2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Esmer olm ekmegin yarisini kes buzluga at yemeden 1-2 saat o.nce cikar tazecik mis gibi
Delf gecmis olsun kuzuma
Bence o fritoz hikaye kizlar o kasik nerdeyse yarim cay bardsgi
yag alir eee normal fritozdede anca yagin o kadari gidiyo
Burda kullanmak icin bir haftalik wifi paketi almistm dunden
beri internet cekmiyo iyimi bit kadar telefon ekrarnindan cevao yaziiyom

esmer ya ben salçalı şeyleri yiyemiyorum midemi bulandırıyor iskender bile yemem sırf yüzden:)))bende pek bir cinsimya:))) mesela hiç sogan yemem yemeklerde kullanmam eve sogan almıyoruz misafir gelince ancak:))eşimde nefret eder bende..

bugun ev için usta geldi fiyat çıkarsın diye duvar-cam ve kapılar için ne kadar istedi dersiniz 3500 TL
,ohaaaaa dedim:)) eğer tüm evi macumlarsa 7000 TL tüm malzemeler ona ait
3500 e salon ve giriş macunlanacakmış eşime pasladım oda sen yaz bırak ben seni ararım dedi
sanırım komple duvar kağıdı yapıcaz
boya fiyatları bu kadar varmı ya
ben pek anlamamda bu işten

he bu arada evi dün tuttuk ta içine başlıcaz kısmetse tamda anneler günü haftasına denk geldi ya neyse artık önümüzdeki hafta start vericez sanırsam en az 15 gün sürcek gibi içi 2-3 gündede taşınırım heralde off çok işim vaar

yaa olm yicem diyo herif sonra yemiyor.
yemeyecem diyeceğine kadar bayatlamış oluyo zaten

iiy de normalde de o kadar yağ çeker patates ama mecburen tencereye bi sürü yağ koyuyorsun. cılk cılk yağın içinde yüzerek kızarıyor
ben merank ediyom çok güzel oluyor diyorlar da diyenlere size patates yemeye gelicem diyecek kadar samimi değilim :roflol:
şurdan biri dese bende var diye damlayacam valla ona haftasonu kaydirigubbakcemile3

cinssin sen evet.
salça yok, soğan yok.
olm sade suya mı yapıyon nohutu,fasılyeyi neyim

esra evi yeniden inşaa etcekmiş sorsaydınya:)))yokya okadar tutmaz..
apla ben gelem boyayımmı?ahşap boyamışlıgım var hemide desenli.oturma odasınıda desenli boyıcaktım deniz süngeriyle olmadı fırçayla boyadım gitti.hatta babamdan teklif bile aldım inşaatları gel boya sen diye:)))

yuhhh
biz badanamızı hep kendimiz yaparız valla. fiyat bilmiyorum o yüzden
bayılırım duvar boyamaya
size de gelem mi apla

esmer celibon yiyom aklıma geldin yidinmi?

yimedim daha.
eev gidem, bebeyi uyutam, kitabımı elime alem keyfine vara vara yiyecem.
bayılırım zaten celiboma sositososito

esmer senin derdin patates yemek degil haftasonunagezecek bi yer bulmak aktım ben:))hiç nohut pişirmedimki eşim yemez.nohutta sogan olurmu be anneömde koymuyordu allah alalh:)fasıleye koymuyom zati.yemeklerde ben yiyiorum ben salata tarzında çig yemem eşim hiç yemiyor koysan yemege yemez al sen ye der bazen sevdigim bişeye koyuyom al sen ye diyo:))))küfteye koyuyom ama ona koymadım diyom:))annamıyo zati.

esmer şurda iş almaya çalışıyom çık aradan benboyarım apla valla göynunden ne koparsa:))

he yaa cumartesi napcem ben bak aklıma geldi şimdi

benimki de kuzu eti yemem der.
yaparım kuzu eti bak bu dana eti derim yer anlamaz :roflol:

he yaw bi el atın şu işe:)
bu işin sonu nereye varcak merak ediyorum:)

ben didiyorum başım ağrıyo uzanacağım acuk
ama daha kafamı yastığa koymadan demir uyanacak hep aynı oluyo ya

selam kızlar geçmişe bakamadım ne var ne yok..

dr dan geldik şimdi tosunum 9,910 gr 68 cm olmuş..dr sen bunu taşıma artık belin dayanmaz dedi..dedim çarşıya bile babaslingle gidiyom nasıl taşımim..
her şey yolunda pnömokok aşımızı olduk..az bi viyakladı oğlum sustu..dr amcasına cilvelendi güldü güldü..zaten otobüste falanda biri laf atınca hemen gülüyo deli ediyo beni nazar değecek diye..
dün akşamda oyun halımız geldi en fazla 10 dk duruyo fazla oyalanmıyo..boşu boşuna aldım sanki..:uhm:
bizden havadis bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…