Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    60
Bende tam secemedim acikcasi
Hatta bakarken dedim ne bicim cekmis resmen anlasilmasin diye😅
Ben hic parti insani degilim ya o zarfta yazarken uyuyamam acar bakarim sonra salak yaparim yeni ogrenmis gibi sfjdjf😁
Haahahahah bende duramıyorum sırf ben bakarım diye zimbaladi ve kötü görüntü verdi doktor 🤣🤣🤣

Bana da erkek diyordu😅
Hatta ben dedim ki nasil erkek? Cikinti var mi ki? Nubu duz gibi?
Aa evet yakaladin beni nubu duz o zaman kiz bu kesinnnnnn😍 falan demisti donek😅
Sende yaz bak
Hani nerde cikinti nubu duz falan yaz hemen R yapiyor🥴
Yaaaaa yaptım ama dikkatli bakıyorsun bravo ama senin görüntü böyle böyle kızın böyle olur ama sende o yok yani erkek dediğin yine yaaa

Bu arada kızlar, Maya ve Çin cinsiyet takvimi kızım olacağını doğru tahmin ettiği gibi şimdi de erkek diyerek doğru tahminde bulunmuş oldu:) yanılmadı.

Merhaba kizlar aranıza yeni katılıyorum son adet 18nisan 🖐️ 14+5 haftayim, geçen hafta cuma günü Özel bir hastaneye gittim doktor kız dedi ama haftaya gel tekrar bakalım dedi ben olsam kız beklerdim dedi bacak arasinida gösterdi iki çizgi var bak diye şimdi kesin kız mı yani haftaya tekrar bakalım deyince arafta kaldım🤣

Kızlar multivitamininiz omega lımı acaba
Decavit kullanıyorum canım ben yoktu galiba içinde
Merhaba kizlar aranıza yeni katılıyorum son adet 18nisan 🖐️ 14+5 haftayim, geçen hafta cuma günü Özel bir hastaneye gittim doktor kız dedi ama haftaya gel tekrar bakalım dedi ben olsam kız beklerdim dedi bacak arasinida gösterdi iki çizgi var bak diye şimdi kesin kız mı yani haftaya tekrar bakalım deyince arafta kaldım🤣
3 çizgi kız değil miydi yaa

Evet bende 3diye biliyordum 2cozgi gosterdi bu benim 3.gebeliğim oğlanlar yanımdaydı, müjde vereceğim sana 2oglandan sonra dedi

Eklentiler

• IMG_20250728_145344_210.webp
    IMG_20250728_145344_210.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu arada kızlar, Maya ve Çin cinsiyet takvimi kızım olacağını doğru tahmin ettiği gibi şimdi de erkek diyerek doğru tahminde bulunmuş oldu:) yanılmadı.
Çin erkek diyor maya kız diyor yapay zeka erkek diyor bu forumdakilerin çoğu erkek bekliyor hisleri kuvvetli kocam kız hissediyor vallahi ben şimdiden gerildim 🤣🤣

Bende bugün instagramdaki cinsiyet tahmincilerinden birine sordum ama ücretsiz olan kız gibi dedi. Hayırlısı haftaya olan randevumu iple çekiyorum.

Kızlar bana Çin takvimi kız dedi. Hatta ilk haftalarda kese şekline göre de kız deniliyordu. Hiç biri tutmadı oğluşum olacak😅 sadece geçen hafta burda bi konuşma geçmişti, tüylenme çok olursa annede acaba bebek erkek mi oluyor diye. Bende tuttu bu teori 😅

Aa bu arada 11. Haftada ultrasonu Chatcptye atmıştım. Bence nub teorisine göre %80 erkek demişti. O da bildi 😅
Kızlar bana Çin takvimi kız dedi. Hatta ilk haftalarda kese şekline göre de kız deniliyordu. Hiç biri tutmadı oğluşum olacak😅 sadece geçen hafta burda bi konuşma geçmişti, tüylenme çok olursa annede acaba bebek erkek mi oluyor diye. Bende tuttu bu teori 😅

Banada kız dediler birkaç tahminciye sordum hatta bitane erkek diyende son usgmi attım kıza döndü kız bu dedi🤣

Back
X