
Benim doktorum omegayi ayrı verdi haftada 3 kez kullan fazlasına gerek yok dediKızlar herkes bi yazsın ya omega zararlımı bebege bi doktor omegalı multi yazdı digeri omega içme dedi
Normal Ağrı olması uzun süre devam etmediği sürece bir sıkıntı çıkmaz diye biliyorumKızlaar günaydın, bugün tam 14 haftalık oldum.
Sizin de bu haftalarda kasıklarda ağrı oluyor muydu ara ara, normal mi hala daha olması? Hiç geçtiği olacak mı bu ağrı sızıların acaba![]()
Ya bende 85 le hamile kaldım doktorum habire kilo vermeye bak ilk trimesterda almamaya gayret göster deyip duruyordu her gittiğimde sinirim bozuluyordu. Hayır arkadaş zaten tedaviyle hamile kaldık napalım yiyoruz canımız istiyor. Şişsin mi biyerlerimiz.Ay kızlar bir ayda üç kilo almışım yine doktor çok fazla dedi hamurişi turşu yeme dedi sürekli yiyordum dikkat edeceğim artık valla değilse yıvarlanmama az kaldı![]()
Bende seksenle hamile kaldım her gittiğimde sakin kilo alma diyorYa bende 85 le hamile kaldım doktorum habire kilo vermeye bak ilk trimesterda almamaya gayret göster deyip duruyordu her gittiğimde sinirim bozuluyordu. Hayır arkadaş zaten tedaviyle hamile kaldık napalım yiyoruz canımız istiyor. Şişsin mi biyerlerimiz.![]()
Var ki yiyoz sna ne aç köpek dicem en son ahahahahBende seksenle hamile kaldım her gittiğimde sakin kilo alma diyoryemek demi yemiyek ya
![]()
Hahahaj dimi yaaaa iğneler ilaçlar neler çektik bi sefasını sürelim dimiYa bende 85 le hamile kaldım doktorum habire kilo vermeye bak ilk trimesterda almamaya gayret göster deyip duruyordu her gittiğimde sinirim bozuluyordu. Hayır arkadaş zaten tedaviyle hamile kaldık napalım yiyoruz canımız istiyor. Şişsin mi biyerlerimiz.![]()