Esmer olm ekmegin yarisini kes buzluga at yemeden 1-2 saat o.nce cikar tazecik mis gibi
Delf gecmis olsun kuzuma
Bence o fritoz hikaye kizlar o kasik nerdeyse yarim cay bardsgi
yag alir eee normal fritozdede anca yagin o kadari gidiyo
Burda kullanmak icin bir haftalik wifi paketi almistm dunden
beri internet cekmiyo iyimi bit kadar telefon ekrarnindan cevao yaziiyom
esmer ya ben salçalı şeyleri yiyemiyorum midemi bulandırıyor iskender bile yemem sırf yüzden:)))bende pek bir cinsimya:))) mesela hiç sogan yemem yemeklerde kullanmam eve sogan almıyoruz misafir gelince ancak:))eşimde nefret eder bende..
bugun ev için usta geldi fiyat çıkarsın diye duvar-cam ve kapılar için ne kadar istedi dersiniz 3500 TL
,ohaaaaa dedim:)) eğer tüm evi macumlarsa 7000 TL tüm malzemeler ona ait
3500 e salon ve giriş macunlanacakmış eşime pasladım oda sen yaz bırak ben seni ararım dedi
sanırım komple duvar kağıdı yapıcaz
boya fiyatları bu kadar varmı ya
ben pek anlamamda bu işten
esmer celibon yiyom aklıma geldin yidinmi?
esmer senin derdin patates yemek degil haftasonunagezecek bi yer bulmak aktım ben:))hiç nohut pişirmedimki eşim yemez.nohutta sogan olurmu be anneömde koymuyordu allah alalh:)fasıleye koymuyom zati.yemeklerde ben yiyiorum ben salata tarzında çig yemem eşim hiç yemiyor koysan yemege yemez al sen ye der bazen sevdigim bişeye koyuyom al sen ye diyo:))))küfteye koyuyom ama ona koymadım diyom:))annamıyo zati.
esmer gel kız bana h.sonu.o aletten yok ama senin hatırına alırım kızartırım sana pattes
yuhhh
biz badanamızı hep kendimiz yaparız valla. fiyat bilmiyorum o yüzden
bayılırım duvar boyamaya
size de gelem mi apla
yimedim daha.
eev gidem, bebeyi uyutam, kitabımı elime alem keyfine vara vara yiyecem.
bayılırım zaten celiboma sositososito
esra evi yeniden inşaa etcekmiş sorsaydınya:)))yokya okadar tutmaz..
apla ben gelem boyayımmı?ahşap boyamışlıgım var hemide desenli.oturma odasınıda desenli boyıcaktım deniz süngeriyle olmadı fırçayla boyadım gitti.hatta babamdan teklif bile aldım inşaatları gel boya sen diye:)))
uzak kalıyon bacım sen.
uçak piletimi al gelerem ama, yeter ki gezme olsun bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?